Hur går de för alla som väntar i september?.

Hur mår alla? Har ni börjat känna sparkar? Varit på RUL? :) berättat nyheten för alla nu? Visst går tiden fort, tycket det var nyss vi plussade å snart/nu är vi halvvägs :)

Dotter född aug 2012, missfall juli 2014, plussade igen jan 2015 beräknas 22/9

5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Känner bara lite fladder, väntar fortfarande på rul. Tycker tiden går sakta sen vi fick kallelsen haha. Men kräker fortfarande och har fått foglossning också men annars är de bra. Vi har berättat för familjen men resten väntar vi med till efter rul.

Lycklig och stolt mamma till världens finaste lilla tjej född-12 ♥ väntar nu lillebror som kommer i september-15

Ace78
2 Ace78
5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Ja på ett sätt går tiden fort! 

Jag ska på RUL om två dagar och som jag längtar!! Men jag är lite nervös också. ;) 

jag är idag 19+2 och tror inte att jag känner nåt än. 

Tiden fram till nu har varit lite upp och ner med förkylningar som byter av varandra, jobbig halsbränna, konstant nästäppa och så fick jag komma till specialistmödrarvården pga högt blodtryck och fick medicin. Nu är värdena bra och jag är tillbaka i vanliga mödravården men långtidssjukskriven. (Men pga att jag är student, CSN-pengarna tagit slut, och strul med kommunikationen med försäkringskassan så har mitt SGI nollställts så jag har sjuuuuukt lite pengar att se fram emot som mamma-ledig. Otroligt frustrerande!) 

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med södersjukhusets specialistmödravård. Där var det handling direkt och inget "du borde dittan och dattan, tänk på alla dessa risker!"

Jag måste ändå säga det att trots allt som slängs ens väg av utmaningar och tuffa besked så är jag så jävla glad att vara gravid och längtar sjukt mycket efter detta! :D 

 

Cilea
5 Cilea
5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Vi har berättat för alla vi har träffat personligen och för min familj och närmaste vännerna som bor långt bort. Eftersom jag har varit sjukskriven i fyra veckor nu pga missfallsrisk, så vet även de flesta på jobbet om att jag är gravid.

Jag känner bara kittlingar och bubbel än så länge, inga riktiga sparkar. Men är ju bara i vecka 16+6, så det kommer nog också snart. Har en pytteliten bebisbula på magen, om man inte känner mig tror man absolut inte att det är en gravidmage. Men vänner har redan reagerat på att man faktiskt börjar se att jag är gravid nu.

Nästa UL är på fredag och visst är det spännande, men när man måste på kontroll en gång i veckan blir ultraljuden inte så speciella. Eller det stämmer inte... Det känns alltid jättekul att se lillplutten. Än har de inte kunnat se vad det blir eftersom bebis är så aktiv och rör på sig. Men i mitten av maj ska jag på organscreening (privat) och då kollar de ju upp varje del av bebis noga, så då borde de kunna se vad det är.

sambon vill absolut veta, jag hade hellre blivit överraskad. Vet ni vad ni får?

 

Blev mamma i september 2015 efter att ha försökt bli gravid sen december 2013. MA i juni 2014.

Filippa föddes den 25/9-15

Gravid med barn nr 2, BF 14/12-2017
5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Vi var på RUL för en och en halv vecka sedan och där inne var det en liten livlig pojke. Jag tycker att jag fått en riktig bebis-kula, det syns verkligen snabbare med andra barnet då jag inte fick en tillstymelse till mage förrän v23-24 med första :). Går in i vecka 21 i morgon.

Vi har berättat för alla nu, berättade för mina elever idag.. Känns skönt att alla vet och att jag inte behöver gömma undan "kulan" längre. Fogarna har börjat spöka ganska ordentligt, så jag försöker tänka på vad jag gör så det inte blir värre.

Njuter förfullt av att vara gravid och det är förunderligt härligt att känna den lille sparka och ha sig där inne i magen...

5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Beräknad den 2/9 en liten pojke hoppas allt går bra för oss alla och vi klarar av värmen✌

5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Verka gå ganska bra för oss alla :) Vi har bara berättat för våra jobb och mina föräldrar men efter rul imorgon ska nog resten få veta. Är så hemlighetsfull pga ett mf i bakrunden, då blir man lite tystare av sig!

 

Oroar mig oxå för värmen mamma-maria, fick dottern i aug så jag vet hur det är att gå höggravid under sommarn. Men det är som både och, jag trivs å vara tjock o visar mer än gärna magen så trivs mer med mig själv halvnaken när jag är gravid än annars haha så det lär nå bli lättklätt under sommarn :)

Dotter född aug 2012, missfall juli 2014, plussade igen jan 2015 beräknas 22/9

5 år sedan ´

Första barnet beräknas komma den 29/9...

 Väntar på RUL har tid den 27/4 så nu är det inte långt kvar..;) Illamåendet håller i sig fortfarande så jag håller på att bli galen snart. Är nu i v 17+0 så det kommer förmodligen att hålla i sig. Fick berätta väldigt tidigt för mitt jobb och familj,vänner då jag har varit så illamående. Jag har börjat fått en liten kula tror jag eller så är jag bara tjock...hihi...;)

 

Ace78
2 Ace78
5 år sedan ´

Efter RUL

Vilken pärs för er som är illamående! Det måste vara det tuffaste! 

Nu har jag äntligen varit på RUL denna vecka (v20) och anledningen till att jag inte känt så mycket sparkar/rörelse är för att jag har moderkakan i framvägg. Det visade sig att det är en liten pojke där inne. Så kul att få reda på det. Så fort vi kom hem började vi spåna på killnamn. :) skönt att få veta att han mår bra än så länge! 

5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

En fråga, hur mycket har ni gått upp? Jag har fortfarande inte rört ett kg på vågen :/

Dotter född aug 2012, missfall juli 2014, plussade igen jan 2015 beräknas 22/9

5 år sedan ´

Sv: Hur går de för alla som väntar i september?.

Jag är i 20+0 idag och ska på RUL i efermiddag. Så spännande!

Jag mår jättebra! Detta är min 3e gradivitet och jag trodde inte man kunde må så här bra när man var preggo :-).

Känner tydliga sparkar nu, mer "neråt". där sparkade aldrig min dotter och det är ganska obehagligt ska jag erkänna. Hoppas han vänder på sig tills han bli större :-). Min man kände sparkar förra veckan för första gången och det går tom att se utifrån om man är uppmärksam. 

Jag tror att jag har gått upp 2 kg nu. När jag var hos läkaren sist (i vecka 16) hade jag inte gått upp ngnting men det har jag verkligen nu. Gissar på 2-3 upp.

Mamma till en underbar tjej som föddes 2013-01-27. Änglamamma till en liten kille som föddes i vecka 18, 2014-09-29. Väntar nu en frisk liten kille 2015-09-14.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne