6912 besök   inloggad för 10 år sedan

chrissiya:s gästbok

daaamen

Jo, men läkaren jag träffade vägrade heltidssjukriva mig. Nåväl, går in på havandeskap i juli så det ska nog bli bra ändå. Å önskar jag hade bara 5 dagar kvar, har aldrig längtat så mycket efter ngt :) å ja, jag ser det så, att det onda försvinner ju sen o så får man ett litet liv att ha hand om så det är nog värt det ändå :) :) hoppas din förlossning går bra! :)

daaamen 10 år sedan Svara här Svara i daaamens gästbok

daaamen

Hej :) Såg inte att du hade skrivit förrän nu :) Jag blev halvtidssjukskriven men jag fick ta ut semester i stället för min chef, för jag kan ju faktiskt inte jobba, gör ingen nytta där och kan inte ta mig upp ur soffa/säng efter en arbetsdag. Har du fått ngn bäbis än? Jag har 12 veckor kvar nu och det känns som en evighet!!!

daaamen 10 år sedan Svara här Svara i daaamens gästbok

daaamen

Hej :) för att svara på din kommentar, jag har snart gått 27 fulla veckor, och jag får inga andra arbetsuppgifter för att "alla ska göra lika" ... så sjukskrivning tycks vara mitt enda alternativ, då min sambo fick hjälpa mig upp ur soffan och ur sängen igår och i morse. Har du haft hemsk foglossning? :)

daaamen 10 år sedan Svara här Svara i daaamens gästbok

Zanna33

Hallå!

Jag har två barn på 10 och 7 år, och de är så himla duktiga och promenerar sen tillsammans till skolan så det är inga problem. =) Såg att du studerar. Jag studerade med, blev klar i juni 2010 men fick inte jobb direkt och så blev jag gravid. Fortsatte jobba extra i matbutik där jag jobbade under min sista termin när jag pluggade, för vem ville anställa mig som gravid. Men blev havandeskapsledig nu i april då arbetet var för tungt.

Men nu ligger vi mitt i flytt och tömning av 2 lägenheter innan bebis ankomst.. inte det ideala kanske, men ska bli otroligt mysigt! Vart i sverige bor du? Det är ditt första barn? =)

Zanna33 10 år sedan Svara här Svara i Zanna33s gästbok

flickebarn

Du det är en jäkla djungel på allt. Inte enbart vilken vagn man ska ha. Jösses, jag blir bara trött att tänka på det! Men Emmaljunga har vi hört gott om, så det känns som ett bra val :-) Ja eller hur, himla skönt väder. Meterologerna sa att nu är det vår, då det i en vecka har varit plusgrader dag som natt! Halleluja!!! ;-) Det räcker väl gott och väl med två katter, låter mysigt. Har dock aldrig varit en kattmänniska, men så söta de kan vara. Vi har en lite 4 vägskorsning. Jackrussel, dvärgsnauser (?), papillon och yourksheterrier (?). Söt, men lite ful ändå - charmig och väldigt snäll. Barnkär också, tur. Vad gulligt att mamma din har sparat det, så ni får se med spänning om ni använder dem någon gång på babyn.

flickebarn 10 år sedan Svara här Svara i flickebarns gästbok

flickebarn

Vad mysigt. Nej vi har inte köpt något än, vi tänkte beställa vagn i slutet av mars - början av april. En kombivagn från Emmaljunga med fyra stora hjul föll vi för. Lätt att köra både i stan och i terräng.. Vi har hund också nämligen. Spjälsäng har mina föräldrar kvar sedan jag och mina systrar var små. Vi lånar nog den när babyn är några månader. En mindre vagga får vi efter min mans syster. Snart ska jag ut med hunden, sen tvätt och senare idag ska vi på 3D - ultraljud. Ska bli riktigt spännande. Ha en skön söndag!

flickebarn 10 år sedan Svara här Svara i flickebarns gästbok

flickebarn

Ha, vilka babys vi har. Som rör sig så fint! Var hos barnmorskan idag, för att bl.a. Mäta magen och lyssna på hjärtfrekvensen hos barnet. Hon väckte barnet när hon började klämma på magen - så den började röra sig för fulla muggar. Sedan när hjärtfrekvensapparaten kkom fram började hjärtljuden vid 134 och efter någon sekund steg det till 145. Då var babyn nyvaken och undrade vad vi höll på med. Väcka mig så tidigt? :-) Men det var gulligt. Har ni inhandlat något än förrästen? Vagn, vilstol, spjälsäng?

flickebarn 10 år sedan Svara här Svara i flickebarns gästbok

flickebarn

Ja eller hur. Synd på att jag enbart fick 1 semla - ville så gärna ha två! Får köpa mig en extra stor godispåse till helgen ;-)

Ja jag såg det, den 20 juni är det planerat. Allt är bra med mig, har vaknat en del sista två nätterna då någon gör väldans mycket kullerbyttor i min mage. Men jag klagar absolut inte, kul att veta att den har det bra! Har haft lite ryggsmärtor sista veckan, dock har jag hoppat på att jobba 10 timmar/dag, så man känner att man inte är i den form man än gång var.

Hur är det med dig? Kram

flickebarn 10 år sedan Svara här Svara i flickebarns gästbok

Josefine88

Långt ifrån tårar va det inte iaf!  Blev så mycket verkligare! =) Hon sa att man kanske inte skulle hitta det så tidigt, men hon hittade det direkt, och det va härligt! då har man ju fått besked på att man verkligen är gravid iaf! Hehe.

Hoppas du också får höra ditt hjärtegryn snart! =)

Josefine88 10 år sedan Svara här Svara i Josefine88s gästbok

Josefine88

Hejsan!

Jasså, vad kul att veta vad man vil göra! Ja, precis, man får det ju såå bra, och dina vänner i klassen kan du ju förhoppningsvis ha fortsatt kontakt med =)

Jag fick faktiskt höra vår lilles hjärta förra onsdagen! Va en magisk känsla! =)

Josefine88 10 år sedan Svara här Svara i Josefine88s gästbok

haha nej jag använder inte denna sidan typ :P

septemberbebis 10 år sedan Svara här Svara i septemberbebiss gästbok

Ja de är hur konstigt som helst :) illa mående kan komma och gå under hela graviditeten, jag har dock inte haft problem med de . . Men frick kolsyrat vatten hjälper dock lite . .

Natalee15dec 10 år sedan Svara här Svara i Natalee15decs gästbok

oj hehe, hur hittade du mitt gamla dagboksinlägg du svarade på? :P

septemberbebis 10 år sedan Svara här Svara i septemberbebiss gästbok

Hej . . Alltså med hungern är de så olika ibland ökar den och ibland tappar man den :) kring v 25 ökade min aptit kraftigt jag började äta på nätterna men då åt jag mest fil, yoghurt eller en banan för att dämpa. Och efter v 32 tappa jag hungerkänslan och kan bara äta lite men ofta eftersom magen är så högt upp nu! Allt blir vad man gör de till, bra att tänka lite på vad man äter :). Ja 30 dagar och ja jag längtar jätte mycket

Natalee15dec 10 år sedan Svara här Svara i Natalee15decs gästbok

CelieH

Det var UL jag tänkte på. Inte långt kvar tills du får se underverket du bär på :)

CelieH 10 år sedan Svara här Svara i CelieHs gästbok

Olmis

Ja jag märkte för sent att jag valt fel linje så jag kunde inte byta. Men ja, även om jag hamnar i en ny klass sista året så är det nog värt att ha varit hemma ett år med bebisen :) 

Olmis 10 år sedan Svara här Svara i Olmiss gästbok

Sweet18

Ja det syns inte än för dig va? :) Man tycker att det är mysigt att se den lilla runda magen :) Härlig känsla! Flera som säger nu att det syns på min mage att jag är gravid :)

Sweet18 10 år sedan Svara här Svara i Sweet18s gästbok

CelieH

Du har verkligen rätt, det är ju hur många kvinnor som helst som föder barn varje år, så det är klart det kommer gå bra!

12 Januari, du är snart där och får se den lill*. UL är verkligen en sån himla cool grej och jag vet att min sambo tyckte det blev mer verkligt att vi ska ha barn! Visst såg han magen växa, men han kunde ju inte känna sparkarna, men när han fick se barnet på UL, ja, då var inte tårarna långt borta. Så, du/ni har något underbart att se framemot! :)

Du har verkligen en massa att se framemot och tiden går verkligen jättefort, så passa på och njut av alla små saker du märker hos dig:)

CelieH 10 år sedan Svara här Svara i CelieHs gästbok

Sweet18

haha ja det var det nog. Okej grattis till bebban :) Hoppas att allt går bra. Ja det börjar synas på mig en del säger att det inte syns så tidigt men det beror från kvinna till kvinna helt enkelt. Kram :)

Sweet18 10 år sedan Svara här Svara i Sweet18s gästbok

CelieH

Hahaha! Ingen dum idé. Får väcka honom och säga till att jag behöver en knuff :) Han får stå ut med det, jag bär ju ändå på hans barn ;)

Nu är det mindre än 4 månader kvar. Jag har BF den 27/2, så det börjar bli lite svettigt inför förlossningen! Trodde inte det skulle bekomma mig, men när alla bara berättar hur jobbigt det är och hur ont det gör så blir jag nervös. Önskar att alla kunde hålla inne med sina berättelser, men värst tror jag endå killarna är, som tjatar om smärta och allt!

Har du fått något datum för BF, eller är det för tidigt ännu? Jag fick ju BF ganska tidigt, men då känns det mer som spekulationer, fast min BM träffade rätt, fick samma datum på UL.

Ha en underbar dag!

CelieH 10 år sedan Svara här Svara i CelieHs gästbok