1187 besök   inloggad för 5 år sedan

Mattiildus
Mattiildus
Ålder: 21-25
Stad: Varberg
Vänner

Senaste besökarna
PoppeLiten
  • Så fick jag veta att jag är gravid: I 4 år hade jag helt utebliven menstraution pga PCO, åt då tabletter varannan månad för att ha en blödning. Men våren 2014 kom menstrautionen tillbaka efter en viktnedgång på 40 kilo och ganska regelbunden var den. I Februari 2015 började jag undra om det kunde vara möjligt att jag var gravid för mensen kom inte, men jag trodde inte det var möjligt, utan att den var säkert bara sen. Sambon fick mig att göra ett graviditetstest den 7e februari som visade ett starkt +. Den känslan glömmer jag aldrig.

 

  • Det bästa med att vara gravid: Känslan av att det växer en liten människa inuti mig är oslagbar, så överväldigande.

 

  • Det sämsta med att vara gravid: Jag har lite svårt med detta att magen bärjar bli större, vikten har börjat gå lite uppåt. Har alltid varit överviktig och kämpat och slitit som ett djur med vikten, så det jobbigaste för mig är psykiskt och att det faktiskt nu är positivt med denna mage som växer.

 

  • Mina föräldrar och vänner reagerade: Mina föräldrar blev superglada, första barnbarnet som är på G nu ju. Sambons föräldrar reagerade likadant. Vänner vet ingenting än, har UL torsdag den 23/4 och efter det så går jag ut med det för hela världen.

 

  • Så reagerade min partner: Min partner blev först väldigt chockad.. Nu är han helt lyrisk och längtar som en tok efter september då den lilla är beräknad.