23304 besök   inloggad för 7 år sedan

Mam90:s gästbok

PaulineK

Hej. Har flytten gått bra? :) Förstår att du är helt slut men skönt att ha fått det gjort i alla fall. Blir det att ställa iordning alla bebisgrejer nu då? :) Kram!

PaulineK 10 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

jvsm

Men du, det låter underbart. Bara att röra sig... Såg på två förra året om två gravida dansare som satte upp en föreställning (minns inte var eller vad de hette) för att visa att även fast man är stor och otymplig kan man dansa, var så underbart att se, så mjukt och fint liksom. Jag skuttar mest runt ibland till lite musik med en katt på armen, ja du vet, ungefär som om man skulle vagga barn. :-P Gunga lite hit och dit. Vals är perfekt då ;-) Ja barnbalett började jag ju med också, femåring "klappa svarta katten, klappa vita katten, niga, bocka" osv osv. Men sedan började jag dansa för en kvinna som heter Barbro Nyberg de Montmarin så då blev det genast mer seriöst. En av de tjejer jag dansade med då har sedan dansat både i Moskva och Paris, så hon var hygglig lärare, även om hon mest kändes som en sådan där gammal fet surtant med för mycket smink och tuperat vitt hår. ;-) Jag slutade för att jag inte hann med dans tillsammans med barnvakteri, skola och musiken (spelade följt och piano) samt att mamma sa stopp för att betala ny dräkt och skor, och högre terminsavgift - och jag hade helt enkelt inte råd själv. 
Hoppas ni har en underbar söndag! :-)

 

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Jo men eller hur, jag slutade när jag var 16 ;-) Haha, inte jag, jag tittar på tv osv men sugen? nej. Lite sugen förstås att lära mig ngt nytt när man kikar på Lets Dance på tv (tro't eller ej men maken gillar det också, fast han klarade inte ens brudvalsen på vårt bröllop... - trots att vi tränat i månader! :-D ) men jag skulle inte utsätta min kropp för mer trasigheter, är ändå för klumpig nu, som att rulla runt ett kassaskåp på dansgolvet. ;-) Men det är klart - det rycker i blodet, det gör det ju. Men inte som när jag var barn och ville dansa Svansjön. (började dansa när jag var 5). Vilka genres dansar du, lär du ut?

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

PaulineK

 

Aah det är skönt att veckorna går fort fast ibland känner jag att det går lite för fort, vill ju hinna njuta lite av sista tiden som gravid också. ;)

När var det ni skulle flytta? Har också börjat packa lite smått inför vår flytt så nu är det verkligen kaos i lägenheten, flyttkartonger och möbler huller om buller, hehe. Ta det försiktigt bara så du inte överanstränger dig. :)

Hur gick besiktningen? Vi kommer få betala nån tusenlapp på grund av repor på väggarna, dumma katter som inte kan hålla klorna i styr. ;P Kram!

 

 

PaulineK 10 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

jvsm

haha, ja kan inte påstå att mina fötter klarade det så bra heller. :-) har gått upp två skostorlekar sedan jag la av, fötterna var visst lite sammanpressade. :-D Ja men det är ju sjukt jobbigt, spec för mig som inte längre har bebis i magen, just nu kräks jag på den där huvuvdvärken bara. Bor ett par mil söder om huvudstaden, betongdjungel. :-P
 

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

zemra

Hej, fina vännen!

Det är bra faktiskt! Saknar mannen, men han kommer hem på lördag så det känns skönt. Denna veckan har känts som en månad :-) Väntar på att mensen ska komma, den är några dagar sen och det är komiskt för detta är första månaden som vi knappt har myst och jag inte har stressat och mått dåligt över att känna symptom, utan jag har bara njutit av dagarna och väntat på mensen :-) Troligtvis är den på väg, kände lite värk idag så den kommer väl!

Hur går det för dig, gumman? Berätta lite hur du mår och hur lillen i magen mår! Jag lyssnar gärna så bara prata av dig :-) Går det bättre med relationen till din pappa?

Många Kramar <3

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

PaulineK

Hej hej! Jodå det rullar på. Har inte mått kanon senaste tiden men graviditeten börjar väl ta ut sin rätt skulle jag tro. Sover grymt dåligt och har fruktansvärt ont i kroppen emellanåt, sen har även illamåendet och yrseln kommit tillbaka men nu är det verkligen inte många veckor kvar så bara att bita ihop och kämpa på den här sista tiden. Tycker veckorna nästan går läskigt snabbt nu! 

Hur är allt med dig? :)

Kramar!

PaulineK 10 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

jvsm

Haha, jodå jag fick en massa gjort till slut, när hjärnan vaknade till slut. Sedan blev det en spring med maken på stan, köpte kläder till honom och tittade på bebiskläder, såklart... :-P Ah, dans - det låter roligt! "När jag var ung och frisk "(ungefär 1892) dansade jag också, klassisk balett. Har ett deprimerande minne i form av ett par tåspetsskor hänger på väggen. :-D Numera är jag glad om jag kan gunga lite i takt, höhö. Måste ju passa på oc fråga - var i landet bor ni? :-)

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

zemra

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

zemra 10 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

jvsm

Det där med bra områden är jobbigt när man har kass ekonomi ju, vi gillar eg vårt naturnära område, men vill öht inte bo i den här staden om vi ska ha barn i skolan, skolan här är skräp. Och då är det ju det där med å flytta igen, och hitta ny inkomst på ny ort... :-P Svart ska det vara, som sagt. :-)
Sitter här på kontoret nu och "låtsasjobbar". Har öppnat alla dokument och så där, men har för ont i huvudet för att räkna allt och fixa (håller på med statistik) så jag känner mig om möjligt ännu mer stressad och fin just nu.... *skratt* Jobbar, pluggar eller vad gör du om dagarna? (när du inte flyttar, mår gravid-dåligt och så där dvs ;-) ) Ja, Läkarna ja, hade de gjort sitt hade man kanske varit "frisk" för längesedan så man sluppit bli av med en massa jobb för att man hade hög sjukfrånvaro. Nu ska jag fortsätta låtsasjobba en stund, kanske till och med få ihop några siffror till något annat än gröt... *muttrar över huvudvärken* Hejsvejs! 

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Haha, låter som vi är lika på den punkten, om det nu envist måste vara icke-svart utanpå är det alltid svart under. ;-) Fast nu har jag, för första gången sedan jag var... hm... 14? köpt ljusa bh:ar.... :-) Fast en del har förstås redan svarta luddkanter eftersom det nästan uteslutande fortfarande är svarta kläder, speciellt vintertid (idag svart linne, svarta jeans, och svart/brun randig tröja... svart jacka, svarta skor... ja du förstår! )
Ja det är ett gissel det där med medicinering. Och i mitt fall är det ju inte heller något som avhjälpt alla medicinska besvär utan bara lindrat, och i förebyggande syfte mot feber-host- och värkskoven. :P (Diagnos är inte läkarnas starka sida I tell you). Vill också flytta, vi har ev en trea på G i samma hus, men den kostar ett par hundra tusen mer än vi har... så vi får se hur det blir. Både högre hyra plus högre lånekostnader tilltalar oss eg inte. :P

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Hej hopp, ja jag är sjukt less på huvudvärk och har liksom beslutat mig för att inte behöva alla dessa piller jag gick med innan ärtan, om jag blir gravid igen ska jag inte riskera det fostret också... så nu tar jag i princip inga piller. :-P
Jo, soligt är det fortfarande lite här men kallt och blåsigt, inte lika varmt som förra veckan, brr. Blir nog ingen fototur i veckan. Jo, slänger upp på fb och fotoblogg. Mailar. :-)

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Visst är det, jag lever ju för naturfotograferandet (min ventil) så jag måste ut, nästan hur dåligt jag än mår. ;-) Jovars, skallebank som kom och gick men i övrigt var det helt ok! :-) Lång dag i skogen i lördags och tråkig dag med styrelsemöten och bjäfs igår. Låter som en jobbig begravning :-(

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

jvsm

Tack ska du ha. :-) Usch begravningar, värsta jag vet. Tar en bit av hjärtat varje gång man måste ta farväl. Vi begravde min mans pappa för ett par månader sedan så den här vintern har varit tung med både begravning, sjukdom och MA. Knäskador är envisa, ta och hör med en ortoped så du inte får som jag - permanent skada. :-) (Kom förresten ut i solskenet i onsdags, och försöker övertala huvudvärken att jag ska ut idag med ;-) )

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

Missydi

Tack för lyckoönskningarna. Allt har gått bra men förlossningen blev inte riktigt som man hade förväntat sig. 
efter 24 timmars värkarbete slutade det med akut kejsarsnitt efter att lillens hjärtljud varit för dåliga, jag fått en infektion och 40 graders feber. 
Vi fick ligga kvar 4 dagar på BB men allt har gått tillbaka till som det ska vara och nu är vi hemma och bara njuter. 

Han tittade ut den 9 mars, 52,5 cm lång och vägde 3890g våran lilla vince :)

Missydi 10 år sedan Svara här Svara i Missydis gästbok

L4c0st3

Vad roligt! V körde på emmaljunga men funderar på ett brio babyskydd. Har ni beställt babyskyddet från brio också? Verkar det bra iså fall? :)

L4c0st3 10 år sedan Svara här Svara i L4c0st3s gästbok

jvsm

Hej du, bortsett från en släng av skum influensa (huvudvärk feber o illamående?) så är det ganska bra. Solen lyser idag och jag sitter och försöker övertala min sjukliga kropp att det är en bra idé att gå ut i solskenet med kameran. :-) Hur är det med dig?

jvsm 10 år sedan Svara här Svara i jvsms gästbok

PaulineK

 

Usch inte kul att må illa men skönt att du slipper kräkas i alla fall. Har du fått några tabletter mot illamåendet? Vad kul att beställa vagn, vad blev det för nån? :) När har ni inflytt? Du kanske har skrivit det innan, är rätt virrig nu för tiden. ;p

Ja sammandragningarna är tyvärr lika dumma men antar att det bara är att härda ut nu dem sista veckorna och hålla tummarna för att det inte sätter igång för tidigt. :/ Kram!

PaulineK 10 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

PaulineK

 

Hej! Vad skönt att du inte mått lika illa sista tiden, har turen hållt i sig? :) 

Med mig är det helt okej. Dras ju med sammandragningarna och åker på lite olika sjukdomar men överlag så är det bra. Lillan har bökat runt extra mycket de senaste dagarna, undrar om hon håller på att lägga sig tillrätta. Annars har jag idag börjat packa lite smått inför flytten.

Vad händer hos er? Kram!

PaulineK 10 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

Maria90

Tack vad du är snäll!! =) kram

Maria90 10 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok