23334 besök   inloggad för 7 år sedan

Mam90:s gästbok

LillyMe

Hej,,Ja grattis till oss!! Jag är beräknad till 12 Juli men har inte varit på något ultraljud än så de kanske bli flyttat, ska dit den 20 februari,,känns väldigt långt dit.

Jag är 30 år , har en son sen innan som blir 5 och jag bor i sthlm (västerort).

Hur mår du? vart bor du?

LillyMe 11 år sedan Svara här Svara i LillyMes gästbok

zemra

Tack, vännen!

Det blir tända ljus och kina mat idag, standard på denna dagen som annars bara görr mig deppig för att man blir äldre,,,,

Hoppas allt är bra med dig och magen :-) Kramar <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

JennieW89

Ajdå, stackarn! :/
Tiden kommer gå fort sen! Det kan jag nästan garantera dig. Efter v19 sprang det iväg tycker jag! Och då har jag ändå bara gått hemma ;P
 

JennieW89 11 år sedan Svara här Svara i JennieW89s gästbok

JennieW89

Ja :) Har haft molande värk i mage och rygg sen i förrgår, och jobbigt är det med foglossningen också..men annars är det bra :) Hur känner du dig? Kram

JennieW89 11 år sedan Svara här Svara i JennieW89s gästbok

ElinFlyren

Precis, förstår ju oron, speciellt med febern, men jag tror allt kommer gåå bra! :)

ElinFlyren 11 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

ElinFlyren

jo jag vet att det kan vara ett tag :/ haha..
Oj, Krya på dig!

 

Och släpp oron nu, du har gått en bra bit ju!
Jag har bestämt mig att njuta av den tiden jag får med bebisen, om det är 10 veckor eller 40 så ska jag njuta och försöka att inte oroa mig och det går bra =))

ElinFlyren 11 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

ElinFlyren

Detsamma :)

Ja, förutom min trötthet som varit här sen vecka 4 så har illamåendet kommit och hälsat på en hel del senaste 2 dagarna! 
 Men hoppas det går över snart!
 

Hur är allt med dig?=)


 

ElinFlyren 11 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

Tea

Nej men det är så att din man är den som märker. Ofta när min man säger så till mig brukar jag reagera att "VA!? NEJ!? Jag har aldrig varit lyckligare, hur kan han tycka att jag verkar sur och nere????" Men man är mer trött, hängig och så när man är gravid och det är bättre du tar det till dig för hur han menar och inte för hur det låter :) Han vill ju bara se dig glad

Tea 11 år sedan Svara här Svara i Teas gästbok

anneli_g

oj det låter inte som världens roligaste jul :/ hoppas ditt nyår blir bättre! vi ska ta det lugnt hemma hos svärföräldrarna på kvällen, på dagen ska vi ha lite fika med vänner. inget röj här inte ;) hur firar ni?

anneli_g 11 år sedan Svara här Svara i anneli_gs gästbok

anneli_g

jo jag har planerat att bli den första ;) får se om bebisen håller med om att det är en bra idé. vissa dagar känns det som om förlossningen ska hända nu och vissa dagar som idag känns det som om jag kommer gå över tiden så länge som möjligt.

var mycket trött på julafton :/ hade hetsat runt så mycket på dagen efter de sista julklapparna, fixa julmat osv så jag somnade nästan när tomten kom. fast det berodde nog delvis på den extrema värme som en vedspis kan ge :P men har iaf haft en toppenbra jul :) hur hade du det själv?

anneli_g 11 år sedan Svara här Svara i anneli_gs gästbok

anneli_g

det kommer gå jättebra ska du se :) man blir så glatt överraskad när det går bra :) klart man är lite orolig men fokusera du på det som är bra så går det bra :) känner bara att jag vill ha förlossningen gjord :P fast inte förrän på söndag ;) är inte precis nervös, mest glatt nervös i så fall :) ha en trevlig fortsättning på julen och ett gott nytt år!

anneli_g 11 år sedan Svara här Svara i anneli_gs gästbok

jagheterlisa

hejsan.. hade missat dig :( men hoppas du hade en fin jul och du får ha en god fortsättning :) kram

jagheterlisa 11 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

zemra

God fortsättning, vännen!

Hoppas du fick en fin jul med familjen :-)

Hur har det gått med din pappa? Har ni pratat ut om hur du känner det med hans inställning?

Massor av Kramar <3

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

Miranda90

Haha, ja du... Berättade för mamma att min plan är så här: 
Jag ska köpa "att föda utan smärta" och memorera varje liten detalj samt plugga sönder profylaxkurser. Sen ska jag sitta hemma och känna att mjo, nu är det nog i gång. Åker till förlossningen, de säger "oj, du är redan öppen 8 fingrar! Har du inte ont?" då ska jag säga "nje, känns gör det väl...?" så ska jag skrivas in och typ en halvtimme efter jag satt mig till rätta (ska inte föda i missionären) så ska ungen glida ut som om den vore en såpad tvål och jag ska ligga där lite lagom svettig och säga "HA!" till alla som förvarnat mig om att förlossning är hemskt... 
Avslutade med ett lätt desperat tonfall och frågan "låter väl som en bra plan i alla fall?" 
;) 

Du då?

Miranda90 11 år sedan Svara här Svara i Miranda90s gästbok

Mahrika

Nejdå. Det är lugnt :) Blev så för en kompis för mig med. Skickade hem henne. Sen nästa dag började hon stört blöda å fick åka ambulans in å göra en akut skrapning... Han inte ens få lugnande lr bli nersövd.. Var lite läskigt sa hon..

Mahrika 11 år sedan Svara här Svara i Mahrikas gästbok

anneli_g

hehe ja det finns ju risk för allt ;) det är farligt att leva, man kan ju dö! klart de e förståeligt att du e lite extra orolig men nu finns det ju inget som tyder på nåt ovanligt så det kommer gå jättebra ska du se :) jodå för mig känns det som sig bör ;P tungt och överjävligt men så ska det va :) God Jul!

anneli_g 11 år sedan Svara här Svara i anneli_gs gästbok

Miranda90

Uuuurs! Haha. Jag klarar av att ta blodprov och så men oftast kommer reflexmässiga tårar för jag tycker det är så obehagligt. Men ibland får man bita ihop. 
Antar att dina dagliga sprutor gör dig mindre orolig inför ev. sprutor i samband med förlossning och så? 

Miranda90 11 år sedan Svara här Svara i Miranda90s gästbok

Princessjess

:-D Tack! Får önska dig detsamma :-)

Princessjess 11 år sedan Svara här Svara i Princessjesss gästbok