Sparkar...

Är det någon som kännt den första sparken än? Jag la nämligen handen på magen igår, det kändes som om det rörde sig där inne, och buff! Så fick jag mig en liten spark mot handen!:D Det känns som det är otroligt tidigt för det nu, men men.

Jag tycker att det känns som om jag känner lillen röra sig där inne lite varje dag. Det liksom känns som det bubblar runt. Det är jätte svårt att förklara, det går inte att förklara. Tror ni att det kan vara fosterrörelser jag känner? Känner någon annan något liknande?'

Ha det gott alla Aprilmammor!

Morran
3 morran
10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Du kände säkert helt rätt! Jag kände av kotten första gången i v 17 och har känt varje dag sen dess. Härligt :)

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Det är super härligt! Sitter verkligen med världens flin efter varje spark, helt överlycklig! Kände nyss en till tydlig spark mot handen. :)

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Jag har känt av den lill* i snart 3veckor :D är precis inne i början på vecka 19nu, känner små puffar var och varannan dag nu, blir blir starkare och starkare med, helt underbar känsla :D !

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Vad mysigt!:D Igår fick jag iaf det bekräftat, att det var bebben som buffade där inne. Min kille la huvudet på magen för att lyssna och fick sig en liten spark i huvudet. haha
Jag börjar genast fundera på vad den gör där inne! Hoppas den rör sig mycket på måndag när vi ska på Ul, så får man se lite vad den gör när den buffar sådär galet. :)

 

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Vad underbart.Det kan mycket väl vara ditt barn som rör sig runt där.

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

är i vecka 18 och har "tyckts" känns.. men jag vet faktiskt inte.. känns trist o läsa om andra i vecka 17 som kännt på utsidan redan :p är inte alls överviktig på någe vis, så man blir ju lite orolig att den lille kanske inte lever?? Men ska på ultraljud om ett par dagar och då får vi det bekräftat :D

tror samtidigt att det inte varit rörelser jagkännt dom andra gångerna eftersom man ska känna dom varje dag isåfall? började "känna" för ca två veckor sen.. då borde dom blivit kraftigare nu! Men det är väl bara o sitta och vänta :)

 Erika heter jag, 18 år och gravid. Det känns inte verkligt!

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Jag är i vecka 18 och känner tydliga sparkar och buffar :) Det kan inte kännas utanpå än, det beror nog på att min mage är lite större än vad den borde vara ;)

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Jag känner ingenting än och är nu inne i vecka 18+5,  men hoppas att  det kommer snart. Sambon brukar ligga och lyssna ibland men har inte känt något. Däremot har vi en liten doppler som vi lyssnar på hjärtljuden med ibland, riktigt mysigt att höra att det faktiskt rör sig när man inget känner :)

10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Var på ultraljud igår och är var tydligen en vecka längre gången:) Så nu är jag inne i vecka 20 inte 19, kanske därför jag känner så mycket nu, dels också för att min moderkaka satt på sidan av magen:)

Morran
3 morran
10 år sedan ´

Sv: Sparkar...

Neeevalainen och annasita: det verkar vara jätteolika, det är "normalt" att känna första sparkarna typ mellan v 16 och v 23 så det är ganska stort spann :-D Moderkakan i framvägg kanske, eller ett jobb där ni rörs mycket?

Jag kände ganska tidigt, men har istället väldigt liten mage om man jämför med många bilder från samma vecka här :-( Fast det ska man kanske vara glad över... den kommer väl tids nog!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne