Lisa-J
1 Lisa-J

BF Maj/Juni 2019

Hej Alla blivande mammor! 

Jag är inne i v.3+5 så snart inne i vecka 4 alltså, och jag är så otroligt lycklig! Helt otippat gick allt vägen på bara första försöket. Jag satt för några dagar sedan i spanien och bara kände den där känslan, "jag är nog gravid". Vin kändes inte lockande och ett svagt illamående hade redan börjat tränga sig på. Tankarna går just nu i 180 och man kan ju inte undgå att googla vad som händer i kroppen dessa tider, söka på fina bebissängar osv osv osv, listan kan göras lång. Enligt beräkning så kommer en liten knodd komma till världen här i slutet på maj/början på juni 2019, och undrar helt enkelt om det är någon mer som ska ha då under den perioden ?

Kan förövrigt tillägga att jag är 27, sambon 29, bor i Stockholm :-)

Kram!

3 år sedan ´

Sv: BF Maj/Juni 2019

Hej! Jag är eventuellt gravid jag med, skall göra ytterligare ett test nu på morgonen då jag inte litar bara på ett sen igår. Om jag är gravid beräknas födsel ske den 28 maj 2019, vore kul att följa varandra? :)

3 år sedan ´

Sv: BF Maj/Juni 2019

 

Hej! 

Jag är 35 år och också gravid på första försöket!

3 år sedan ´

Hej

Hej på er andra. Jag plussade förra veckan

 Enligt appen är jag v 6+2 idag och beräknas runt 20/5 2019 +-

Är fortffarnade lite orolig för i augusti fick jag ett missfall v 6+3 så avvaktar mina glädjebesked några veckor till.

Jag är snart 31 min kille är 37 och detta blir vårt första gemensamma barn.

 

Hur mår ni andra hitintills? Jag känner av ökad hunger. Stickningar i äggstockarna sedan äl ömma bröstvårtor och ökade föytningar. Mår dock inte illa ännu så hoppas att de uteblir. Har tidigare graviditet mått sjukt illa i flera månader! 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne