4702 besök   inloggad för 4 år sedan

Rookie:s gästbok

annaisabella

Okej, men så trevlit, har alltid varit jag i sällskapet som fått klippa,fixa,färga,dona.. Så när ajg gifter mig, då ska mina vänenr få betala en stylist som får ta hand om mig :):) hihi

Jag gillar verkligen vita viner, eller röda för den delen som inte är för beska.. Har en kompis som är typ Vinexpert, så får alltid dricka massa smaskens där.. inte nu såklart, men han har lärt mig att vin kan inte bara vara gott, utan jätte gott. speciellt vad man blandar det med, då får man olika smak upplevelser.

Jag kan säga att jag sakanr ett liten vinglas, riktigt kallt, kanske ett glas Dr L, hmm.. Inte att jag saknar alkoholen.. men vinet.. damn, tror jag måste köpa mig en flaska Billabong, smakar lite som asti cinzano fast alkhol fritt.

 

ha en trevli lörda!

annaisabella 8 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok

annaisabella

btw. detta med det hormonella, kan ju bara tillägga att depression går i min släkt.. så detta med glada miner varje dag.. är mer sällan än ofta.. skit tråkigt, men men.. 

men snacka om att jag trodde att jag skulle vara denna dära crazy old cat lady i framtiden.. meeeen... det ser inte ut så längre.. kanske lika bra :P

jag utbildar mig till make up artist, så jag praktiserar sminkningar, främst sotningar som jag nu har på schemat att träna träna träna.

ifall jag inte vet vad jag ska göra efter mian mamam dagar är slut osv, så tänkte jag att försöka få inte lite cash som fotograf/stylist, o eftrsom jag är självlärd fotograf så tänkte jag mig behöva någon utb. o då kom jag över denna make up artist utb. perfekt tänkte jag, intensiv kurs, hemma träning på uppg. o sen slutprov mpnaden efter förlossning, och då är jag förhoppningsvis diplomerad..

 

:)

annaisabella 8 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok

Rookie

Jag jobbar på en ridskola, på förmiddagarna tar jag hand om stall och hästar på kvällen tar jag hand om barnen.. Fysiskt krävande jobb så ska bara jobba april ut. Så hoppas jag får lite graviditetspengar, min rygg klarar inte mer då..

Mina hundar e mina bebisar =) (Lite väl bortskämda också) men men...Vi e nog ganska normala ändå..

Foglossning har jag lyckats hålla mig ifrån som tur är. Shit nä, det är med "glow" har inte hittat hit, frågar mannen ibland hur han kan gilla mig nu när jag e så fet, ful och finnig...  (och värre blir det).

Känner igen mig riktigt mkt, min mage är MIN, mannen kan få känna lite sparkar när jag säger till, hade en kompis som fråga om hon fick se magen??!! Hmm What?!! NOOO..

Å skoja, om man är i affären eller vi har haft möte på jobbet (med nybliven mamma) och man bara hör barnskrik, får sitta och bita ihop, men vill bara utbrista: "Få tyst på ungen".. Ganska ofint kanske, blir ju ombytta roller ganska snart när vi är i den situationen.

Tur du har sambo och barn på G, annars hade man kanske tagit dig för en "crazy old cat-lady" =)

Sminka folk???

Ja, lagom dåligt väder nu, hoppas helgen bjuder på "soff-ligge-storm" hehe..

Mannen min åkte till Tyskland i onsdags kväll på träningsläger (fotboll), kommer hem söndag kväll, så känner mig lagom ensam och övergiven..

Ha en trevlig Lugn helg =) 

Rookie 8 år sedan Svara här Svara i Rookies gästbok

annaisabella

Okej, herrejussus vad djur, tycker jag ahr nog emd mina 2 katter.. haha.. mina katter ä'r ju mina barn, så jag anser mig redan vara mamma ;)

Vad jobabr du med`?

Jag e arbetslös, vilket jag tycker är underbart, för foglossningarna sätter stopp för ALLT jag vill göra.. detta dära med persikohy o gyllene hy o att man har ett "glow" har inte hänt för mig..

jag är ingen sån som vill att folk tar på min mage, o jag gillar generellt inte andras skrikande bäbisar. alltså jag tycker om katter..

är jag knäpp eller?

nåväl.. har segat i sängen med mina katter, ska nu äta lite lunch sen göra mig klar för dagen, ska sminka folk i 4 timmar, sen tvättstuga efter det.. känns som att min lördag kommer bli lugn, dvs jag lär bli sängliggandes, så jag hoppas på skit väder i helgen..

men trevli helg!

annaisabella 8 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok

annaisabella

men ooj var ju samma för mig, jag slutade med p.pilker i förebyggande syfte, för att jag lärt mig att det tar ca 1år att bli gravid, o jag tänkte at jojo, men det e ju länge,,,

jo visst..

 

4 v efter att jag slutad emed pillret så var jag gravid :P

jag är jätte glad, men skämmdes en del i början, för känns som at jag hade lurat pojkvännen osv, han o jag har bara varit tiklsammmans drygt ett år..

men han är ju super duper glad.. men som skrivet.. oplanerat, planerat kallar jag det.

hade ju inte tänkt att ha barn NUUUU.. men men.. då var det även för mig o killen att panik hitta ett hus för att han ska ha kvar hunden o jag e allgerisk,, mitt i paniken hittade vi ändå våra drömars hus.. så det känns som att ödet ville oss väl iallfalll ;);)

 

men vet du, alla som tycker massa skit kan ju behålla det. Att man inte planerat ett barn betyder inte att det kommer bli mindre älskat.  Du hade ju planerat, bara att det gick snababre än tänkt.

detta kommer gå finfint serru :)

annaisabella 9 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok

annaisabella

Okej, så det e så du känner.

Måste faktiskt säga att jag känner igen mig. För bla. jag har aldrig velat ha barn, mamma trodde aldrig att hon skulle bli mormor så länge hon levde.

men jag är ju gravid, alltså jag har valt det.

jag tror allt blir bättre för dig när din bäbis kommer.

ps. jag har svårt att förstå att ajg är gravid nästan hela dagarna varje dag, även fast ajg fick höra hans hjärtslag idag så det e för stort för mig att förstå,

VILL du prata eller vill du ventilera eller vill du vara arg så får du jätte gärna maila här eller riktig mail eller msn.

bellagranberg@yahoo.se

ta hand om dig.

 

NU ska jag gå o sova, dra på mej pyjamasen o bara försvinna ifrån verkligheten ett tag.

annaisabella 9 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok

annaisabella

Läste ditt dagboks inlägg., Flrstår precis vad du menar. JAg tycker det är jobbigt än i denna vecka att tänka på livet efter förlossning. För jag är så rädd att något komemr hända, o min kille han tycker jag e dum som hade sånna tankar, men jag försöker vara realistiskt ifall något händer så kanske jag överlever psykist.

 

Varför mår du så dåligt, över vad? Över att folk frågar elelr graviditeten i sig?

ps. inte nyfiken, bara fundersamt orolig. du behöver inget svara om du inte vill.

annaisabella 9 år sedan Svara här Svara i annaisabellas gästbok