4452 besök   inloggad för 9 år sedan

ica:s gästbok

AnnaJess

Hej!

Jättekul att du skrev i min gästbok! Tack! 

Det är bara bra med mig, men jag börjar känna mig väldigt tung och trött. Längtar efter att bebisen skall komma! Jag är i vecka 31+5 nu, BF 3 januari. Vilken vecka är du i och när har du BF?

Usch, foglossning låter inget vidare. :-( Själv har jag klarat mig hittills. Jag har dock illamåendet kvar... Det har nästan inte gått en enda dag utan illamående sedan jag blev gravid, så det har nästan börjat kännas som ett naturligt tillstånd - särskilt på förmiddagarna! :-)

Lilla bebisen rör sig massor och det är verkligen det bästa med att vara gravid! :-)

Hör jättegärna av dig igen!

Kram, Jessica

AnnaJess 12 år sedan Svara här Svara i AnnaJesss gästbok

Soetnos

Vad jobbar du med? Något tungt? Jag försöker roa mig bäst jag kan om dagarna vilket är jäkligt svårt.. promenader, baka, sy lite.. jadu jag har inte kul kan jag inte påstå! Ska snart gifta mig dock så har lite att planera kring det iaf! :) Neeh jag behöver också en jacka till vintern.. funderar på att sno killens jacka :p men då lär han frysa istället!! ;) Jag har mamma byxor och nån mamma tröja.. inga jeans passar längre så mamma jeansen är jätte sköna. Min bebis mår bara bra.. var hos barnmorskan igår och lyssnade på hjärtljuden :) Hon trodde inte riktigt på mig när jag sa att han sparkade på mig, men så puffa han till henne ordentligt när hon skulle lyssna .. det tyckte hon var häftigt :) Han är beräknad till den 11 mars :) Har vart en hel del på ultraljud och så av äggstocken.. men det räknas inte som något farligt utan något som man får stå ut med bara.. går ju tyvärr inte att fixa på något vis.. :/ Till när är du beräknad? :) 


 

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Aha låter jobbigt :( är du sjukskriven? Går du på nån sjukgymnastik för foglossningen? Jag har haft mycket problem med cystor på mina äggstockar så dom har blivit ärriga..sen när en eller några cystor gått sönder blir de som ett öppet sår som fastnar i bukhinnan och växer fast för att de båda är såna ytor.. Och d går inte göra något åt så de är bara att bita ihop.. Haft ont sen v 5 och blir bara värre ju mer magen växer! :/ Hur har du haft de annars? Växer bebisen bra och så?

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Hej! Ja jag bor i brunnsäng, vet du vart det ligger? :) Är inne i v 21 i morgon, bf 11 mars :) Mår väl sådär, har problem med en äggstock som växt fast i bukhinnan så är sjukskriven 75%.. har något så otroligt tråkigt! ;p Hur mår du? Kram 

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok