Abort eller inte?

Jag har precis fått reda på att jag är gravid i v. 6. Har varit tillsammans med min pojkvän i ett halvår och vi har haft de lite struligt den senaste tiden. Han jobbar väldigt mycket och är ofta på jobbresor utomlands. Han höll på en tid med marijuana och enligt mitt tycke dricker lite väl mycket. Senare kom det också fram att han har testat LSD och tycker de vore en bra idé att ta LSD 1-2 ggr/året. Allt annat har gått att diskutera om och jag når fram till honom, men han är så övertygad om att LSD inte är beroendeframkallande och bara påverkar honom. Jag drabbades själv nyligen av utmattning och va sjukskriven en månad. Jag har alltså en hel del att fundera på. Allt säger ju att jag borde göra en abort. Det tar bara så ont att välja bort något man så länge längtat efter. Jag är 24 år och min pojkvän 27. Jag studerar och blir färdig i maj, han har ett fastjobb.

 

 

 

 

7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

De finns så många mammor/pappor som levt o lever ensamma med sina barn. Så oavsett så kmr allt bli lyckligt till slut :)
7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

De finns så många mammor/pappor som levt o lever ensamma med sina barn. Så oavsett så kmr allt bli lyckligt till slut :)
7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

Hur går det för dig vännen
7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

Jag har fått en tid för abort till nästa måndag. Det tar ont att behöva välja bort något som man så gärna vill ha. Min pojkvän menar att han inte är redo att bli pappa och han förstår inte varför han skulle sluta med alkohol/droger. Det är ju klart och tydligt att det inte funkar. Jag vill ha barn, men med nån som jag kan lita på och som jag känner kommer att vara en bra pappa, som ställer upp för sin unge i vått och torrt. Visst har tanken slagit mig att jag skulle göra det själv.. Men då skulle han ju på ett eller annat vis alltid vara en del av mitt liv.. Och man vet ju aldrig hur saker och ting utvecklar sig? Kanske han kommer på sen om ett par år att han vill ha barnet varannan vecka? Eller om hans mamma eller hans nån ny flickvän kommer och blandar sig i och tycker att han också ska ha rätt att träffa sitt barn. Och det har han ju.. Och då kommer jag ju inte att veta om barnet är hos pappan eller om han 

 

 

7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

Är nykter eller inte. Och fastän han är nykter så skulle jag inte vilja ha mitt barn runt min pojkväns pappa heller för den delen. Han är mer eller mindre alkoholist.  Jag har växt upp i en familj var det inte har funnits nå alkohol överhuvudtaget och det har jag tyckt varit enormt skönt. Just nu är det "bra" i vårt förhållande.. Men fast han inte dricker eller röker på då jag är med, så betyder det ju inte att det inte finns där. Jag ska alltid va på min vakt och vänta när det dyker upp igen.. Bara det att det är så normaliserat för honom räcker gott och väl. Det går ju emot mina egna värderingar.       Tack för era ord och tankar! Kram

 

 

 

 

juliet
3 juliet
7 år sedan ´

Sv: Abort eller inte?

älskade vän vlken pärs du går igenom kan gissa du funderar på om han ska ur ditt liv också eller är det ungdoms synder? Jag vill vara den första som säger att du är modig och stark som säger nej tillbåde barnet och fadern och att du är så klok så du inser att en familj består av både mamma och pappa det är ovärdeligt.

sköt om dig det bästa du förmår det är säker inte lätt för dig men lusten kommer tillbaka när den svalnat och du levt ut och känner dig mer lugn och trygg i allting så då är det dax att fundera på barn och då närmar du dig 28 30 och sedan är det bara att köra på och du blir lycklig istället för kär. kram och lycka till

väntar sedan länge fyra barn två är nästan klara och två riktigt små och det är djävulen som död och är den lilla som jag överger. Den andra är en ljuvlig liten krabat.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne