23422 besök   inloggad för 7 år sedan

Mam90:s gästbok

zemra

Jag hoppas också att 2012 blir vårt år :-)

Ja, jag känner tyvärr stor frustration över alla unga som skaffar barn utan att inse eller förstå hur tungt det faktskt är och att det kostar mycket kraft och energi också, allt är inte bara solsken, så ja, det kan kännas väldigt orättvist...

Men men, jo, jag har mina dagar när jag bara gråter och släpper ut all smärta och det hjälper faktiskt, känns som en stor sten har släppts från mitt hjärta efteråt, så jag håller inte inne med allt!

Hoppas du ni får en fin jul med era nära och kära och att resten av veckan blir bra :-) Kram

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

zemra

Hej :-)

Tack för dina fina och varma ord <3 det är sådant som gör att jag orkar med att fortsätta kämpa varje dag :-)

Just nu försöker jag verkligen släppa babys görandet, vi behöver få lite lugn och ro och låta julen och nyår vara avkopplande. Vi var ju hos våran läkare och pratade lite om hur vi ska gå vidare och vi har bestämt att göra 3 nya provrörsförsök till våren, lyckas vi så lyckas vi....gör vi inte det, då får det hända av sig själv om det händer och det är kanske då min hjärna äntligen vågar ge upp och kanske lyckas det....Jag har verkligen satt mycket press på oss sista tiden så nu måste vi leva lite bara för oss själva :-)

Du är en fin vän, tänker ofta på dig också och är verkligen glad för din skull! Önskar dig all lycka <3 <3 Många Kramar

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

Flikka23

Det mesta ligger i att hon snart fyller 30 och är äldst av fyra systrar och är den enda av oss som är singel.. Förstår det är deppigt åt henne men tycker det är jobbigt att man ska behöva hålla tillbaka sin glädje bara för att hon är depp.. går väl över till slut förhoppningsvis.

Trist att din pappa är sådär, försök bita ihop och visa god min om du berättar, sjunk inte till hans nivå. Vänta med att berätta om du tror att det får dig att må dåligt. fokusera på det som får dig att må bra och omge dig av de människorna som vill dig väl! Bara du vet vad du kan och vad du vill göra för´ditt barn!

Flikka23 11 år sedan Svara här Svara i Flikka23s gästbok

LindaMaria

Hej! Foglossning kan kännas på många olika sätt, och ischiassmärtor är en. Jag har som du - i ryggslutet som sen strålar ner i ena eller båda skinkorna. Jättejobbigt! Ha ha. Men det är värt det ;) Och som sagt, mitt blev bättre under graviditeten. Hoppas det blir så för dig också :) Sen har jag "riktig" ischias ibland också och det känns likadant men starkare och sitter i längre - konstant värk i någon vecka kanske 2-3 ggr om året. Då går det ner en bit i låren också. Men det beror på ett litet litet diskbråck jag har. Hoppas din barnmorska kan komma med fler tips :) Kram!

LindaMaria 11 år sedan Svara här Svara i LindaMarias gästbok

j3nny91

Ja men det är väl fruktansvärt att behöva få uträttas av den smärtan att få se alla lyckliga som fått sitt barn. I den stunden är de ett av dom svåra momenten. Men sen efter man fått smälta vad som hänt så önskar man såklart all lycka till gravida och ny blivna mammor. Jag hoppas att du kan njuta av det lilla miraklet som växer för fulla muggar inom dig. Och jag önskar dig all lycka i framtiden och många styrke kramar till dig. Förstår om du har svårt att njuta av graviditeten men försök att göra de.

j3nny91 11 år sedan Svara här Svara i j3nny91s gästbok

SaganSomBlevSann

Bra att kunna inspirera lite, tack för ditt gästboksinlägg! Jag tror det är väldigt viktigt att prata mycket om vad som händer i sådana situationer, eller att skriva. Jag vet att jag saknade andras berättelser och det hade varit skönt för mig då om någon med liknande erfarenhet funnits. Jag läste din dagbok och jag fick så ont i hjärtat. Jag tycker de felbehandlade dig så enormt!! Hela livet raseras ju för en just där och då, alla planer, alla förväntningar. Jag blev väldigt illa bemött av sköterskan som skulle ge mig pillret, och sen gynekologen på efterkollen, de var fruktansvärda rent ut sagt. Men jag hade tur med en fantastisk bm som gav oss beskedet. Jag beklagar verkligen hur de gick tillväga med dig, och jag tror fler tjejjer kommer vara tacksamma för ditt inlägg i framtiden.

SaganSomBlevSann 11 år sedan Svara här Svara i SaganSomBlevSanns gästbok

Maria90

Jo får göra det:)

Maria90 11 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

Maria90

Okej det lätt inget vidare! Vi får se om några dagar om det funkat denna månad=) Blir orolig vad det kan vara eftersom jag har så ont=S

Maria90 11 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

Maria90

Får hoppas det är så!! har haft ont sen igår!! Hur har du haft när du blev gravid??

Maria90 11 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok