Hur mår ni?

Hur mår alla blivande decembermammor? Jag själv är extremt illamående.

Liam född 140925 <3

mallao
1 mallao
7 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Inget speciellt illamående för mig just nu utan mest TRÖTT! :p

 

Tess14
2 Tess14
7 år sedan ´

Trött och illamående

Hej! Jo här är det också illamående och trötthet men under kontroll. Med dottern som är född i april 2015 kom precis allt illamående efter v.12 plus högt undertryck med medicinering i v.20 (och senare sjukskrivning sista månaden) så hoppas verkligen att detta är mer "normalt" illamående. Hoppas ni är okej alla andra.

 

7 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Jag börjar må lite bättre ändå. Är ofta illamående men inga kräkningar men mitt största problem är att jag är så deprimerad! Har en historia av djup depression som ligger väldigt färskt och brukar alltid bli väldigt deprimerad innan mens (även när jag gick på medicinen, slutade dock med den i februari) så jag antar att det är alla hormoner som gör mig värre nu, gråter typ varje dag av ren livsångest. Men jag hoppas det försvinner när hormonerna svalnar, har mitt första Bvc besök på torsdag så ska prata med bm då. Går in i v 10 imorgon så några veckor kvarvinnan den jobbiga gränsen! Heja er alla!

 

 

 

7 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Jag mår bra :), inget illa mående men känner en väldig depression och trötthet :(. Vet inte riktigt vrf bara. Men mina 3 killar mådde jag illa hela tiden så skönt att slippa de nu
7 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Skönt att höra att jag inte är ensam med depression! Vädret känns som det hjälper en del dessa dagar dock :)

7 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Illamåendet håller i sig. Går in i vecka 10 på lördag. Vill bara ha bort illamåendet. Testat postafen !? Men det hjälper inte alls.

Liam född 140925 <3

7 år sedan ´

Blandade känslor

Jag känner inte jättemycket än, är v 5+6 nu och mådde illa veckan vid BIM när jag tog testet men det har lagt sig vilket gör mig lite orolig för MF..! Men brösten ömmar, jag är lite småtrött och framförallt galet mycket tankar i huvudet!! Allt möjligt om livet, känslor, drömmar, rädslor, planer, relationen, barnet mm mm. Känner en viss eufori men också en viss nedstämdhet men jag är normalt också högkänslig vilket gör att det inte är nya upplevelser direkt :-D 

7 år sedan ´

Helt okej än så länge.

Hej, ny decembermamma anmäler sig. ;) Är i 8+4 idag. Detta är mitt tredje barn och har varit jätteorolig över att jag ska må konstant illa. Med mina två senaste graviditeter var jag sängliggandes till vecka 13 ungefär och kräktes så fort jag rörde mig. Har varit rädd att det skulle bli samma sak denna gången, men än så länge är det helt okej. Jag mår illa på morgonen men det brukar gå över när jag ätit. Sedan har jag mer en olustkänsla under dagen och kvällen. Men jag är väldigt trött och somnar varje kväll på soffan så fort barnen somnat. Men det är som sagt helt okej, dock känner jag med alla er som mår illa. Jag vet hur ni har det. Vet att det nästan känns hopplöst, men håll ut, det går ju över för de flesta efter några veckor. Och försök hålla humöret uppe, även om det är svårt.
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne