wanks
3 wanks

tillväxt ul.

Hej allihopa hoppas ni mår bra alla! Nu är det inte långt kvar jag själv är 34+0 idag och väldigt orolig och nojjig. Behöver egentligen bara prata av mig. Min första dotter kom i vecka 38+6 och vägde 2200g och var 45 cm lång. Och därför har jag gårt på regelbundna konteollwr från vecka 9 och hela graviditeten. Idag var senaste gången jag var inne på förlossningen och fick lite info som jag gärna hDe sluppit. Min bebis låg för en vecka sedan på -23% och räknas som tillväxthämmat, den har varit liten hela tiden men nu tog den ett väldigt skutt bakåt. De nämnde för mig att om bebis gårt ner till -28% eller mer så kommer de lägga in mig för kontroller varje dag. (detta har jag lite panik över) hur ska jag kunna vara ifrån min dotter så länge? Hon kommer glömma bort mig. ( hon blir 17 månader den 9 maj). Sen sa de att om bebis inte växt något på ytterligare en vecka eller väldigt lite så kommer de göra en bedömning om igångsättning som tidigast vecka 36+0 alltså om två veckor? Herregud ännu mer nojjig pch panikkänslor.. Då kommer bebisen troligtvia få ligga på neonatal och jag kommer vra ifrån min dotter ytterligare några veckor. Aå nu då.. Finna det någon aom varit med om detta? Hur har det funkat för er? Jag är en peraon som atressar upp mig väldigt lätt.. Och oroar mig för minsta lilla.
8 år sedan ´

Sv: tillväxt ul.

Hej wanks,

Ser att många sett ditt inlägg...

Vill bara sända en styrekram och säga att din dotter inte kommer glömma dig ni har ju hela livet framför er, förstår att det känns tungt och hoppas det vänder.

Jibe
3 Jibe
8 år sedan ´

Sv: tillväxt ul.

Hej! Jag har inte samma problem som dig. Men jag har en moderkaka som ligger helt för utgången och har redan legat inne på förlossningen 2 gånger pga blödning och i beredskap att behöva ta ut bebisen. Jag äregentligen junimamma men har fått tid för planerat snitt i slutet på maj. Min son är 18 månader och det är en ständig oro att jag ska börja blöda så mycket att jag måste läggas in fram till snittet eller att jag rent av måste föda alldeles för tidigt! Tanken på att vara borta från min son gör mig panikslagen! Han går inte ens på dagis så jag har liksom inte vant mig vid att lämna honom alls. Nu har jag klarat några nätter på förlossningen men som tur var fått komma hem igen! Förstår din känsla, även om vi inte har samma problem i grunden!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne