Hoppas på graviditet 2016

2015 lider mot sitt slut. Så jag startar en ny tråd för 2016. För alla nya som ansluter sig vill jag göra en kort presentation. Jag är 24 år, jag och min partner som ja är betydligt äldre startade vår resa mot pluset i mars. Min första BIM för 2016 är 14/1. Välkommen du med att haka på denna lista. Oavsett om du så har varit med länge eller nyligen startat er resa så önskar jag er all lycka til och att det är vår tur nu!
Påbörjade babyverkastan i mars 2015
7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Mm det är tråkigt Miranda... Det känns som om det aldrig blir vår tur..... Ringde ferten i fredags för kolla vad sambons spermieprov visat på....men då är det ingen läkare som kollat på det änsen de fick från labb, trots att han lämnade det innan 22/12... Bsrnmorskan skulle genast be läkare kolla så ska vi få en kallelse med ny tid för möte där vi får reda på hans provsvar..........det jobbiga är att mina problem kring/under mens bara blir värre och värre....så vet inte hur läbge jag står ut att ha mens..har så sjukt ont vid mens, krampliknande menssmärtor samt molbärk. Plus att benen domnar bort så har ingen känsel i benen och ibland hela kroppen när jag vaknar på morgonen så behöver massera benen till liv (vilket min sambo får hjälpa mig med då)....igår (fredag) när jsg vaknade var just en sådan morgon...ingen känseln i hela kroppen, helt bortdomnad alltså, när det väl släppt så får jag sån extrem smärta så ligger på sidan, dubbelvikt och bara skriker och grinar ner i madrassen. Älsklingen hämtar mina värktabletter åt mig och sen håller om mig. Jag fortsätter grina pga smärtorna...vet inte hur länge till jag orkar vänta...och mannen min märker ju hur mycket detta tär på mig, blir ju helt slut. Och på onsdag ska jag börja på nytt jobb och vill ge ett gott intryck, visa framfötterna, så då vill jag inte vara hemma varje månad pga mina menssmärtor :( vet inte hur vi ska göra just nu...
Påbörjade babyverkastan i mars 2015
7 år sedan ´

beautiful_dream

Jag hade ett MF i september. Jag mår illa varje gång jag har ätit och är allmänt trött hela tiden....
1:a plussade augusti 2001 2:a Plussade 19/11-2013 Vår älskade son Amadeus föddes 23/7-2014 3435 gr 49 cm lång kl:12.47 (akut ks ) vecka 41 (40+1) Fick MF 19/9-2015 * vecka 13 (12+0) Vi ska försöka igen
7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

En dryg vecka kvar till BIM…… Tiden känns som den står still. Har inte haft någon mens sedan MF i december, vi valde att köra på direkt. Testade med ÄL test som gav utslag på rätt dag enligt mina beräkningar. Vi myste på både innan, under och efter ;)

Och nu känner jag som jag gjort vid mina tidigare graviditeter, svag mensvärk, (speciellt när jag sitter), irriterad, och känslig.  Kanske lite extra idag, Fick en underbar bild från min bästa vännina, hon födde sin lilla igår. <3  Hade allt gått som det skulle vid min första graviditet hade det bara skilt två månader mellan dem och som  vi drömmande om att få vara mammalediga samtidigt… så just nu känns bäbis drömmarna så ofantligt långt bort för mig. Ska hälsa på dem så snart vi får, så man får gosa lite med den lilla.

Hur mår ni? Jag känner mig så nedstämd och ärrad av mina tidigare erfarenheter. Men de känns okej för det mesta, men så kommer dåliga tankar då och då.

Jag försöker aktivera mig med annat, tränar mycket, är med dem som jag verkligen tycker om, planerar för framtiden, (roliga saker)… Men sååå kan man inte släppa tanken om att ”tänk om… då kan vi ju inte planera in det”.. Så det är svårt! Vill ju göra allt rätt också, inte dricka kaffe, inte dricka alkohol, inte göra något som skulle kunna skada en eventuell graviditet samtidigt som jag vill leva som vanligt! ÅÅhh så kluvet allt blir…

Hur gör ni!?

MA - v.18 (avstannad graviditet v.8-9) November 2015

MF- v.6 December 2015

MF- v.5 Mars 2016

Gravid med BF i januari 2017 <3

7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Skippy..

Jag försöker leva precis som vanligt. Dricker alkohol, kaffe och allt vad det innebär. Tvärtom kanske jag dricker lite mer och hälsar på och går ut med vänner för att "passa på" innan det skulle bli en ev graviditet. Det är det som känns bäst för mig men nödvändigtvis inte för någon annan. Man kan ju försöka intala sig att försöka tänka på annat men vem försöker man lura? Möjligtvis på jobbet att jag lyckas släppa tanken på en graviditet. 

Imorgon är det BIM, sjukt nervös. Skräckblandat förtjusning det där OM man skulle va gravid. Har en 1.5 åring som hade en tuff start och en tuff graviditet. Men jag tror jag är redo! 

7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Suck trodde de Tagi denna gång. Men icke idag kom mensen 1 dag sen. Nästa bim e 16/2
31år försökt bli gravid med första barnet Sedan 2012 har 3 missfall i bagaget och 1 utomhavandeskap....
7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

spännande skippy!
när på dygnen tar du ÄL-testerna? 
själv så försöker jag leva på så normalt som möjligt. Har inte dragit ner så mycket än på varken eller. Jag försöker ta en eller två koppar mindre kaffe isåfall ör där vet jag att jag kan dricka väldigt mycket vissa dagar. Men 3 kopper om dagen blir det oftast iaf. Sen alkoholkonsumtionen försöker jag väl dra ner på under helgerna men inget jag avstår helt från. Men sen försöker jag vara nogrann med att komma i håg att äta dagligen folsyra och sånt ex.
Jag håller med om att det här med att planera  ca 6 månader frammåt eller så är svårt nu när man försöker bli gravid..men på ett ungefär kan man försöka planera och om inte annat boka med avbeställningskydd om det är en resa ex. :) 

Stundtalls känns barndrömmen väldigt långt bort för mig också. från en dagen till den andra men försöker som du, att aktivera mig mycket, för det tror jag underlättar för en och då känns det lättare. Jobbigast perioden tycker jag nog är väntan på fertila perioder och sen fram tills BIM såklart.. då gäller det ha saker att göra ;D.

håller tummarna för er alla som har BIM närsom! 

20 mars 2017 kom vår dotter till världen <3 

7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Jag försöker leva som vanligt men ibland kommer tankarna varför inte jag. Sen går jag ut me vänner å roar mig men försöker att inte dricka mellan ägglossning och bim ifall att de tagit....
31år försökt bli gravid med första barnet Sedan 2012 har 3 missfall i bagaget och 1 utomhavandeskap....
7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

BIM 2016

Beautiful_dreams 

Catalina 22/1

Kristin2 19/1 

Littleone 1-3/2

MammaJessie79 4/2

Miranda81  24/1

Missmarie 16/2

Skippy 

Wannabemama 10/1

Wimmel 20/1


 

Försöker bli gravid med första barnet sedan september 2015.. Första IVF januari/februari 2017.

7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Tack för era svar! Känns inte som man är så ensam med alla funderingar om att leva som vanligt! "vid sidan av tanken", graviditet ;)

Littleone, Jag har bara använt ägglossningstest vid två ägglossningar. (Dec 2015 och Nu i Januari). Första gången var jag osäker på när jag skulle ta testen, kändes krånglig att hålla på att testa på jobbet, Men jag bestämde mig att testa runt kl:14.00. Och det har fungerat jätte bra! Eftersom jag testat båda gångerna efter misfall så startade jag med stickorna direkt när jag slutat blöda, för att ha koll. Men då går det åt lite fler stickor då. Igentligen hade det räckt med att testa runt de datumen som jag räknat fram, men jag ville vara på säkra sidan.

Jag har alltid två synliga sträck på stickorna varje gång (det ena svagt), men precis vid ägglossningen får jag två jätte starka sträck i 2 dagar! Första dagen något svagare.

Detta med stickorna har blivit en sjukt rolig grej för mig och mannen ;) Han blir som sextokig och tycker att minsta lilla stegring på ena sträcket är indikation på att ägglossningen är på g! hehe så för oss blir det inte så stressande, mer som en kul grej att försöka träffa rätt dag! Plus att jag blir LUGN av att se nått posetivt,!

-Att det händer något som kan leda till graviditet :)

Jag avnänder testlagrets billigare test, (ägglossningstets -stav) , Har funkat bra, något test har varit trasigt med de flesta är helt fungerande.

 

Lycka till alla men kommande BIM! Min är på Söndag 24/1

 

 

 

 

 

 

MA - v.18 (avstannad graviditet v.8-9) November 2015

MF- v.6 December 2015

MF- v.5 Mars 2016

Gravid med BF i januari 2017 <3

7 år sedan ´

Sv: Hoppas på graviditet 2016

Hur går det för er som nyligen haft BIM? Själv är jag på cd 24 idag och tror jag har BIM på fredag, men eftersom cykeln varierar lite så kan jag egentligen få mens när som.. Hoppas så klart inte!

Försöker bli gravid med första barnet sedan september 2015.. Första IVF januari/februari 2017.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne