Gravidolja

Hej på er, har ni tips på en bra olja för magen nu när det börjar växa :) och hur gör ni med shampoo? Är det farligt att använda vanligt shapoo med silikoner? Min vännina har till och med slutat använda nagellack :( måste man det ?

Tacksam för alla tips. 

Nora

cimk90
5 cimk90
5 år sedan ´

Sv: Gravidolja

Bio oil är jätte bra tycker jag för magen, ska hålla bristningar borta lite granna. Nej det är inte farligt att använda schampo:) nagellack är inte heller några problem :) 

carrok.se

Pearli
2 Pearli
3 år sedan ´

Sv: Gravidolja

Klassiskt kokossmör är mitt förslag! Finns att köpa i de flesta hudvårdsbutiker och dylikt (t.ex. The Body Store). Titta gärna efter en rabattkupong också (https://www.cuponio.se/)

Många hårexperter rekommenderar att man inte ska använda schampoo för ofta och definitivt inte varje dag (för hårets skull, då). Jag försöker själv använda så lite starka och konstgjorda grejer som möjligt, inklusive naggellack, men om det gör någon skillnad vet jag inte. :) 

Däremot kan jag tipsa om att inte använda starka rengöringsmedel på golvet där barn kryper omkring, eftersom de gärna stoppar fingrarna i munnen. 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne