4081 besök   inloggad för 2 år sedan

LoveIsGood:s gästbok

Beli88

Hej det var grymt länge sen faktiskt.. minns inte jätte mycket..men de har gått bra för mig har 3st barn idag som är ca 2,5år (son) , 4år (dotter) och älsta barnet är 7år(dotter)... vill gärna ha ett 4e barn med men får se vad som händer i framtiden.. de kommer inte bli någonting nu den närmaste åren iallafall... hur går de för dig??

 
 
Beli88 3 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Beli88

Men de är ju bra att du har prata med din läkare nu och att du kommer ta ur din p-stav imorgon. Men förstår att de måste vara jobbigt att inte kunna prata med någon om detta, men kan du inte prata med din sambo då och berätta hur du tänker och känner? Ni är ju ändå två om den här saken. Hoppas det löser sig med att du kan prata med någon.
Jag ska ha min mens idag men har inte fått den ännu och den brukar alltid vara "punktlig" och den kommer alltid på morgonen. Får se vad som händer om jag får min mens eller inte, men jag hoppas jag får den för skulle jag vara gravid så vill min sambo att jag ska göra abort direkt. Men de är för att vi har ingen ekonomi för 2:a barn och inte alls någon plats i vår lägenhet. Vi bor i en 3:a på 61kvm, men den är väldigt mysig eftersom den är ganska liten. Har snart bott här i lägenheten i 1år och de är ett höghus och det finns inte så många höghus i den staden jag bor i heller så de är jätte fin utsikt med över stan med. Håller tummarna att det löser sig för dig. Kram

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Beli88

Hej, de va lite svårt för dom runt omkring oss med och acceptera och vara glada för våran skulle att vi skulle ha barn. Speciellt för min sambos pappa och mamma, dom var helt emot de till vecka 28-30 sen börja dom inse att vi tänker faktiskt behålla barnet och då började iallafall sambons pappa bli mer glad. Fråga lite hur jag mådde och såna saker, nu idag har han bara 1barnbarn och de är vår dotter och han ÄLSKAR verkligen henne.
Men samtidigt det är ni som har valt att skaffa barn och inte dom, det är bara för dom andra och acceptera det för det är ändå ni som ska ge den kärlek och trygghet och inte dom! Lycka till!

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Beli88

håller tummarna att du lyckas bli gravid igen och att du har får sån press igen.

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Beli88

Varför gjorde du abort så sent i graviditeten? tanken på att de är nästan halva graviditeten som hade gått. håller tummarna att du lyckas bli gravid snart.

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Beli88

Hejsan! är du mycket för tidigt född? det har varit en riktig karusell för oss det har gått både bra och dåligt ett tag men nu går det bra. fast det är en del sjukhus besök och det är inte alls roligt att hålla på och åka fram och tillbaka. jag var gravid 3månader innan jag blev gravid 2:a gången med vår dotter. men vår dotter var oplanerad eftersom jag hade gjort abort innan i vecka 11 och åt mina p-piller igen. så vi hade inga planer på och skaffa ett barn men så vart jag gravid igen och vägra göra abort. anledningen till att jag gjorde abort första gången var för att mina svärföräldrar hotade mig hela tiden och tryckte ner mig och sa att jag skulle bli en soppigmorsa bland annat. hoppas du blir gravid snart.

 

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

Sanna_ungmamma

Hehe jaa jag kan tänka mig det när magen växer mer och är i vägen och ryggen tar stryk :)

Sanna_ungmamma 9 år sedan Svara här Svara i Sanna_ungmammas gästbok

Sanna_ungmamma

Hej Hej! 

Hehe jag är fortfarande gravid, är i vecka 21+1 idag. Hitils har det varit nästintill perfekt. Har inte haft stora problem med illamående eller liknande. Har ju varit lite trött och så men annars har det varit jätte bra! Och har inte spytt en enda gång under graviditeten :) Bm säger att min livmoder växer fint och bebisen sprattlar varje dag i min mage. Hoppas bara inget dåligt händer i resterande graviditets dagar :) Kram!

Sanna_ungmamma 9 år sedan Svara här Svara i Sanna_ungmammas gästbok

Beli88

Hejsan, vad roligt att du skrev i min gästbok.
jag har velat länge och bli gravid igen, men jag har en dotter på 1år och 3månader snart. men hon är född med hjärtfel och behöver ganska mycket uppmärksamhet både hemma och när man är på sjukhus så mycket som vi har fått varit under hennes liv. så vi har pratat om att hon får syskon tidigast när hon är 3-4år och sen beror det på hur hon är i utvecklingen och så. just nu är hon som en 9-10månaders "bebis" och en sån kan man inte gärna sätta på dagis(förskola) för vi har försökt men det är för tidigit. Så jag kommer gå hemma med henne 1år till vilket känns lite jobbigt faktiskt tanken på att jag har gått hemma redan i ca 2,5år. Men jag älskar och få vara med min tjej så jag är samtidigt gärna hemma med henne varje dag och busar med henne.
Kan inte fatta hur jag ska stå ut med och vänta i 3år MINST till och bli gravid igen, saknar verkligen den magen och sparkarna m.m.. kram

Beli88 9 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok