4778 besök   inloggad för 8 år sedan

Carolineea:s gästbok

Soetnos

Tremånaders sprutorna som man även tar vid fem månader.. Du vet mot olika sjukdomar (helt död i huvudet just nu så kommer inte på vad de heter ) .. Aha, Ne de låter ju inte som vanligt kräks.. Tur att han mår bättre nu iallafall :) Lucas är snart sex månader .. Fem månader och 19 dagar! Det har gått sjukt fort! Saknar att vara gravid, men vet inte om jag skulle orka livet med fler barn.. Adam har jag ju också på sätt och vis så.. Och bara det är tufft! Synd att man inte kunde säga till sig själv att njuta mer när man var gravid.. Är ju så kort tid av livet :) .. Ush, kan inte riktigt tänka på vad jag ska skriva.. Micke är inne på akuten så jag är orolig! Han hade ont i bröstet och yr :/

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Lucas verkar va i nån tillväxt fas och vill äta oftare, så han brukar somna vid typ åtta och vakna mellan halv två och halv fem.. Sen upp igen vid åtta! Jag har så svårt att somna om så de sliter verkligen!.. Åh, stackarn .. Det är sjukt jobbigt att inte kunna hjälpa.. Lucas va helt otröstlig efter sina sprutor och nu på måndag ska vi ta andra omgången.. Hoppas han mår bättre efter så vi kan gå lite :) brukar inte va nån fara när bebisar kräks sådär.. Han hade kanske ätit för mycket på en gång? Sover Ian mycket om dagarna? Lucas tar mest powernaps nu så blir svårare att hinna med tvätt och disk och städning.. Pffuu.. Men dom senaste dagarna har han lärt sig att vända på sig frn rygg till mage! Han är så duktig! Vända från mage till rygg lärde han sig tidigt.. Kan Ian vända på sig? Hur många veckor är han nu? :)

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Ja det tycker jag med :) .. Skönt att han sover bra iallafall.. Jag längtar tills jag kan få sova ordentligt igen! Oj va stor han har blivit ! :) vi ska till BVC på måndag .. Tror han väger uppåt åtta kilo nu., ! Hur har ni haft de i helgen? Skumt väder idag.. Vi skulle ha grillat men Micke mår Inge vidare.. , hur mår ni? :)

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Han åkte hem igår! Sen när våra små blir lite större måste vi åka till busiz i Nyköping .. Det är ett lekland med massa kul och ruschkanor trampbilar och hoppborg., ja allt möjligt! Vi va där med Adam och han har nog aldrig haft så kul! Han ville inte åka hem sen haha.. Vad tror du om måndag? Jag har egentligen tid imorgon med men har fått en riktigt jävlig urinvägsinfektion och känns som jag ska kissa på mig om jag går för långt.. (ursäkta infon!) :p vad har ni haft för er ? Fått nån hjälp med Ian på nätterna? Jag har haft Lucas fullt upp nu.. Ingen hjälp alls, plus Adam som vill så gärna vara med sin Joanna hela tiden..mysigt, men jätte krävande med bebis på höften.

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Hej! Hur mår du? Ska vi försöka oss på den där promenaden snart? :D jag har haft så fullt upp nu med en treåring och bebis.. Helt utmattad .. Haha :) vad har du gjort?

Soetnos 11 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Blir typ efter lunch bra? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Då var han ju inte så stor heller :) smsar dig imorgon då, mitt nummer är 0707342831.. :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Vad skönt att han sover så bra :) Lucas var 47 cm lång och vägde 2800g.. I v 35., Ian då? :) vad bra, då kanske vi ska byta nummer? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Va roligt..:) jag har ett ex som va väldigt intresserad av bilar och racing nämligen .. Precis, våra kroppar visar på vad vi har gått igenom.. Dock så vill jag bli av med några kilon till och framför allt få upp orken igen.. Jag fick ju inte springa runt när jag va gravid, då tappade liksom all kondis.. :p Vad skönt! Hur många timmar i sträck sover han? Flaskbarn sover ju längre har jag hört! Skönt att han gillar att ligga på mage.. Blir bra sen när han ska börja krypa.. Känns långt bort nu kanske men går fortare än man tror! Suga på handen va en favorit för Lucas med när han va typ så gammal.. Kom ihåg på bb fick vi inte ge honom napp.. Även fast de är vårt barn.. Hmm..! Tvn är otroligt intressant här med, men de sa BVC sköterskan att de va inte bra .. Var går ni någonstans ? Vi går på luna:) för typ två-tre veckor sen så va Lucas 63 lång och vägde 7250.. Alla är så förvånade över hur bra han växer eftersom han är prematur,, men han kan han :) Jag kan gå på promenad nu på onsdag om du kan? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Va skönt! Roligt :) vad är ni intresserade av? Typ racing, styling eller all kanske ? :) ... Kul med cross! Förstår att det är skönt med lite lugn och ro.. :) .. Jo, vill inte heller visa mig i bikini riktigt, men tänkte att om man är två relativt nyförlösta med inte allt för tonade kroppar så skulle det kännas bättre :p haha.. .. Lucas sover just nu ca 20-21 till 05.30 och då vaknar han bara för mat och sen somnar om.. Jätte snäll på så vis.. Han är en jätte glad kille som flirtar med alla .. Men vill gärna få som han vill ;) speciellt när man försöker äta eller så.. Vill alltid vara med och så... Rätt mammig ibland, men klarar fint av att vara hos andra så länge han inte har ont i magen eller så.. Han är mjölkprotein allergiker.,(jag är det också,, men inte lika känslig.. Så får jag i mig nått med mjölk får han ont i magen,, ) .. Hur är Ian ? Hur sover han? Hur stor är lilleputten ? Tycker min godsinte börjar bli så stor nu.. Vad säger du om en promenad snart? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Ja de funkar inte annars! .. Ja mycket gladare och mindre lätt retlig.. Micke fattar inte varför jag är så lättretlig ibland, men han kanske skulle pröva att bli väckt flera gånger om natten! Vad skönt att han gillar de! Lucas blir så lätt uttråkad på mage.. Och typ frustrerad för att han inte kommer någonstans :p haha.. Men de blir bättre och bättre :) oj, ja de va många inbrott.. Helt sjukt ju.. Skönt att ni fått garage., så ni har inte haft bil på ett tag? Låter jobbigt! Jag ska i princip inte röra mig allt för långt bort från soffan idag och bara mysa med Lucas.. När Adam kommer blir de fullt ös nämligen! Måste väl gå och köpa bröd .. Men jag drar ut på de .. :p ska ni hitta på nå mer idag? Förresten, ska du pröva babysim? Jag vill så jättegärna, men är inte helt billigt., på Södertälje sjukhus har dom en bassäng där dom har sånt.. Och dom tar undervattens bilder.. Skulle va så kul att ha! Sydpoolen har ju också, den där har dom inga undervattens kameror..

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Det funkar ganska bra .. Tar nån dag innan han lär sig att vi har regler .. Hemma får han görs vad han vill och äta godis varje dag och äta macka till middag.. Gå och lägga sig vid tio.. Hmpft.. Ja, så funkar det inte här! (gnäll gnäll gnäll) .. Fy vad jobbigt.. Dom kanske inte fattar att det är nya regler för hur man hanterar sina barn? Klart dom ska ligga på mage, under övervaknings såklart,, och inte sova så, men dom ska ju öva :) och klart han kan ligga själv i baby gymmet., du är ju inte långt borta och om han inte verkade vara ledsen så är det ju bra :) jätte tråkigt att dom va där så lite., har själv haft en massa bråk med min familj och mickes föräldrar.. :/ än så länge är dagen bra, Lucas har sovit bra i natt så jag är inte så trött, tror de blir en promenad sen.. Men ska bara njuta av att vara själva innan Adam kommer.. För sen måste jag ha med mig lucas överallt.. Adam ska på och peta och greja på Lucas så går inte att lämna dom själva i nån minut.. Han fattar inte att bebisar är små och ömtåliga,. Jaja! Hur är din dag ? Vad ska du göra? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Va trist.. Ja då är det väl bättre att han kommer till er när han har tid ! Vi får ta och gå på promenader tillsammans sen ;) Adam är tre.. Han brukar vara hos oss ca två gånger i månaden, det varierar hur länge han stannar..nu ska han va här i typ 10 dagar.. Åh va mys! Ja visst är det underbart att se hur dom lär sig och att han känner igen dig! Det finaste som finns när man vaknat och får ett leende som godmorgon! :) hur länge ska din mamma stanna? Hm.. Vi har inte planerat nåt än, men akvaria ska ju va fint .. Kanske de :) vad ska ni göra? Ledsen att texten inte har nå mellanrum .. ,jäkla iPad som drar ihop det ändå !

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Åh va mys :) .. Ja först gick vi promenad till centrum, skulle köpa amningste.. Började såklar regna när vi gick hem.. :p sen fick vi för oss att gå till Ica maxi.. Och jag hade jätte tunna sulor på mina skor så kändes som jag gick barfota.. :p något ur form också..harkel.. Skulle behöva gå mer promenader men tråkigt själv ju! I helgen blir det nog rätt lungt.. På söndag ska Micke hämta sin son Adam i Helsingborg.. Sjukt långt att köra.. Sen ska han va här i en och en halv vecka.. Borde se fram imot de, men blir så jäkla mycket med två ungar., har ont varje dag också så det tär på mig.. Men men, ska inte gnälla för mycket! Vad ska ni göra? :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Vår BVC tant sa att det var okej.. Så länge man inte är och pillar i vattnet :p .. Hur har ni haft de idag? Jag har gått så mycket idag att jag har akut ont i fötterna .. :p

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Har du en vattenbryggare? För om du har en sån är det bara att koka upp på morgonen och sen använda de vattnet resten av dagen.. Bara värma i mikron då :)

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Ja, ja känner mig så himla dålig när det inte funkar och han blir ledsen för att det inte kommer tillräckligt..och som du säger, folk frågar och är nyfikna.. Då vill jag bara gömma mig under en sten.. Speciellt när man hör om alla som har det så lätt och det bara rinner till.. Jag kämpar hårt med att dricka amningste och alkoholfri öl som ska va bra för produktionen.. Men de får mig bara att må illa :(

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Går ju inte att jämföra! Låter skit läskigt, fattar inte varför man lätt blir så ignorerad inom sjukvården..man ska vara sjuk nog, men frisk nog att kunna kämpa sig till rätt vård..tur att din sambo kunde hjälps dig! Bara att bli hemskickad med feber låter ju helt fel! Men funkar det bra med ersättning? Jag har svårt att få amningen att fungera.. Måste komplettera med ersättning då min mjölk sinar när jag har ont :/ brukar den mesta känseln komma tillbaka eller ? Är ju relativt nytt för dig.. Jag har ingen koll alls!

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Oj ja, då förstår jag att du vill ha planerat snitt.. Hur känns magen efter de? Gör såret ont länge? .. Jag hade problem sen v 5 .. Först med en fastväxt äggstock som drog som satan i bukhinnan när magen växte.. Sen började de bli problem med uvi och njurarna och hade så ont så ofta att förvärkar blev till riktigt värkar och fick åka in till förlossningen ett antal gånger och fick bricanyl spruta och dropp för att stoppa värkarna.. Så hade tur att han ändå stannade kvar tillv 35.. Jag fick äta citodon varje dag för att ens orka gå och skulle helst ligga still hela tiden.. Men de funkar ju liksom inte! Men dom problemen har hängt kvar, dom trodde de skulle försvinna när magen försvann men blev det inte riktigt.. Så nu är jag under utredning och dom försöker lista ut hur dom ska lösa de.. Och en stor anledningen till att en till bebbe skrämmer mig är att jag blev fruktansvärt sjuk efter förlossningen och bara låg och skakade.. Gick ner 11 kg på tre dagar och mådde piss.. Till och med läkarna var oroliga och de skrämde skiten ur mig.. Trodde jag skulle dö och inte få chansen att uppfostra mina fina lilla pojke..

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

Soetnos

Hur lång tid tog de? Va de nå fel eller bara utdraget? Vet hur du känner.. Men man glömmer faktist mycket av det hemska som var.. Jag är skiträdd för att skaffa fler barn men av skulle vilja.. Min man har ett barn sen tidigare också så ve hur tufft de är med fler på en gång.. Rädd för att bebben skulle komma förtidigt också som Lucas gjorde.. Och har dessutom fortfarande besvär sen graviditeten.. :/

Soetnos 12 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok