32762 besök   inloggad för 11 år sedan

Miiiz:s gästbok

Babalo

Nej man kan ju inte veta säkert hur det ska bli och hur det ska gå. Det är ju svårt att föreställa sig vad det är som väntar.
Men jag hoppas att allt går bra för dig och att förlossningen blir en fin upplevelse

Babalo 11 år sedan Svara här Svara i Babalos gästbok

Isabelloch patrik

hejsan fina bilder du har i galleriet =)

hur känns det att va i v35+?

ha det bra

Isabelloch patrik 11 år sedan Svara här Svara i Isabelloch patriks gästbok

znuttis

eyyy snäckan var i hundan har du varit hela dagen?! typ liksom AAAAS bored ! och inte trött :S ingen att tjöta med kvinnan! eyy hahah *kramis*

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

Japp jag har accepterat dig nu så dåhörs vi förmodligen där. Hoppas du får en bra nyårsafton och en bra början på det nya året :) kramiiiss

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

och ja jag tror att bäbisen har nog fått mer julklappar än vad ajg har fått dom senaste åren men är glad att jag ska ¨åka till sverge och få lite färgkläder och andra saker osm jag behöver. är glad att för en gångs skull få lite uppmärksamhet från familjen :) och ja jag har mer behov av frukt haha käkar massa frukt mest hela tiden men det är både gott och nyttigt. har ju fått gravid magen på riktigt nu och har ångest över att se tjock ut. Måste hela tiden påminna mig själv om att det är för det växer en bäbis inne i mig.. :) Vad har du fått för bäbis julklappar då? och fick inte du något roligt också *?=D

Jo jag vet speciellt när man går i stan och tittar på alla andra som går med sina barnvagnar och bäbisar eller när man går och tittar i affärer för en massa saker till bäbisar ser man en hel massa grejjer och jag bara åhhhh kan inte bäbisen komma ut NU!! såger det till min sambo hela tiden kan inte min bäbis komma ut nuuu han bara snart inte så långt kvar nu pfft vadå snart?! haha..

awww låter som om du har hittat några riktigt kap Nalle puh grejjer är jag för snål för att köpa kostar himlans massa pengar här över. Hittat massa annat sött dock :D Och ja jag kan alltid nås på msn [email protected]

har inte haft tid att vara här inne så mycket mått riktigt dåligt dom senaste dagarna och försökt att sova så mycket som möjligt för att inte tänka på allt.. Hoppas allt e bra med dig och lillen :) Vi hörs snart glöm inte att adda mig!!

*KRAMIS*

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

Skickade så jag vet att du fick allt denna gången grrr!!

och nej man tänkte verkligen inte på allt man behöver och ska ha när man kom underfull med att man var gravid. Jag är glad att vi redan har barnvagnen och sängen fixad och köpt fortfarande i låda som står med oss i rummet vårat rum består mest av bäbis saker nu hans mamma köper ju nya grejer hela tiden har nog redan kläder för 6 barn coh allt är i vitt och ljusa färger som kan vara till både tjej och kille eftersom vi inte ville ha reda på vilket kön det är.... Jävla djävulen tror inte man kan köpa ljusgrönt och grönt och ljusblått till en tjej har så mycket vitt och gult att om inte jag kräker på det kommer mitt barn alldeles säkert att avsky allt ahaha. Men hjälper ju inte att säga till henne så vill hon slösa sina  pengar får hon göra det..

Vad är det för vagn du har köpt då? En sånn med eller utan bilstol? *vet ju inte om du har körkort*

visst e det mysigt när lillen/lillan sparkar och man vet att allt är bra med den? Jag får panik när jag itne känt bäbisen sparka på en längre tid och mår nästan dåligt över att inte veta om allt är bra och sånt. Men så klart försöker hålla en posetiv stämning till allt och låter sånt som e jobbigt glida förbi något jag kan ta när bäbisen är frisk ute i min famn. Komemr nog berätta för min djävulssvärmor ett och annat också då hemska människa.....

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

Jag har jätte svårt till allt som är sött så ät lite glass för mig med så är du snäll!!!

Åhhh Katter är så himla mysiga tyvärr blev jag tvungen att lämna min i sverige boende hos min pappa men hon har det mycket bättre där än här hos oss med 2 galna hundar så man får väl se det posetivt men saknar henne så klart massor..

och ja tyvärr förlorade vi huset och nu bor jag fortfarande kvar hos djävulen (min sambos mamma) Som tror att hon kan kontrollera mig. Aldrig hatat någon så mycket i mitt liv någonsin..... Men det är bara att stå ut ett tag till jag menar nu är det iaf inte längre än 3 månader kvar tills vi måste ha ett eget hus och staten hjälper oss men vet inte riktigt om min hjärna klarar av att arbeta med henne gnabb i 3 månader till. Man får väl se det lite posetivt ska ju besöka sverige om 4a veckor får väl se fram i mot det i stället.

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

skrev precis en historia till dig..... eller ja det kändes som jag skrev jätte mycket och så skickade det inte möget för att det var FÖR MYCKET!! ahhhhhh börjar jag väl om igen då....

 

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

znuttis

Jo det är ju så hehe grupptrycket gör ju en hel del i sitt liv tror jag.

Japp tyvärr var det ju jag som inte orkade med avståndet längre och flyttade över nu längtar jag grymt mycket tillbaka till familj och vänner. Men ska ju hälsa på dom i Januari så jag ska nog klarar mig tyvärr förlorade vi ju huset nu OCH SKIT MED:.  Men det får gå.

Ok jag hade varit elak utan tvekan någon som springer runt och nekar till att vara pappan ena sekunden och nästa sekund tror han att han ska kunna bestämma namn?! aldrig i livet. Synd för honom och om han då inte har stöttat dig nått alls förtjänar han det definitivt inte kan ju barnet få i andra namn då KANSKE om han har tur! Stå på dig för dom ska då inte trampa ner dig tjejen. Tycker du e stark som klarar dig på egna fötter.

Jo allt det där med barndopet kommer ju bli krångligt för våran del men vi får väl se jag hoppas på att vi gör det i sverige i min kyrka där i princip alla barnen i våran familj har blivit döpta i samma dopklänning. Men vi får väl se hur det blir förösker att inte tänka på så mycket sånt tar dagen som den kommer nu mera för har ju upptäkt att vad som helst kan gå kepp rätt åt helvete!

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

ZoraiaP

 Hej, Är det ditt första barn?
Hur  gammal är du?
 

ZoraiaP 11 år sedan Svara här Svara i ZoraiaPs gästbok

Va skönt att din dag börjat bra i alla fall:) Jagmår nog relativt bra mot vad jag gjorde för några veckor sedan:) Men ligger nog mest ner för annars börjar jag må dåligt:p Jobbigt att sitta i skolan de få timmar jag måste göra det. Böjar alltid må konstigt där. Och kaffedoft är något jag inte klarar av nu. Idag när jag skulle ta hissen is kolan hade någon spillt ut en hel kaffekopp i hissen! Så jag fick stå och hålla andan:p Är inte så roligt att gå till skolan eftersom det är 3 km och jag får ont i magen och i "benskarven":p På insidan av benet högst upp. Så jag går hellst inte så mycket:p

JS_90 11 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

znuttis

Nej har bott i england dom senaste 2 åren bara. Känner ingen i området jag bor i vilket håller på att driva mig till vansinne. Saknar så mycket socialt från sverige. Men ska besöka familjen i januari sen ska jag se hur jag vill ha det om jag kanske åker tillbaka till sverige efter det besöket eller vad jag gör. Svärmor håller ju på att göra mig absolut vansing.

Nej absolut inte min mammas fel att jag började röka. Självklart kanske hon påverkade bilden att röka lite eftersom jag inte såg det lika farligt. Men jag ville alltid vara som min storasyster som liten och hon rökte så jag började röka vid 12 års tiden. Det är väl mer med förebilder. Men till att börja med gjorde man det för att man ville vara cool kanske nu saknar jag mer smaken tror jag.

Ok har du något namn till pojken din som du funderat på då? =)

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

anirac1

Hmm jag trodde med att bebben var "normal" då jag läst på grav v hur mkt bebben borde väga å då vägde han normalt. MEN på UL så är  han helt plötsligt liten... Så Jag undrar ju hur det kommer sej. Å UL BM sa med lite klumpigt till oss att jaa bebben är ju förliten så det blir ett nytt UL om 2v MEN det är ingen fara. NÄHE ingen fara va faaan ska jag dit igen då?? Kunder hon inte vart tyst i stället.... Å så jobbigt för dej att dom gnäller om din vikt. För mej var det tvärtom jag väger förmkt måste tänka på vad jag stoppar i mej. Jaha men om jag inte äter onyttigt utan bara så oregelbundet. Aja aldrig blir dom nöjda hur man än gör så är det FEL.

anirac1 11 år sedan Svara här Svara i anirac1s gästbok

anirac1

Joo han borde snart pluppa ut har ju bara 11 dagar kvar. Å så bebben är liten jaa som du vet så är ju min bebbe med liten ca 16%. Sen är det ju så att dpå UL så har dom 10% felmarginal så jag tycker inte du ska oroa dej. Nu får du förmodligen gör ett TUL å se om bebben växer till sej. För det kan ju vara så  att bebben ÄR liten men följer sin egna kurva. För så gör min.

anirac1 11 år sedan Svara här Svara i anirac1s gästbok

anirac1

Hallå

Hur är det med dej och magen?

anirac1 11 år sedan Svara här Svara i anirac1s gästbok

znuttis

Ok ja det är ju så tyvärr att man själv utsätter sig för sina problem å andra sidan allting händer av en orsak säger dom ju ;P Ska flyga i Januari och hälsa på familjen och sånt ska bli skönt att komma i från england en runda eftersom alla idioter rökar både det ena och andra inomhus driver mig till vansinne. Men det är ju bara att acceptera eftersom dom inte bryr sig alls.

Jasså du slutade också röka då? :D Grattiiiis till dig med då! Japp samma min mossa rökte med mig inte för att jag tycker nått vidare om henne i dag men vet att hon gjorde det för att syrran sa till mig att det var tramsigt att sluta röka min mamma rökte ju med mig å mig var det ju inget fel på. Blev så arg när hon sa så. Men hon skämtade bara och ja det går inte riktigt att skämta med mig som det är tar allt jätte allvarligt. Hur kommer det sig att du bor i Finland då?

Har du tagit reda på om du ska ha en flicka eller en pojke? :)

*Kram*

znuttis 11 år sedan Svara här Svara i znuttiss gästbok

Jag har inte fått i mig så mycket mat, men jag ligger mest ner bara så det borde ju inte bränna några kalorier då:p nu får jag kaffegäster!:D

JS_90 11 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

Jo, han betedde sig lite konstigt då men efter att han sa sin åsikt så har han hållit tyst. Kan hända att han blev lite stressad eftersom han är äldre än min sambo och han har inte kommit lika långt i relationen:p Men han lär väl nog tycka om vårt barn ändå:) Jag har bara gått ner hittills och ska till bm nästa gång i vecka 22! Över en månad dit med andra ord... Men jag tror att vikten börjar söka sig uppåt i alla fall nu:) När vi var till rådgivningen igår så var det så fullt att vi hamnade att stå. ganska tungt att stå när man är gravid och om jag hade en större mage så hade säkert någon av papporna på bänken erbjudit sig min plats, men jag ser ju inte ens gravid ut så:p

JS_90 11 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

Jag har endast yngre syskon:p Två bröder, en på 16 år och en 5:p Har också två systrar, en är 14 och den andra 11. Min sambo har en storabror och han var den enda som har tyckt att vi ska göra abort. Han jämförde oss med hans liv och han vill tydligen inte ha barn ännu så då tyckte han att vi inte heller kommer att vilja ha det eller något... Sambon har också en lillabror och en lillasyster:p Min yngsta lillasyster och sambons lillasyster är jättebra kompisar nuförtiden:)

Antagligen får en av våra syskon bli fadder men sedan vet vi inte vem vi ska ha till. Det är ganska svårt att veta vem man ska fråga, men vi har ju tid på oss ännu:)

JS_90 11 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok

Va kul att du fick fixat fadrar:) Vi har ingen aning om vem vi ska ha som gudföräldrar åt vår bebis. Vi får se:) Vi kommer att använda min gamla korg som jag sov i när jag var liten, pappa som också i den då han var liten:p och så har vi min sambos gamla spjälsäng som äri bra skick:) en barnvagn ska vi få av mamma och pappa till försenad julklapp:) Så det är inte så mycket vi måste köpa själv:p

JS_90 11 år sedan Svara här Svara i JS_90s gästbok