17403 besök   inloggad för 12 år sedan

bekizzen
Bekizzen
Ålder: 21-25
Stad: Stockholm

första barnet
Vänner
wish4achild

Senaste besökarna
johannas86 Josephine85 JosieB Littlefriday silvermoon173 Sabina87 IsabelleNojd MsFlorez heidi93 Ljuvligajuni

image

Hej Hej

Jag är en 22-årig tjej som bor tillsammans med min fästman,Patrik och våra två katter i en tvåa i södra stockholm ....

Jag har längtat efter barn sen jag va 17,  ett tag va det allt jag kunde tänka på och jag förlorade nästan min bästa vän när hon blev gravid.

I Dec-09 va jag hos gyn pga att min mens va så oregelbunden och då fick jag veta att jag hade PCO (en hormonrubbning som bla bildar vattenblåsor på äggstockarna) och mina förutsättningar att bli gravid på naturlig väg va väl inte dom bästa.

Men den 11 Juli fick jag reda på att jag va gravid och nu väntar vi vårt första barn, en flicka som ska heta Thea som beräknas dimpa ner den 14 Mars 2011 

Min fästman har alltid velat vänta me barn tills vi båda har jobb (jag är arbetslös) så när jag berättade att jag va gravid så tog han det väl inte så bra. Han va helt knäpptyst och sa ingenting om bebisen i min mage på flera veckor men nu är han jätte glad över vår lilla tjej. Han är så förväntansfull och han klappar magen och klämmer i förhoppning om att känna nån liten rörelse. Han tycker det ska bli roligt att köpa barnvagn och spjälsäng. Han har verkligen tagit till sig vår dotter och det är så otroligt underbart att se och han har blivit så mån om mig sen jag blev gravid. Underbarare fästman får man leta efter   

Vill ni veta något så hör av er, svarar på alla frågor jag kan :D

Sen har jag en efterlysning: Jag letar efter förstagångsmammor i Hägerstensområdet (fruängen, västertorp, midsommarkransen, telefonplan och liljeholmen) i åldern 20-25 år som man kan träffa och ta en fika me osv. BF vore roligt om ni hade mellan jan-mars 2011 men det är inget måste.

 Om ni vill följa min graviditet så råder jag er att läsa min blogg www.minvardagsommamma.blogg.se