9161 besök   inloggad för 10 år sedan

MalinHassel:s gästbok

EleonorC

Ja eller hur :D. Klart att man har lite tankar om hur man vill men mestadels har vi pratat om att ta det som det kommer, tror det blir bäst. Så att man inte föreställer sig en bild av hur det ska se ut och sen kanske att det inte blir så. 

vi har skrivit upp sådant som vi anser är viktigt men annars får det bli som det blir. hoppas på bra såklart :)

Nemen så kul det låter :) kul med allra första gången också :) måste vara jättefaschineranade att se utvecklingen nu när hon som sagt kommit upp en bit i åldern och är med på ett annat sätt :). 

Våran helg har vart bra tack :) vi har vart på kalas och sen bara umgåtts jag och kärleken :). Passa på att göra sådant vi tycker om att göra ihop :). En riktigt bra helg med andra ord. Kram

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ok men då gick det ju hyffsat snabbt för dig. Igår hade jag världens förvärkar som gjorde så ont och var så intensiva, men de gick över sen. Vill ju att det ska starta nu :D, men bara att vänta. 

Hoppas du haft en fin helg :) kram

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja den känslan känns toppen måste jag säga :). Hur vet man att det är de riktiga värkarna så att säga?. Men var du öppen något när du kom in?. Jo det vore ju verkligen guldvärt om man slapp gå över, men antar att det är vanligt att man gör det som förstföderska. 

Jo nu är den klar :D så som sagt vi är redo för honom :)

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja, du har väl så mycket att göra :). Jo tack det går bra, mår väldigt bra måste jag säga :). Har mycket sammadragningar och förvärkar som kommer tätt. Hjälper ibland med Alvedon, har även en värmekudde som är guldvärd. Slemproppen har lostnat lite så hoppas ju han kommer snart :)

Gick du över?. Det är ju lite jobbigt att vänta eftersom man ej vet när det händer, men han kommer och det är viktigast :). Är ju beräknad till den 15e så hoppas hoppas :). 

Allt väl med dig? 

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

Smurfan90

Nu ska de gå att se min profil :)

Smurfan90 10 år sedan Svara här Svara i Smurfan90s gästbok

EleonorC

Oj som sagt det låter inte alls något vidare :/, de är så tradigt att de bollar med en fram och tillbaka och testar massa olika mediciner. Förstår att du vill kunna njuta av att vara mamma. Jag hoppas verkligen att det känns som att det går åt rätt håll och du mår bättre :). Lycka till med allt :). Så rart sagt av dig :) jag måste själv säga att jag älskar min mage, den får mig att känna mig så vacker :). Ja kan verkligen tänka mig att det är helt magiskt ögonblick som ingen kan ta ifrån en, längtar tills att känna det :). ok ni planerar syskon snart eller :)?. Jo jag och min käresta är väldigt överrens om Oliver så hoppas han ser ut som en Oliver när han kommer för vi kallar honom det nu när han ligger i magen :) <3. 

Ja han vet vad han ska göra och kommer med små överraskningar :), den största delen till att jag mår som jag gör och känner mig vacker är hans förtjänst :). 

ta hand om er :) kram

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

JacquelinesMamma

Vad kul att du skrev! Hej hej haha :-) Ellerhur! Känns som jag försummar henne för att jag inte drar iväg med henne för att träffa andra barn, men hon verkar inte må dåligt av de, men man känner sig ju skitkass ändå! På ÖF äre ju säkert redan massa mammor som känner varandra och man vill ju inte tränga sig på typ :P och angående dagis så är det nog ganska normalt att man känner ångest, de är ju våra små älsklingar som man ska lämna iväg till helt okända människor, efter att först ha bärt dom i 9 månader och sen haft dom hemma varje dag i hela deras liv! Men man kommer nog över de så smånigom, hoppas jag haha ;) 

JacquelinesMamma 10 år sedan Svara här Svara i JacquelinesMammas gästbok

EleonorC

Det lät inte alls kul, hoppas det ej är något allvarligt som hänt. Nemen gud vad fort det går :), så himla häftigt vilken utveckling kan verkligen tänka mig att det gäller att ha koll på henne :). 

Med mig tack är det underbart :)klart att man har sina krämpor. Svullna fötter på em/kvällen och får lätt sammadragningar när jag går mycket. Annars måste jag säga att jag har en väldigt bra graviditet, älskar att vara gravid. Det börjar ju bli lite tungt men det hör ju till :). Längtar som du säger till förlossningen samtidigt som man är lite rädd, men mest förväntansfull :). Känns väldigt spännande detta och allt kommer ju verkligen att förändras för oss :). 

Ta hand om er :) massor med kramar

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Hejsan :) var längesen, hur är det med allt :)? det går så himla fort nu tycker jag inte alls långt kvar. Kram

EleonorC 10 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja det är skönt att man kan jobba iallafall. Jag jobbar som personlig assistent till ett barn på ett kortis boende. Barnet jag tar hand om är helt multi handikappad. Det är tufft men jag anser att det är ett jobb som kan utvecklas och dem behöver hjälp och man får så himla mycket tillbaka. Jobbar du med något?. Oj det går verkligen fort :) men kan förstå att det är fascinerande att se utvecklingen på den lilla :) man vill ju säkert vara observant på allt som händer :). Kramar

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Hej rara du. Så himla gulligt av dig :). Jodå tack underbart men illamåendet kommer och går fortfarande, fick tabletter utskrivna av min gynläkare och de gör ändå så att jag klarar att jobba :). Annars mår jag gärna illa det känns bra på något sätt :). Hur är allt med er?. kramar

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja det är något som verkligen gör mig rörd :) att så många här inne som du säger verkar så glada för våran skull :). Tack rara du för att du också är det :). Jo lite så är det nog :) går runt och små ler men vetskapen av våran lilla bubbla av massa kärlek som man bara längtar till att få berätta om :). Tänker vad det är för mirakel där inne för det är det jag kallar livet i magen nu:). Åhhh värmer i mitt hjärta när du säger så :). Hihi ja vem vet :) spelar absolut ingen roll vad det är för kön bara det är friskt :). Jo min sambo blev super duper glad :) han går också runt och små ler här hemma, så söt så :). Han tror på att nu är det våran tur :). Han hade haft på känn att jag är gravid. Men vi är båda väldigt glada :) och det är exakt som alla säger när man slutar att fokusera och tänka så händer det :) kramar

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja lyckan är obeskrivlig :). Jo oktober barn blir det :) mer än välkommet. Symtom har jag, är väldigt trött och är illamående titt som tätt. Har svårt att äta vissa saker utan att må illa. Men är så lycklig ändå :). Kramar

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Så himla gullig du är :). Ja lyckliga är vi allt :). När jag fick reda på det i tisdags så sa han att jag var i vecka 5-6. Min mens har ju vart så oregelbunden och inte har jag haft en aning om när äl skulle komma. Så tog dagarna bara som det kom. Den dagen ja var hos gyn varvet dag 59 i min cykel och trodde ju att något va fel. Hade tagit test den 22e januari och då var det negativ så ville inte ta något mer då. Visade sig sen att jag blev gravid i slutet av januari :). Känns så häftigt :). I Stockholm var det hur mysigt som helst vid ägnande bara tiden åt varandra :). Ja stand up var så himla kul :). Det kan jag verkligen rekommendera att gå på :). Stora krama till dig :)

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Gumman måste bara skriva :D vi är gravida :D känner sådan lyckorus i hela kroppen och vi känner oss som världens lyckligaste just nu :). Hoppas allt är väl med dig :) kramar

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Du är så himla gullig att du bryr dig :). Jo jag förstår precis din tanke, så kommer vi säkert också känna bär vi får vårt efterlängtade barn. Att hade vi ej haft missfall hade vi inte haft det miraklet vi kommer att få. Som du säger så har jag och min sambo kommit så mycket närmre varandra och vi vet att vi klarar allt oavsett vad. Vi har kämpat ihop och klarat det som varit svårt i livet. Men det gör mig frustrerad att vi jag ej fått mens än... Har kontaktat gyn och ska dit den 19e hoppas på hjälp då för är trött på att inget händer och att min kropp inte är i balans. Vi ska faktiskt åka iväg i helgen :) gaska åka till Stockholm och se raw comedy och sen bo på hotell. Äta på resturang och strosa runt i gamla stan. Ägna all tid till varandra :). Jo vi är ett romantiskt par som du skriver, de är de små tillfällena som betyder. Jadu Bamse plåster just nu vore toppen, men vi kan inte göra annat än att hålla tummarna för oss nu :). Kramar till dig

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Hejsan. Jadu inget bra alls, ingen mens än och är på dag 45 i min menscykel. Har testat men visar negativt :( har ingen aning om vad min kropp sysslar med :/. Blir så himla less på detta. Kram

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja det känns verkligen underbart att de lyssnar på en :). Haha bra sagt :D ska försöka att inte tänka på det och låta er göra det åt oss :D. Men för var dag som går så är vi en dag närmare våran dröm :) så är det ju :). 

Inte riktigt varannan dag, skulle det vara något tror du?. Jo orgasm får jag alltid :D försöker att få det samtidigt som min sambo du sa ju att de skulle kunna hjälpa på traven :D. kramar 

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ojsan vad snabbt det går :), ja så himla oerhört söt hon är :). Tack för att du ger sådan positiv inställning och pepp talk till det, det glädjer mig :). 

Men som du säger jäkligt orättvist men orkar ej vara bitter längre. 

Jo du kan läsa om gynbesöket i min dagbok :). Jadu vi fick ju missfall i Augusti så har det ej tagit sig denna gång så har vi försökt i 5 månader utan resultat. Det suger om något, men snart måste det vara våran tur :). kramar <3

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok

EleonorC

Ja tänkte att jag ville skriva till dig :). Så underbart att höra att det är väl med er :). Hur gammal är hon nu?. Nae det har ej tagit sig :/. Men vi försöker att tänka positivt, att våran tur kommer. Vi är värda det. Men som du säger så har vi haft rejäl otur och tycker det kan vända nu. Ska till gyn i veckan så hoppas de kan hjälpa oss då. Vi vet ju att min kropp har vart gravid, så den måste ju klara det här :). Tack snälla för att du tänker så på oss :) kramar <3

EleonorC 11 år sedan Svara här Svara i EleonorCs gästbok