41+ gravid någon mer?

Hej! Någon här inne som just nu är gravid och över 40? 

Pluggar för tillfället på annan ort och har inte mitt vanliga nätverk runtomkring mig... blir ensamt med alla tankar och funderingar. 

Jag kör 3e gången gillt nu efter 2 mf. 

Tjingeling! //Martina

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Håller tummarna för dig och för mig också! Jag är 43 och har haft tre missfall på 13 månader. Plussade idag och är glad förstås, men tar ingenting för givet och vill inte planera något ännu. Dock märkte jag särskilt vid senaste graviditeten, som blev missfall i v 11, att det är svårt. Jag tror det är meningen att man ska förbereda sig, så det skapas vissa förväntningar i alla fall.

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Jag är 41 och blev gravid första gången i somras med fick tidigt missfall. Jag har påbörjat IVF efter att ha pratat med ett fertilitetscenter som gav mig rådet att köra igång behandling för att försöka vinna lite tid. Har nu ett embryo i livmodern och får på Fredag veta om jag är officiellt gravid. Håll tummarna för mig. Blir glad att läsa att det är fler i min ålder som är gravida.Det ger mig hopp! /Annika

 

 

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Åh vad spännande, håller tummarna såklart!

Jag blev gravid första gången sommaren -15 missfall v 7. Sedan tog det sju månader och då var vi på utredning men blev gravid under pågående utredning men missfall v 5. Då valde vi att fortsätta försöka spontant en period och tänkte om det inte hänt något till efter sommaren skulle vi överväga IVF. Blev då gravid i juni men MA i v 11. Så nu är jag gravid igen. Problemet är att få behålla det. Har fått Trombyl nu, om det nu ska hjälpa.. Värt att prova, finns teorier om att det fungerat.

 

Mirja
2 Mirja
7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Åh... vad glad jag  blev att jag hittade den här tråden!!! Jag har precis fyllt 40 och är gravid i vecka 5. Väldigt tidigt alltså. Vi har försökt några år utan att lyckas, fick ett missfall för ca tre månader sedan.

Håller tummarna för både mig och er! 

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Roligt med ytterligare en i gruppen, grattis Mirja! Jag är också i v 5. Håller tummarna för oss alla. Hur har det gått för dig, Annika med IVF? Är du gravid?
7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

 

Hej , nu är jag tillbaka igen. Nej tyvärr blev jag inte gravid på mitt första IVF. Nu väntar jag på att mens och ägglossning kommer igång igen så att jag kan komma igång med min andra IVF behandling. Jag frågade läkaren om hur många IVF cyklar jag får lov att göra och hennes svar var att hon inte rekommenderade att jag gör fler än tre. Eller rättare sagt de kommer inte låta mig göra fler en tre så nu har jag två chanser kvar. Anledningen är för att jag fyller 42 i Februari. Min äggreserv var var bra så det har inte med det att göra utan enbart att efter 42 ska chanserna minska drastiskt.  Jag har börjat titta på alternativ i England. Ägg donation om det här inte fungerar... för tydligen kan man enbart få äggdonation på universitets sjukhusen och inte privat. Vi går på Carlanderska i Göteborg. Det här har varit den längsta månaden i mitt liv och från att ha gått från hopp och glädje och inte så mycket kunskap kring IVF har det vänt till oro och ledsamhet. Just nu känns chanserna så otroligt små men självklart ska jag kämpa på. Jag har börjat titta på adoptions alternativ för tydligen måste de papperna vara inne innan man fyller 42. Känner mig något stressad. Ursäktar detta något negativa inlägg. /Annika

 

 

 

 

 

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

 

Hej igen, nu är jag tillbaka igen. Nej tyvärr blev jag inte gravid på mitt första IVF. Nu väntar jag på att mens och ägglossning kommer igång igen så att jag kan komma igång med min andra IVF behandling. Jag frågade läkaren som om hur många IVF cyklar jag får lov att göra och hennes svar var att hon inte rekommenderade att jag gör fler än tre. Eller rättare sagt de kommer inte låta mig göra fler en tre så nu har jag två chanser kvar. Anledningen är för att jag fyller 42 i Februari. Min äggreserv var var bra så det har inte med det att göra utan enbart att efter 42 ska chanserna minska drastiskt.  Jag har börjat titta på alternativ i England. Ägg donation om det här inte fungerar... för tydligen kan man enbart få äggdonation på universitets sjukhusen och inte privat. Vi går på Carlanderska i Göteborg. Det här har varit den längsta månaden i mitt liv och från att ha gått från hopp och glädje och inte så mycket kunskap kring IVF har det vänt till oro och ledsamhet. Just nu känns chanserna så otroligt små men självklart ska jag kämpa på. Jag har börjat titta på adoptions alternativ för tydligen måste de papperna vara inne innan man fyller 42. Känner mig något stressad. Ursäktar detta något negativa inlägg. /Annika

 

 

 

 

 

kaca75
6 kaca75
7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Hej på er!
Så glad att hitta denna gruppen!
Är 41 och har försökt få barn i över 4 år. Haft 7 missfall på vägen och provat "allt" - IVF (1 FET tog sig), kinesisk akupunktur, zonterapi, homeopati samt diverse kosttillskott. Gjort både fertilitets- och missfallsutredning, men hittar inga fel. Har fått Trombyl och progesteron utskrivet från 4:e graviditeten, samt Fragmin från 6:e graviditeteten, men det har inte hjälpt.
I fredags var vi på vul för vår 8:e graviditet och det visade ett levande foster på 22,5 mm, vilket motsvarar v.9+0 och stämde bra med sista mens (bara tillbakaflyttad 4 dagar). Så nu hoppas vi extra mycket att vi ska få vårt 1:a barn till sommaren!
Har ni barn sedan innan, eller är vi fler förstagångsföräldrar?

Försökt få barn sen sept-12. Haft 7 missfall (MA), 6 efter egna försök och 1 efter återförande vid FET(IVF). Gjort 3 hela ICSI(IVF) 2014 med totalt 6 (F)ET varav den 3:e blev en klinisk graviditet (3:e MA).

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

hej alla ni modiga vi kommer leva länge denna gång, för jag har placerat ett liv i er alla från liv som dog när jag var barn. Så hon är i er för ni ska leva men det är en annan historia som jag jobbar med men jag är gott över 40 och väntar trillingar. Jag kan inte tänka mig i den åldern jag är i, för jag har gått på sparlåga sedan mitt ex tog vårat barn och ljög i rätten hej vilt.

Så råkigt för dig Sommardagar att det inte vill sig jag hade gärna hjälpt dig men jag är för gamal för det. Hade det varit för tio år sedan hade det varit en annan sak. hoppas det går vägen för er alla som haft det svårt. Det har inte jag det är bara svårt att få ut dom. Hcg hormonet är borta något mor fixat med för man ville jag skulle bryta naturlagarna som liten. Så man triggade mor till att göra som hon gör. inte shysst tycker jag men det finns mycket där ute man ska akta sig för. håller tummarna för er fina, kram / Lilla Bus

Jag har varit med länge nu för man ville jag skulle bryta naturlagarna. jag föder fyra i sep. och en ska dö.i jan. Där i bor det dom som inte gick att rädda men dom kommer tillbaka om en evighet.

7 år sedan ´

Sv: 41+ gravid någon mer?

Så underbart att du blivit gravid igen Kaca, håller tummarna att det går bra!

Jag har haft två missfall och ett ma, har inga barn sedan tidigare. Tiden är den största rädslan för att inte hinna med att få ett barn.

Har varit på ultraljud nu i alla fall och sett att allt ser bra ut så här långt. Har gjort Nipt test idag också, så nu är det en spänd väntan på det svaret också.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne