När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 453 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Grupper och forum

Grupper » Februarimammor 2018... » Hur mår ni?...

Hur mår ni?

1 år sedanSvaraCiteraRapportera 1468
Hur har ni mått den första tiden?
Postad för 1 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Hur mår ni?

jag har väldigt öma och svullna bröst, känner mig vansinnigt trött hela tiden och har nu börjat få gå upp på nätterna för att kissa. är väldigt glad att jag har sluppit illamående iaf :)

Postad för 1 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Hur mår ni? Mår helt okej. Svullna bröst deluxe och lite ömma. Lite illamående till och från. Mest när jag precis ätit eller åkt tåg. Dock rejält svullen om magen.. Är andra barnen. Med första barnen hade jag inga symptom alls. Inte ens någon mage i vecka 20. Känns som detta kommer bli en helt annan graviditet.
Postad för 11 månader sedanSvaraCiteraRapportera
När jag var gravid första gången

när jag väntade barn första gång när jag var 19 år så kände jag ingenting av graviditeten förän senare då jag upptäckte min graviditet gjorde graviditetestet visade att jag var gravid. Barnmorskan frågade mig bär ja hade min mens sist sa att jag inte mindes så fick göra ultraljud och där visade de sig att jag var gravid i vecka 11+3 ändå hade jag inte känt något alls. Senare mådde jag ju illa men spydde aldrig förutom motslutet när jag hade sådan press på mig och blev tvungen till abort senare

 

 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne