kön

Hej ! Jag hoppas inte någon tar illa upp av mitt inlägg. Vi förlorade vår dotter, bara 3 månader gammal. Och därför hoppas man ju på en dotter igen , MEN givetvis är inte könet det viktigaste utan det är ju självklart att den blir en frisk och välmående bebis. 

Det vi gjorde för att öka oddsen lite var att : 

Jag : Åt tranbärskapslar drack tranbärssjuice,  åt magnesium och kalcium, folsyra, omoga -3. Jag tvättade mig med RFSU intimtvål innan ( har ett ph på 3,5) . 1 kopp kaffe / dag, hoppade över frukosten. Jag hade ett ph på 4-5. 

Min kille: Åt tranbärskapslar, drack tranbärsjuice, åt magnesium och kalcium. Han duschade varm innan sex. 

Missionären, ingen orgasm och vi hade sex 4 dagar innan ägglossning och 18 h efter ägglossning. 

 

Har precis fått veta att vi är gravida igen , så nu undrar man ju vad det är för en liten i magen. Så berätta hur fick ni en tjej ? och har ni testat liknande ? 

 

3 år sedan ´

Sv: kön

pufff

3 år sedan ´

Sv: kön

Det går inte att påverka vad det blir för kön. Det där är mest myter som bygger på teoretiska tankar. Chansen är 50-50 i vilket fall.
3 år sedan ´

Sv: kön

Det sägs att det föds fler pojkar än flickor men flickorna lever längre det sa min farmor och det låter rätt.   / Lilla Bus

Jag har varit med länge nu för man ville jag skulle bryta naturlagarna. jag föder fyra i sep. och en ska dö.i jan. Där i bor det dom som inte gick att rädda men dom kommer tillbaka om en evighet.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne