11601 besök   inloggad för 7 år sedan

elhamebadi:s gästbok

Vickan72

Hej svejs! Tack för "titten"! :-) Det är bara bra med oss...eller rättare sagt..vi har spenderat hela hösten och vintern med att försöka kurera den ena förkylningen efter den andra...det har gått runt till alla familjemedlemmar i omgångar. Nu hoppas vi på vår, värme och sol! Hoppas det är bra med er också! Kram

Vickan72 9 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok

Wildchild

Ja är hon 9 månader hade jag inte haft problem med att testa. ;)

Wildchild 10 år sedan Svara här Svara i Wildchilds gästbok

SaganSomBlevSann

Ja, ibland har man snöat in helt i spår som ungen kanske vuxit ur helt, det märker vi när vi haft barnvakt ibland; "Nämen han kan det här och det här, vad duktig han är, och lättlagd, vi gjorde så här..." Jaså minsann? Kan min unge det där? Och kan man göra sådär nu? Min lilla bebis... Tror det är bra att göra små ändringar ibland, och prova. Man får ju veta med råge om det bara blir pannkaka av det, ett fel närmare rätt ;-) hoppas ni haft en fin jul!

SaganSomBlevSann 10 år sedan Svara här Svara i SaganSomBlevSanns gästbok

Annlie

Ja verkligen! Vi får hoppas det för såhär kan det inte hålla på länge till. Jag har börjat nu med pappans hjälp att söva när han vaknar på natten. Det har gått sådär men vi ska ge set några nätter så får vi se :)

Annlie 10 år sedan Svara här Svara i Annlies gästbok

mrs Boyle

Hej! Såg precis inlägget i min dagbok! Hinner ju så sällan kolla nåt på datorn... ;-) Vore superkul att träffas om du är i Lissabon!

kram och hopas allt är väl mig dig och sötnosen

mrs Boyle 10 år sedan Svara här Svara i mrs Boyles gästbok

Vickan72

"Pappendag" blev väldigt trevlig! De har precis tagit kort på dagiset, rena skolfotograferingen, så han fick lite bildbevis på sin lilla sessa...:-)

Vår dotter heter Zoé, vilket betyder liv på grekiska. Vi tyckte det var passande eftersom vi fick kämpa en del för att få henne. Sen har hon en miljon smeknamn också förstås...hehehe...

Rutinerna funkar hyfsat här också, så länge vi följer hennes mattider till punkt och pricka så blir det minimalt med strul - och det är det som eftersträvas just nu av mig i alla fall...emellanåt blir det lite mycket när man både jobbar och tar hand om spädbarn plus hund samtidigt som maken jobbar för mycket...puh! Snart dags för semester tror jag! :-)

Vickan72 10 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok

Vickan72

Hejsan!

Ja, då var man tillbaks igen...märkte att jag saknade kontakten med andra mammor i och med att jag inte har några vänner i samma situation där jag bor. :-)

Det är bara bra med oss annars! Lillan är snart 8 månader gammal och växer så det knakar. Hon trivs bra på dagis och är naturligtvis sina föräldrars stora stolthet! Idag när jag lämnade henne fick jag "skolkort" som en fotograf har tagit på dagis...hur söt får man lov att bli??? Har satt upp det bredvid datorn här på kontoret så har jag en fin utsikt hela dagen...:-)

På söndag är det fars dag här, eller "Pappendag" som de kallar det, och de hade gjort en liten överraskning till honom på dagis som jag ska ge maken i kväll. Blir han nog glad för!

Allt väl med dig och familjen?

Kram

Vickan72 10 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok

Mam90

Vad skönt! Måste va jobbigt när de blir sjuka när de e så små. Jo då, dagarna rullar på. Är trött som ett helt kompani :) Kram

Mam90 10 år sedan Svara här Svara i Mam90s gästbok

Bumbi

Hårig eller ej på gott eller ont så är hon jättefin! :)

Vad skönt att det hjälpte lite med bröstmjölk och koksalt. Hoppas nu hon blir bra snabbt! Kram

Bumbi 10 år sedan Svara här Svara i Bumbis gästbok

Antonocornelia

Sökte hjälp när jag tyckte hon andades väldigt tungt o inte fått behålla någon mat på ett dygn. Kontaktade bvc först men de trodde på magsjuka men min magkänsla sa att det inte kunde vara det. Sen blev hon mer o mer blek och man både såg och hörde hur hon ansträngde sig att andas. Så vi valde att packa ihop oss och dra till akuten och inte förrän där insåg vi allvaret då flera i sjukhuspetsonalen släppte allt gör att hjälpa till. Vi fick faktiskt aldrig veta om hon fick lunginflammation men var inlagda i 8 dagar med syrgas, sondmatning och medicinering. Har du varit i kontakt med någon som fått en astmaattack? Så lät min dotter när vi sökte vård. Om barnen har problem med andningen så tveka inte utan åk bara in till barnakuten. Ring inte bvc/vc/sjukvårdsupplysningen

Antonocornelia 10 år sedan Svara här Svara i Antonocornelias gästbok

Antonocornelia

Tänkte bara för min dotter har haft rs viruset nu i vintras så har du några funderingar så är det bara skicka

Antonocornelia 10 år sedan Svara här Svara i Antonocornelias gästbok

MinBaby

Heej damen =)

Joo de börjar bli ett tag sen =) bara bra med oss och min "baby" som är stor som sjutton redan. 15 och en halv månad! helt sjukt!

hur är det med er och lilla Elda var de va? vuxit säkert massor redan va?? =D man fattar inte hur snabbt tiden far före man själv har en liten =D kramaar <3

MinBaby 10 år sedan Svara här Svara i MinBabys gästbok

catja

Såg att du skrev att du gått ner din vikt bara på några veckor efter förlossningen, så måste fråga hur du gjorde då? Jag e sjukt orolig över att ja ej kommer gå ner i vikt igen, plus ja hatar att träna......... tips?

catja 10 år sedan Svara här Svara i catjas gästbok

juliet

vad trevligt med en hälsning i min gästbok. jag tror nyckelordet för dig och din sambo är sammarbete för båda vill ju lillans bästa och ger jag mej på detta får du ge dig på något annat.för det är så viktigt att ni samspelar det gäller ju hela livet och om ni kan prata så är biffen löst. man kan inte alltid få som man vill men det finns andledning till allt. provar man och ser hur det fungerar och om det andra sättet var bättre så får man byta det är enkelt om man vill och det tror jag du vill för du är så possitiv kul är det iallafall att göra dig bekanskap. Kram

juliet 10 år sedan Svara här Svara i juliets gästbok

Vickan72

Hejsan! Här kommer en tidig Glad Påsk-hälsning! Har fullt upp med att packa inför vår resa till Sverige, nu ska lillan introduceras för släkten! :-)

Det går bara bra här hemma, ja förutom amningen då som bara har varit till besvär... nu blir det en mix av vanlig amning och ersättning, som troligtvis kommer att gå över till att bli bara ersättning snart - inte mycket mjölk kvar i kroppen på mig nu! Men bara lillan går upp i vikt och mår bra så funkar det för mig.

Hoppas du får njuta av påsken och så får du snart din lilla guldklimp i famnen...Stor kram!

Vickan72 10 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok

Rebeckaan

Detsamma! Glad påsk! :)

Rebeckaan 10 år sedan Svara här Svara i Rebeckaans gästbok

Vickan72

Allt bara bra med oss! Börjar så smått vänja mig vid att nån annan styr min agenda...:-)

Nu försöker vi så smått få ordning på rutinerna och det går väl hyfsat tycker jag. Lillan sover och äter på bestämda tider (nåja nästan i alla fall...) men vi har ännu inte lyckats få henne att sova i sin egen säng under natten, så det är nästa utmaning. 

jag packade också mycket kläder...:-)

Vickan72 10 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok

mrs Boyle

Hej! Jo, lille Charlie bestämde sig för att komma 10 v förtidigt; i princip på flygplatsen nr vi skulle åka hem till Sverige för sista gången innan han kom. :-) Men vi mår bra allihop. Han är en stark liten kille och nu har han börjat gå upp i vikt (vägde bara 1335 gr när han föddes) så allt ser bra ut!

Hur är det med dig! Jag håller med, det är allt för längesedan vi skrevs.

KRam

mrs Boyle 10 år sedan Svara här Svara i mrs Boyles gästbok

Vickan72

Jo, snacka om att det är en totalomställning... hormonerna åker väl berg-och-dal-bana i kroppen och sömnbristen hjälper ju inte direkt. När vi låg på BB så fick vi in en hyfsad rutin med matning och sömn, men nu sen vi kom hem så är allt upp och ner. Ska försöka få igång en mer vettig rutin här hemma också, med fasta tider från och med i morgon. Tur att man inte jobbar just nu, det hade varit tufft...:-)

Hur går det för dig? Börjar väl närma sig eller? Kram

Vickan72 10 år sedan Svara här Svara i Vickan72s gästbok