19301 besök   inloggad för 12 år sedan

emelina1011:s gästbok

hej, Ja usch nu mår ja jätteilla på mornarna.. men min sambo åkte till apoteket imorse o köpte postafen.. så imorgonbitti ska de nog vara bättre. Oki, va skönt att du mår bra. Kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

bluefruit

Hej hur går det för dig?

Själv har jag det mycket bättre nu äm´n i v5-12.. så om det känns tungt och som lååååång tid så går det fortare än man tror!

Kram

bluefruit 13 år sedan Svara här Svara i bluefruits gästbok

Sanna87

Hade hon misstänkt att nått är på tok så hade hon skickat dig och kolla vidare om något är fel..

Lycka Till

Sanna87 13 år sedan Svara här Svara i Sanna87s gästbok

keeya

Visst kan man aldrig vara säker på att man inte någonsin skulle bli smittad av ngt galet. Men det är större risk att bli smittad av tex klamydia än HIV. Alltså i Sverige. Hörde nyligen på tv att var det ungefär 1500 som levde med HIV eller Aids i Sverige idag. Alltså ganska lite procent ändå. Det finns mycket att noja sig över och man kan vara rädd för allt. Men om du tänker efter så förstår du själv att det inte är värt det. Du mår ju bara dåligt av att vara rädd för ngt som med största sannolikhet inte kommer att hända. Och om det skulle hända så har du slösat bort frisk tid på att vara rädd istället för att njuta av livet. Jag förstår dig precis. Jag är sjuksköterska och jag har sett en del. Och jag är ofta rädd att tänk om jag får det eller det eller det. Men sen så stoppar jag mig själv och tänker på att leva här och nu och må bra idag. Lycka till och kram :)

keeya 13 år sedan Svara här Svara i keeyas gästbok

Ja skulle fick välja om ja ville gå på hälsoinformationen, för de va juh inte så länge sen ja va gravid. Så jag tror jag skippar de.

Fick en inskrivningstid samtidigt när jag ringde, men dom kanske gör olika på olika mvc:er :D Va bra att du oxå mår bra!

Kramis

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

Hej! Hahah ja mår fortfarande prima, Gjorde test igår oxå, som visade plus!! Har ringt bm o de är inskrivning den 22/4 v 10 (9+0)

De är förstås väldigt bra att ja mår bra eftersom ja har min dotter att ta hand om.

Hur mår du o har du ring mvc?

Kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

nettanangel

Hej. Jag ringde till en privatklinik och fick göra ett VUL- Vaginalt Ultraljud. Det kostade 270 men var definitivt värt det. Anledningen till att jag ville göra det var för att jag haft svårt att bli gravid och fått ett missfall. Min barnmorska tyckte jag skulle ringa gyn och fråga om ett tidigt UL, men där ville de inte hjälpa mig, så då blev det privat! :) lycka till med din graviditet.

nettanangel 13 år sedan Svara här Svara i nettanangels gästbok

Här läser man om v5, sen får man börja läsa v6 när man gått hela 6 v. fast man är i 6v. like kompliserat, men man fattar efter ett tag ;)

Tacktack!!! Har alltid velat haft 2 täta barn, hoppas de bara att den håller sej fast för glatta livet. Har hör att om de är något fel på barnet så stöter kroppen bort de själv/missfall. Så om jag får missfall så får jag väl tänka på att de kanske inte va ett friskt barn.

Har inte ont i brösten, bara lite trött o molnande värk då o då i magen. men men de finns juh dom som dansar sej ígenom sin graviditet, så vi får se vad som händer. De är väldigt spännande i allafall, är så faschinerad av hur kroppen fungerar o att av 2 celler så blir de en ny liten krabat!

 

Kramis

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

Hej! Jo jag gjorde ett test igår o ett idag o de visar fortfarande plus :D Vore skönt att ha en lugn graviditet eftersom den andra va lite småjobbig. Idag är de 5+0 o då går man in i v 6.

Jag mår fortfarande jättebra, är lite trött bara. Såg att ja redan har ¨mjölk¨ i brösten, men vet inte o de är för att ja slutade amma för 2 ½ månad sen eller om de är nå nyproducerat.

Ha de bäst

Kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

sugarcoated

jag trooor att jag hittade den på babyvarlden :) kika runt på den hemsidan!

sugarcoated 13 år sedan Svara här Svara i sugarcoateds gästbok

Ja, de blir mitt andra...Jag mår bra idag, känner mej som vanligt.. kanske lite tröttare än valigt, men de är kanske för att Julia vaknade kl 6 imorse :D

Ska iväg o köpa mer test idag. vet att ja plusat 3 st men nu börjar ja undra. eftersom jag mår så bra, ja mådde fruktansvärt dåligt med julia, kräktes från v 5-18 och va ett hormonmonster.  Alla grav är ju olika och de finns juh dom som dansar sej igenom om.

kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

Jo de är oxå planerat, fick inte tillbaxs min mens förns julia va 5 månader, så de här skulle ha blivit min 3 mens, men de blev en bebis istället. Vi har viljat ha 2 täta, så de här blir perfekt.

Vill pasera dom här jobbiga veckorna av oro.. vill hoppa till v 15 typ..men så enkelt är de juh inte ;)

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

ja guud ja. Det är jätte vanligt.. Ingen dag är den andra lik! Vissa får inte ens ont i brösten :) Jag har inte haft så ont under grav heller..

brudeny 13 år sedan Svara här Svara i brudenys gästbok

Känner lika dant, så konstigt att ha gjort flera test o alla visar + men man känner inget, lite förvirrande!

Va de planerat för er, eller kom de som en chock?

Kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

Jag var nojig i början jag också:p Det hör nog till att man blir orolig för lite vad som hellst:) Men lycka till!

JS_90 13 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

Sofi

Ja lite faktiskt. Öma bröst och mår lite illa i mellan åt. Men det är det värt.

´Hur är det för dig då?

Sofi 13 år sedan Svara här Svara i Sofis gästbok

Sofi

Hej hej... Så roligt Grattis

Vi får hoppas att altt går bra för oss båda nu. Man är så ivirg det är en rolig tid man har framför sig :)

Sofi 13 år sedan Svara här Svara i Sofis gästbok

Ja precis igår plusade jag, känner mej inte ett dugg gravid, bara lite öm i magen. När jag väntade mitt första barn hade jag jätte mycket symptom, men inte nu. När plusade du? Kram

Lovisa 13 år sedan Svara här Svara i Lovisas gästbok

Ja mina bröst ömmar, jag är beräknad i november omkring den 27, nej det är inte så långt. du har kanske msn

Ulrika87 13 år sedan Svara här Svara i Ulrika87s gästbok