LindaT
0 lindat

rädd för missfall igen...

Hejsan.
jag är livrädd för missfall, har haft 2 stycken en i vecka 5 och en i vecka 7. Denna graviditet fick jag en blödning i vecka 5 igen o fick ut klumpar o blod igen så jag levde som vanligt i 4 veckor men skulle sen in o kolla om det var något som var fel o då upptäkte dom att jag fortfarande var gravid så e i vecka 8+3 nu. var en tvilling som hadde dött så man blev ju glad att det fanns ett kvar ialla fall... men kan tyvärr inte glädjas längre, är för rädd att bli glad eftersom jag tror att det ska vara blod på pappret varje gång jag går på toa.. o tror jag har ont i magen hela tiden fast det säkert bara är psykiskt. eller??
Det e jobbigt att bara gå o vänta skulle så gärna vilja må bra o glädjas men det går inte. Är det någon fler som varit med om missfall o känner lika?

Jenkan
0 jenkan
14 år sedan ´

Sv:

Hej!

Jag har fått tre jätte tidiga missfall innan, jag och min sambo har nu försökt i 5 år och det har varit tufft. Är i nionde veckan och varje krämpa har jag kopplat till missfall är livrädd, försöker dölja det för min sambo vill inte förstöra hans glädje, Försöka tänka att blir det så blir det missfall då var det inte menat just nu, Men det är tufft,,,,

baby87
5 baby87
14 år sedan ´

Sv:

Hejsan!

Jag vet precis hur ni känner er, jag har haft 1 missfall i v 5. Skulle ha min mens & den kom inte, skulle till BM & testa mig en måndag, natten till måndag vaknade jag med smärtor i underlivet så jag kunde ha slagit mig själv i väggen!! Ville bara dö..............Blödde ner halva sängen & det var mest pinsamt att inför killen springa på toaletten helt blodig, & där kom det ännu mera, klumpar & riktigt rött blod. Jag trodde bara att mensen äntligen kommit & att det var dubbel mensvärk, dum som man var!

Men jag visste ju inte att jag var gravid ens så för mig gick det inte upp något ljus förrän BM sa att det var ett tidigt missfall. Kändes chockartat att veta så där efteråt att jag VERKLIGEN varit gravid, hade haft min lilla plutt därinne, men misst plutten!

Nu hoppas jag att jag är gravid igen, är precis som förra gången, gått över tiden 2 veckor, fått 2 svaga pluss för ca 1 v sedan, men nu är dom negativa :S fattar inget men, jag lever med skräcken att jag ska vakna med smärta igen eller att det ska komma massa blod när jag sitter på toaletten... har alla graviditets symptom, men inga positiva test efter dom där 2 första....jätte mysko!!

Ska till BM på onsdag, ta ett test då!! Kan inte ha fått missfall, då skulle det ju ha kommit ut nån ting lix! Haft bruna flytningar under en dag men det e allt! *HOPPAS*

Kraaaam på er!! ps. någon som varit med om samma vad gäller testen?? ds.

Har tre ögonstenar födda -10, -12 & -14 ♥
ana-s
5 ana-s
14 år sedan ´

Sv:

hej,

jag förstår din rädsla, fick själv missfall för ca 6 veckor sen, var då i vecka 6.

vi hade precis varit på vårat första möte hos BM, och när jag kom hem därifrån var det lite blod i trosan. tänkte inte så mkt på det jus då, eftersom det  var så lite och jag inte hade ont, ovh jag hade läst att det var normalt att ha små* blödningar. men ringede ändå till BM, var ju orolig.... fick inte tag på henne,lämnade ett meddelande ovch bad henne ringa mig, för jag skulle på möte då. på väg till och innan mötet märkte jag att det hade bvörjat blöda mycket mer. började bli rejält orolig, och misstänkte att jag började få missfall. under mötets gång började jag få jätteont, och när sammandragningarna kom var jag tvungen att avbryta mötet. fick då skjuts av en närstående till BM, men hade inte fått tag på henne. när jag kom dit sa hon att jag med 99% säkerhet hade fått missfall. sen var det inte mer med det.sen skickade dom hem mig.... när det normalt undrar jag? brukar man inte ha nån sorts efterkonttroll lr nåt alls??

är nu gravid igen (hoppas jag, är 99%säker, ska testa mig imorrn) känns precis som förra gången. men e också livrädd för att få missfall igen! så fort jag får ont i den delen av magen blir jag ett nervvrak. men min sambo sa åt mig at frösöka att inte orora mig, för det gör bara saken värre. jo... lättare sagt än gjort.....

lycka till iaf, håller tummarna för er alla!

<div><a target=_blank href=http://www.pregnology.com/pregnancy/02/10/2014><img border=0 width=450 height=185 src='http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/02/10/2014.png' alt='Pregnancy%20ticker

V.Hoti
0 vhoti
14 år sedan ´

Sv:

hejhej.

Jag vet exakt hur du känner dej, fick också missfall 2 gånger båda i vecka 7, och jag va livrädd (fortfarande faktist) att något skulle / ska hända nu med min tredje graviditet. Men jag har lyckats komma till vecka 32 nu. Men jag kände exakt samma som dej, varje gång jag gick på toa, tog jag ett djupt andetag för att "förbereda mej" på att se blod på papret.

Mitt råd till dej e att du ska ta det lungt, bär inte på tunga saker, vila dej mer än vanligt. Jag hoppas verkligen att det går bra för dej denna gången, jag håller tummarna för dej. Hoppas att allting går bra för dej nu.

Kramisar

Har en dotter som föddes den 18.02.2009, väntar nu mitt andra barn

14 år sedan ´

Missfall i vecka 13

nu på onsdag skulle de bli vecka 14.

men inatt vaknade jag hela tiden av att jag hade jätte ont i magen... grät halva natten och visste nästan att jag skulle få missfall. på morgonen gick jag på toa... blod !

ringde mvc och fick en akut tid. där konstaterade dom att jag fått misfall  så sent?? vi kunde inte bli mer ledsna.....................

ligger nu hemma i sängen och de mesta har nog kommit ut, men vi ger inte upp! denna graviditet var inte planerad alls.... men nu planerar vi för att producera ännu en bebis och hoppas att den får stanna kvar i magen 9 månader.

har nog inte gråtit ut riktigt än.... fast man gråtit hur mycket som helst. så mycket känslor o tankar...

ajaj va ont de gör, både psykiskt o fysiskt.

LYCKA TILL ALLIHOPA! kram kram

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne