2913 besök   inloggad för 11 år sedan

Iloveyoubabe:s gästbok

zemra

Hej :-)

Håller fullständigt med dig i allt du skriver! Tror också på att om man verkligen känner sin partner innan man skaffar barn så är risken för att man plötsligt står ensam med ett barn inte så stor som den tyvärr är idag för många par och tyvärr många gånger för de som är väldigt unga, dock inte alla!

Såg inte i mitt förra inlägg att du redan är gravid, så grattis! Blir glad för din skull efter allt du varit med om att ditt mirakel är på väg till dig :-)

Hoppas ni får en skön påskhelg!

Kramar <3

zemra 12 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

zemra

Hej!

Jag förstår att du har läst min tråd och därför skriver jag tilölbaka till dig efter ditt inlägg i min gästbok!

Jag förstår absolut hur du känner inför att skaffa barn och all oron du känner efter allt som ni har varit med om i din släkt! Beklagar verkligen! Tycker du gör helt rätt och du vet bäst själv vad som är rätt för dig :-)

Det som min tråd handlade om var ju en spcifik händelse med en person jag känner och jag förstår inte hur hela tråden helt plötsligt kunde slut med ramaskri från alla yngre och äldre om att yngre är dåliga mammor eller att äldre alltid vet bäst?! Det är ju ingen som känner denna tjejen eller mig och vet vad det handlar om! Självklart förstår jag att man kan vara orolig för att inte kunna få barn, oavsett ålder men i detta fallet så har hon endast försökt två månader och har inga konstaterade problem och att då säga till mig som har försökt i 7 år att det är panik och att man inte vill bli en gammal mamma! Det är ganska sårande för mig...

Att jag sen får flera svar från yngre tjejer som menar att visst var synd om mig och det jag går igenom men att det finns faktiskt de som är 18 år som har gått igenom precis samma som mig, det visar bara på okunskap och total oförståelse för psykiskt dåligt man faktikst mår. Logiskt säger det sig själv att när du är 18 har du inte hunnit göra 6 misslyckade provrörsförsök med hormonbehandlingar, då man måste ha fyllt 18 och haf försökt minst ett år aktivt att bli gravid innan man ens börjar en utredning. En provrörsbehandling sträcker sig över minst en månad och de är inte gratis heller, ett försök kostar 30 000:- De undersökningarna och ingreppen jag har gjort gör man inte bara hur som helst, de har jag gått igenom för att vi under 7 år har gått igenom 6 misslyckade provrörsförsök som borde ha lyckats och därför vänder man in och ut på kroppen för att hitta minsta lilla fel men det finns inget fel på mig!!!  Så, ja, det gör ont när vissa uttrycker sig kallt eller utan förståelse.

Jag önskar dig all lycka till när du vill ha barn, det förtjänar du! Hur det plötsligt slutar med att folk blir upprörda över att unga mammor är dåliga eller att man inte får vara orolig när man är ung, förstår jag inte, för det handlade inte mitt inlägg om. I så fall har man inte läst mitt inlägg ordentligt utan bara snabbt hängt upp sig på någons svar och kommenterat vidare därifrån.

zemra 12 år sedan Svara här Svara i zemras gästbok

mamma201209

hejsan, det är bara bra med mig och det går bara bra med. Hur är det själv och hur går det med dig ?  :) Kram

mamma201209 12 år sedan Svara här Svara i mamma201209s gästbok

mamma201209

hejsan, det är bara bra med mig och det går bara bra med. Hur är det själv och hur går det med dig ?  :) Kram

mamma201209 12 år sedan Svara här Svara i mamma201209s gästbok

mamma201209

Hehe okej , gud vad kul det låter :P börjar ju längta nu hehe. Tack för svaret :)

mamma201209 12 år sedan Svara här Svara i mamma201209s gästbok

mamma201209

Hejsan, nej nej tog inte illa upp :) jag fick ett blad där olika händelser är och det står ABCD-inskrivingen vecka 5-7 och massa provtagningar och vikt och skit i vecka 10-12 :) jag är ny på detta och får olika info överallt hehe :) allt är bara bra här, önskar bara man kunde känna mer utav graviditeten :) hoppas allt är bra med dig med :) kram Rebecca

Vet du förresten om det ska vara morgon urin i prov burken :)

 

mamma201209 12 år sedan Svara här Svara i mamma201209s gästbok