33854 besök   inloggad för 13 år sedan

Sarushki:s gästbok

miiika

hej gumman hur e de? hur går de med allt? kram

miiika 13 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

miiika

jo då de går super ska ha en liten den 22 sep

miiika 13 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

Sarushki

När Meryam fyller ett precis, i slutet av oktober, räknar jag med att denna ska komma. Hur går det för dig?

Kramis

Sarushki 13 år sedan Svara här Svara i Sarushkis gästbok

miiika

hejsan såg att du va gravid igen grattis när e de du ska ha denna lille?

miiika 13 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

Tack så mycket:) Jag har fått vara in till förlossningen redan 2 gånger på grund av sammandragningar men jag hoppas att han tänker stanna lite längre ännu:)

JS_90 13 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

Grattis till dig med då =)
Jag är 6+2 enligt blimamma, så ganska lika är vu ju =)
Hur mår du då??
Jag dööör av det här illamåendet =P

Kram

Sawah 13 år sedan Svara här Svara i Sawahs gästbok

poureki

Hej vännen! Åh vad intressant det låter ditt jobb! Önskar jag hade ett sånt roligt jobb... Nej själv jobbar jag inte nu. Vi jobbar ju med turister här så det blir säsongsjobb från slutet av mars till början på november. Min man har vattensport så han jobbar i stort sett 7 dagar i veckan hela sommaren, ca 10 h om dagen.. tufft men sen har vi ju vintern att ta det lugnt. Så för min del är det ingen ide att börja jobba i april maj om bebisen kommer i början på juni. Blir lång semester för min del! Nej det är ju inte riktigt strandväder än men solen skiner de flesta dagarna och då tar jag  hunden på strandpromenad. Denna helgen har det regnat, men det behövs väl det också!

Ah Libyen låter varmt och mysigt. Nä det förstår jag, lilla flickan är ju inte så gammal ännu.. Du får hänga på nästa gång!

Ha det gott. Kram 

poureki 13 år sedan Svara här Svara i pourekis gästbok

poureki

Åh vilken snäll flicka! Vad föreläser du i? (nyfiken!) Ja jag är på Cypern nu och här skiner solen och det är varmt och skönt. Nästan så man skäms när man pratar med dem där hemma.. hehe. Fast idag ska det regna och jag anar att det kommer att bli kallare igen innan sommaren sätter igång. Bensinmackarna strejkar här i veckan och jag är så sugen på att åka och shoppa men ingen bensin... bussar fungerar inte här och tåg finns inte så jag får allt lugna mig, haha!

Ha det gott! Kramar!

poureki 13 år sedan Svara här Svara i pourekis gästbok

poureki

Hej vännen! Ojdå! Det där gick riktigt snabbt!! Men va mysigt att ha dem så tätt ändå.. visst blir det jobbigt men också mycket glädje. GRATTIS . Jag har också PCO och vi fick ju göra 3 IVFs för att få till denna lilla flickan, så jag hoppas det blir lika lätt för mig som för dig nästa gång. Vi sätter väl igång direkt igen och hoppas på det bästa!

Hur mår du? Illamående? Yrsel? Hur är din lilla flicka? Är hon en snäll bebis?

Jag mår bara bra, nu 23+6 och magen bara växer, hihi. Mår toppenbra, inga problem alls, hittills! Vi får se när jag blir tyngre..

Ha det gott vännen. Kram

poureki 13 år sedan Svara här Svara i pourekis gästbok