26941 besök   inloggad för 7 år sedan

Mira_L:s gästbok

Sti91

Åhåå, stort grattis ;)

Sti91 8 år sedan Svara här Svara i Sti91s gästbok

jojis

Ja hoppas det släpper för dig snart! Ja jag har två barn till, en som fyller 4 i juni och en som fyller 3 i september =) Så det är full rulle här hemma. Var rätt nöjd med två men nu kom bebisen i magen till oplanerat och jag kan inte göra abort, Så nu blir det tre barn =)

jojis 8 år sedan Svara här Svara i jojiss gästbok

jojis

Hej! Jag har fått lergigan comp för illamående. Hur bra som helst och jag kan äntligen leva nästan normalt. Visst är det lite illamående kvar men inte alls på samma sätt som det har vart förr! =) Roligt att vi är i samma vecka!

jojis 8 år sedan Svara här Svara i jojiss gästbok

litenlilith

Vet inte om det kommer upp svar efter att jag skrivit en kommentar efter din kommentar, när du har kommenterat på mina dagboksinlägg. Jag uppskattar dina fina kommentarer jätte mycket ska du veta och har även skrivit ett svar tillbaka under. Kram på dig! Och lycka till med allt!

litenlilith 8 år sedan Svara här Svara i litenliliths gästbok

carro_gbg

Tiden går så långsamt =(

carro_gbg 8 år sedan Svara här Svara i carro_gbgs gästbok

annaterese

Haha ja men precis! Kul att läsa =)
Hoppas allt är bra med dig! KRAMAR

annaterese 10 år sedan Svara här Svara i annatereses gästbok

zemra

Hej, och tack för din uppmuntran i min dagbok :-)

Jag vet ju att du har så rätt i det du säger och jag försöker verkligen att släppa hoppet och bara låta tiden ha sin gång, men lika förbannat smyger hoppet sig in när mensen närmar sig.....Men jag ska försöka efter den här gången....

Mensen ska komma om två dagar och inga småblödningar än, ibland hoppar den en vecka så det kan vara en vecka till. Men den här månaden känner jag av mer symptom än jag brukar vid mensen, så därför hoppas jag så mycket. Om det visar sig att jag inte är gravid så ska jag verkligen släppa det.

Skulle må mycket bättre :-)

 

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

annika_gothberg

Åh vad spännande!
Då håller jag alla tummar för dig! 
Lycka till! Kram Annika 

annika_gothberg 11 år sedan Svara här Svara i annika_gothbergs gästbok

annika_gothberg

Hej.

Har du fått nån bebis än?

annika_gothberg 11 år sedan Svara här Svara i annika_gothbergs gästbok

Det blev en flicka vecka 40+1. Hon är helt perfekt och allt gick bra! Hur har det gått för dig?

Bebbe nr 1 11 år sedan Svara här Svara i Bebbe nr 1s gästbok

sazdrv

de va en grönbrun slemig klump som kom ut, har kommit några "bitar" nu under dagen´, så ja antar att de är den iaf! =) hoppas de sätter igång för dej snart! känner du av några värkar?

sazdrv 11 år sedan Svara här Svara i sazdrvs gästbok

sazdrv

de va en grönbrun slemig klump som kom ut, har kommit några "bitar" nu under dagen´, så ja antar att de är den iaf! =) hoppas de sätter igång för dej snart! känner du av några värkar?

sazdrv 11 år sedan Svara här Svara i sazdrvs gästbok

Hoppas våra bebisar kommer nästa vecka! Det är varmt att vara höggravid nu! Lycka till med förlossningen!

Bebbe nr 1 11 år sedan Svara här Svara i Bebbe nr 1s gästbok

Beli88

tack för kommentaren i dagboken..lycka till du med!

Beli88 11 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

annaterese

Heej gumman! Nu är det inte långt kvar! hihi Är allt bra med dig?? Stor kram

annaterese 11 år sedan Svara här Svara i annatereses gästbok

Nani

Hejsan! Jasså vad härligt att krämen hjälper! =) Det är ju hemskt att gå runt och ha ont DÄR ju! Sånt som många gravida har problem med. Jag är ganska besparad med just det iaf än så länge. Det är ju underbart att du haft en så bra graviditet! Ja du kommer ju känna dem när de kommer kan man ju lugnt säga =) Men då blir det nog väldigt förväntansfullt för då är det nog nära! Det känns som mensvärk, du vet när man har sådär stark mensvärk precis som att livmodern drar ihop sig men i hela magen eftersom livmodern är så stor nu och det kramar även åt i ryggen och kan stråla ner i jumskarna å benen. Men är förlossningen nära är det en positiv smärta som man klarar av bra. Hoppas att lillen stannar inne nu och inte tänker komma 2 veckor för tidigt bara, så ni hinner flytta in och vila ut lite iaf!! =) Vi har också flyttat men det var några månader sedan. Härligt det! Tänk vad stora de är nu ändå! Det känns som att magen ska spricka nästan. Tänk vad tomt det kommer kännas sedan på något sätt. Nu har man ju vant sig vid att ha någon där inne som tänjer å knör runt. Ibland lägger jag knappt märke till det för det är så vardagligt. Inte förrän man får en hård rumpa upptryckt i revbenen eller en häl i sidan hahaha. Sjysst liksom  =)  Har ni kommit på namn än? Vi håller på och dividerar för fullt. Mitt favvo-namn är inte poppis hos min man och tvärtom. Vi får se hur det blir sen. Kanske ändrar man sig när man ser bebisen framför sig.

Många kramar till dig och mini!

Nani 11 år sedan Svara här Svara i Nanis gästbok

Nani

Hej Mira! Sammandragningarna känns sådär som du beskriver men när jag får förvärkar så är det som svaga värkar, men de gör ju fortfarande himla ont. Magen spänns och det går bak i ländryggen och strålar ner i benen. Ush det är jätte jobbigt när det kommer. Sen brukar de vara regelbundna också. Sen avtar det efter några timmar och då känns det som man haft ont i onödan. Jätte dumt. Ja mjölk har kommit, litegrann. Hur är det för dig?Har du märkt av något sånt än? Snart är vi i mål! =D Ååååå längtar ihjäl mig. Inte blir det bättre av att spjälsängen står ihopskruvad brevid min säng =) Men det e mysigt! Kraaam på dig!

Nani 11 år sedan Svara här Svara i Nanis gästbok

880316

Hej!

Va kul!! Va många julimammor det blir iår

Precis hon vände sig för mer än en månad sedan och hon ligger fortfarande så, BM kände lite på hennes huvud idag och hon har börjat fixera sig.

När hon väl vände sig så kände jag det väldigt väl (ganska obehagligt) och såg hur hela magen rörde sig och det stack ut lite här o där. Det kände som om att hon gjorde en kullerbytta.

Nu när det börjar bli trångt därinne så går det ju inte äta lika mycket per portion eftersom lillan sparkar rakt upp hela tiden så man nästan blir illamående! hehe busunge redan nu  men annars så känns det jättebra!

Lycka till med allt och säg till när h*n har vänt sig.

Kramkram

880316 11 år sedan Svara här Svara i 880316s gästbok

dorisen04

heeej.

vi vart ju på lisberg igår.. rikigt kul :) o varmt... men härligt o komma iväg lite :)

 

o nu ska vi grilla me sambons ena bror o hans föräldrar... så ida har devart rikigt slappt ;) men e gansak trött ida, så de e bra me slapp dagar ibland :)

 

 

Kram kram :P

dorisen04 11 år sedan Svara här Svara i dorisen04s gästbok

dorisen04

här har de inte kommit en drppe på hela vecka..... längtar nästan efter åska o regn.... så de blir "frisk" luft igen... o ju såå fruktansvärt kvav ute.. jobbigt... :(

 

tror h*n ligger sida till sida... känns nnästan så...  :) fötterna e iaf på höger sida av revbenen..  :)

 

händer de nått kul i helgendå ?

dorisen04 11 år sedan Svara här Svara i dorisen04s gästbok