6972 besök   inloggad för 6 år sedan

Mam83:s gästbok

MissT

Tja, det är sådär. Jag älskar att bebis är så aktiv. Mest aktiv vid 2-5 tiden på nätterna. Går på toa minst 2ggr, och då väcker jag lill*n. Sparkar mot sängen (ligger på vänster sida) och sedan uppåt så spänner det i magen. Ibland så är det verkligen rutchkana i magen.

Jag är sjukskriven (sedan 12jan). Åkte in till förlossningen pga lite blödning och sammandragningar (som jag inte visste jag hade). Låg inne 2 dagar. Min cervix är halvt öppen, livmodertappen är förkortad. Är inne på UL varannan/vartredje vecka. Ska in nästa vecka igen på VUL och sedan tillväxt UL.

Svårt att sova på nätterna pga kramp i vaderna och att jag inte kan sova på mage (vilket jag brukar göra).

Men allt för lill*n. :) Bara 64 dagar kvar.

 

MissT 10 år sedan Svara här Svara i MissTs gästbok

MissT

Tja! Hur är det? :)

MissT 10 år sedan Svara här Svara i MissTs gästbok

Susse90

Hej, tack för ditt svar på mitt blogginlägg. Ja swedbank är helt sjuka, dem tyckte att man ska ha 16.000 kvar för två vuxna och ett barn när man betalat el,lån och sådant för huset. Och det är räknat att man ska ha det kvar när man är mamma ledig också. det finns ju liksom inte en chans att man har kvar de när man är mamma ledig. Enligt den förra vi hade på swedbank skulle vi kunna låna 2.5 miljon och överleva jätte bra på det som fanns kvar. Men denna kvinna tyckte inte ens att vi fick låna 1,5.. Sdan jävla skillnad till och med på samma bank.

Susse90 10 år sedan Svara här Svara i Susse90s gästbok

Maho81

Åh så roligt! =D Gratulerar! =D

Jag har varit förkyld nu så jag har varit däckad sen i torsdags, och de flesta symptom förutom ömma bröst försvunnit så man kan ju säga att förutom förkylningen så mår jag bra ;)

Hur mår du och magen? Märkte du någon skillnad på dina graviditeter? Hur långt kom du förra gången?

Kram

Maho81 11 år sedan Svara här Svara i Maho81s gästbok

Maho81

Hej och tack så mycket! =D Allt bra? Är du också gravid? =) Jag har inte varit så aktiv här för jag upptäckte en person som jag inte ville skulle veta allt var inne på min sida. Men nu verkar den personen ha försvunnit härifrån, så nu kan jag vara mer aktiv igen ^^,

Maho81 11 år sedan Svara här Svara i Maho81s gästbok

elhamebadi

Ja det känns verkligen jätteskönt :)

elhamebadi 11 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok

elhamebadi

Vad är det för något jobbigt du har i babaget? Hoppas att det går bra för dig på torsdag! Du får gärna hålla mig uppdaterad. Stor kram

elhamebadi 11 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok

zemra

Hej!

Ville bara säga att bry dig inte om i fall andra glor när du mår illa! Har folk inte bättre saker för sig än att glo eller så mycket folkvett att om man måste titta så går man fram och frågar om du mår bra eller behöver hjälp. Bara för att man är gravid så kan det ju ändå vara så att man behöver omtanke när man mår dåligt eller kan man ju ha blivit sjuk och klarar inte sig själv. Folk är så snabba att stirra ut folk och döma istället för att visa medmänsklighet. Är ju så typiskt att om man spyr så är man antingen full eller knäpp i huvudet!!

Hoppas du mår bättre. Ta hand om dig!

Styrke kramar =)

zemra 11 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

Maria90

Okej, grattis jag håller tummarna! uche för missfall, är jätte rädd att jag ska få det! Men kan ju börja med att få ett plus på stickan innan  jag börjar oroa mig! Men hade ett tecken i morrse eller  nu med känns som jag har en peng imunen och har en otäck metalsmak i munnen. Men tror det är för tidigt att känna sånt nu=S

Maria90 11 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

Maria90

Hej tack för svaret på min fråga! Jag känner inget men jag är så nyfiken på när man väl kan känna! jag hoppas jag är med barn nu=D Har du barn eller är du gravid??

Maria90 11 år sedan Svara här Svara i Maria90s gästbok

Mam83

Hejsan! Plussade i måndags. Har Molande värk, lite spänningar i brösten och väldigt lite illamående. :-)

Mam83 11 år sedan Svara här Svara i Mam83s gästbok

MissT

Jag hade BIM i onsdags den 27juli. Vad har du för symtom? Jag mår illa och har molande värk. :)

MissT 11 år sedan Svara här Svara i MissTs gästbok