Amningskläder

Hej tjejer!

Det börjar ju dra ihop sig - och från första barnet minns jag hur jag plötsligt fick panik över det här med amningskläder efter förlossningen, det hade jag ju inte haft en tanke på. Nu kommer paniken i alla fall lite i förväg :) Vad har ni för tips och tankar kring bra amningsplagg?
Jag är en sån som tycker att de "vanliga" amningströjorna som går omlott är sååååå tråkiga, dessutom tänker jag att det ju kommer vara sommar och varmt. Första barnet föddes i januari så det funkade bra med amningslinnen och stora koftor, men nu känns det som att jag får tänka lite annorlunda. Nån som har tips på vanliga, ej speciellt gjorda för ändamålet, klänningar eller roliga toppar som man kan tänka sig funkar för amning?

JennyM
2 JennyM
7 år sedan ´

Sv: Amningskläder

Förra gången köpte jag amningströjor från Boob http://shop.boobdesign.com/sv/4/span-style-color-black-amningsklader-span de är rätt dyra men det finns olika modeller inte bara omlott. Jag har även ett linne som jag inte kommer ihåg var jag köpte. Jag tror även att de stora postorderkedjorna har, kolla La Redoute för de har mycket snyggt när det gäller vanliga kläder och det kan vara så att deras amningskläder är något billigare. 

7 år sedan ´

Sv: Amningskläder

Jag fick oxå lite panik med första barnet. Men jag körde mycket med det jag hade hemma, många tunikor och långa pösiga tröjor som jag kunde dra ner/dra upp utan att de var gjorda som amnings plagg :) så jag kör nog lite på samma igen men har införskaffat linnen och några klänningar med amnings funktioner just eftersom det blir sommar =)
En underbar son född juli-13 och väntar nr2 med bf 7/6-15
7 år sedan ´

Sv: Amningskläder

Hej!

Nu rullar tiden på och slutet känns nära wiiihoooo

Jag har köpt maxiklänningar som jag även kan ha när mina gravid kilon är borta hatar H&M´s gravidkläder dom e sååå tråkiga....=0 här ska det vara mycket färg och inga gravid/amningskläder förrutom amnings bh som jag tycker boob design har dom skönaste.

 

7 år sedan ´

Sv: Amningskläder

Tack för tipsen! Helene_83, vad har du hittat för maxiklänningar? Några som funkar för amning även om de inte är gjorda för det? Jag har kikat runt på en del och tänker precis likadant, att jag vill kunna ha dem efteråt, plus att det är så sköööönt att gå runt i under sommaren :) Vill du skicka några länkar på bra tips? :)

7 år sedan ´

Sv: Amningskläder

Hej självfallet kan jag dela var jag shoppar ifrån;

Jag älskar;

http://www.boohoo.com/ för att dom är billiga OBS lite små i stl. så ta större stl.

http://www.newlook.com/eu/shop/maternity/view-all-maternity_1920039 kan hitta ett och annat som inte finns i Sverige

annars finns asos.com tycker dom e lite dyra men har grymt fina märken och kläder och next.co.uk som även har barnkläder som är superfina köper hela storebror 2,3års garderob därifrån =)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne