Sjukskrivning

Hej tjejer!

Är det någon av er som blivit sjukskriven? Jag ska träffa en läkare i eftermiddag och prata om det. Det tog emot att förlika sig med tanken, men inser samtidigt att det nog är det klokaste. Inte på heltid, men 25 eller 50 %! Illamåendet är konstant, foglossningarna gör mer och mer ont och karpantunnelsyndrom i händerna gör också sitt till att jag är helt slutkörd, och inser att jag ju inte gör mitt jobb speciellt bra.

Men, jag vet inte alls hur det funkar med sjukskrivning och försäkringskassa och liknande. Jag har ett kontorsjobb så det är inte tungt fysiskt, men händerna gör ju ont, och sömnbristen som kommer av foglossningen gör sitt till att jag inte alls kan prestera på jobbet som jag borde göra. Är det någon av er som har erfarenhet av hur det brukar gå till?

 

JennyM
2 JennyM
7 år sedan ´

Sv: Sjukskrivning

Jag var sjukskriven under min förra graviditet för högt blodtryck. Jag hade inga problem att bli det och jag var sjukskriven från cirka två månader, sedan blev jag arbetslös men det var ingen från AF som jagade mig. Jag hade då ett kontorsjobb som i sig inte var betungande utan det var den psykosociala miljön som ställde till det för mig.

Det låter som att du har tillräckliga skäl för att få vara hemma.

minna
5 minna
7 år sedan ´

Sv: Sjukskrivning

Hej. Jag är beräknad 23 maj och blev sjukskriven 9 april, stressymtom (arbetar som soc.sekr) fram till förlossningen. Sååå skönt! Är trött på dagarna då jag vaknar titt som tätt nattetid. Nu kan jag iaf sova då barnen är på dagis, helt fantastiskt:) Lycka till!

7 år sedan ´

Sv: Sjukskrivning

Tack för era svar - jag blev sjukskriven på halvtid utan problem, det verkade inte som att läkaren trodde att det skulle bli några problem hos Försäkringskassan heller - skönt!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne