11625 besök   inloggad för 7 år sedan

elhamebadi:s gästbok

flisan06

Ja, men visst! Så bör man ju tänka, jag menar barnet dör ju av en anledning och var antagligen som du säger inte livsdugligt. Ett missfall är ju naturens gång...

Hmm, jag har gått fem hela veckor och är inne i vecka 6 nu. Alltså på min sida står det 5+2. Det menas med 5 hela veckor plus 2 dagar in på nästa vecka alltså vecka 6. Så ja, för mig blir denna sidan också förskjuten i och med att den visar veckan som gått. De andra sidorna visar vecka 6 alltså den veckan jag har börjat på.

Hoppas du blev klokare ;o)

Kram, kram!

flisan06 11 år sedan Svara här Svara i flisan06s gästbok

flisan06

Hej igen!! ;o)

Haha, ja humörsvängningarna har ett kapitel för sig. Det var väl igentligen dem som fick mig och fundera på om jag var gravid. Endera grät jag och var jätte förbannad på min sambo (vet inte exakt vad det var som var felet) efter en halvtimme, timme skrattade jag så att jag grät. Roliga saker har blivit väldigt skratt retande, det bubblar i en så man kan inte hålla sig ;o).

Vad är ett missed abortion? En form av missfall? Ja, jag kan tro att du har hjärnspöken som talar med dig, men du ska tänka på det positiva som du har ini dig nu! ;o)

Jag har inte haft något missfall, men det är klart att man är rädd för det. Man har ju hört så många historier :/

Har ni berättat för vänner och familj ännu?

Vi har berättar för de närmaste i familjen! Det var uppskattat vill jag lova ;o). Sen har vi berättat för våra två närmaste vänner också...

Det känns skönt att ha berättat också då jag personligen kan tro att om det händer något så vill jag ha någon annan, förutom min sambo då, och prata med. Det behövs kan jag tro...

Mvc ja, jo jag ringde förra torsdagen. Fick en tid den 25 augusti för inskrivning...

Har du kontaktat dem?

;o)

flisan06 11 år sedan Svara här Svara i flisan06s gästbok

flisan06

Hej! ;) Ja, vad kul! Jag bor i trollhättan, vart bor du? Kul om vi kunde följas åt? Vad har du för symtom? Jag springer på toaletten jämt (kissar), har öma bröst till o från och molande mensvärk också det till och från. Sen är jag svullen endera dagen och andradagen känner jag mig platt som en pannkaka. Är tacksam så länge jag kan vara fri från illamående! :/ Kul att du skrev till mig ;)!

flisan06 11 år sedan Svara här Svara i flisan06s gästbok

elhamebadi

Inget att tacka för min vän! Ung och dum kan man vara, men man kan även vara vuxen och dum :) Jag har själv gjort många misstag som jag hade kunnat få ogjort om jag hade använt kondom. Men så är det ibland. Man får försöka lära sig av sina misstag.

Jag tror att du kan få värk i livmodern ändå och din mens kan till och med komma tidigare om jag inte minns fel. Ett av de första tecken på graviditet brukar vara att brösten gör ont. Iof kan de göra ont innan mensen med. Men när man är gravid så gör det ont på ett annat sätt.

Hoppas att det löser sig för dig! Stort kram

elhamebadi 11 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok

berlyy16

tack för att du tog dig tid till att svara på min fråga, det är verkligen guldvärt i denna situation! har för mig också att de stod någonting åt det hållet, men tror du man kan känna av det efter 4-5 dagar efter man tagit den? ska ringa in till UM i övermorgon för att få tid och göra ett test... får hoppas på det bästa. ibland kan man vara ung och dum, men man lär dig av sina misstag så att säga!

berlyy16 11 år sedan Svara här Svara i berlyy16s gästbok