Stor mage..

Hej Tjejer,

Hoppas ni mår bra snart sista trimestern tjoo

Var hos MVC och mätte magen, barnmorskan fick mäta 3 gånger för hon trodde att hon gjort fel, sedan konstaterade hon att jag mätte en väldigt stor mage. Någon annan som har samma eller råkat ut för detta?

Jag ska på mätning igen och om det inte stabiliserats ska hon skicka mig på tillväxtultraljud, kan tydligen vara mycket fostervatten eller en STOR bebis. Känns som det är en stor baddare där inne som lever rövare hela tiden.

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Hej!
Oj så spännande! Jag är precis på språng till barnmorskan här, får rapportera sen hur det går. Jag känner mig gigantisk i alla fall....:)

 

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Hejsan! Ska visserligen ha i maj dock slutet på maj men min e också för stor o blev skickad på tul, va mycket fostervatten i min och jag va också övertygad om en stor bebis så nu blir de kontroller med tul om 2 v igen..
7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Jag hade stor mage med första men bm tyckte inte det var någon fara då "man inte får större barn är vad kroppen klarar av" jag var övertygad om en stor bebis men fick inget tul...vid födsel/snittet kom han ut på 4505g, tror definitivt bebis är stor denna gång med då jag känner mej stor och får höra att jag ser höggravid ut! (Bf 7/6)
En underbar son född juli-13 och väntar nr2 med bf 7/6-15
7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Hej tjejer,

Tack för att ni svarar jag är lite orolig...jag hoppas på att det är mycket fostervatten eller bara första mätningen som var lite konstig, vill inte föda ut en 5kg bebis... jag ser höggravid ut och har exakt 3 månader kvar lite läskligt är det.. ska till MVC igen om två veckor så spännande.

JennyM
2 JennyM
7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Min mage är ganska stor och det känns som att den här bebisen ligger längre ner. Den är också betydligt vildare än vad vårt första barn var. Det behöver inte betyda att den blir vild när den har kommit ut. Vårt första barn föddes två och en halv vecka för tidigt eftersom mitt blodtryck var högt. Det ligger nu som det ska och den här kommer nog att komma ut som beräknat.

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Ja jösses vad stor magen är! Var hos barnmorskan för ungefär en vecka sen, och den låg i övre delen av skalan, inte FÖR stor men stor...Senaste dagarna har jag fått höra åtskilliga gånger saker i stil med att "hjälp vad gravid du är", "det måste vara dags ganska snart" och i fredags frågade en kollega hur många dagar jag har kvar att jobba nu... dagar, jag har inte ens börjat räkna ner veckor än, ska jobba hela maj om allt flyter på som det ska.

Jaja, det är väl bara att bita ihop och se glad och rund ut! :)

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

hahahaha vad jag skattade när jag läste ditt inlägg, känner igen mig. Jag ska också förhoppningsvis jobba maj ut och e as stor redan. Igår fick jag två sparkar under revbenet som gjorde ont så börjar bli ännu mer rädd för en stooor bebis. Känns som den har växt klart redan men har 3 månader kvar.... När e ditt BF jonssonskan? 

Ska till BM på fredag hoppas måttet har stabiliserats =0

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Ja de där sparkarna börjar kännas nu! På mornarna känns det som att jag knappt kan andas, den ligger långt upp då känns det som :)

Mitt BF är 23 juni, när är ditt Helene83?

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

BF 19 juni=midsommarafton men planerar att hoppa ut bebben 1:a veckan i juni ;-) vill gärna fira midsommar med hela familjen

7 år sedan ´

Sv: Stor mage..

Hej hopp!

SF mått 30 vecka 28 

Fick åka på tillväxt ultraljud och bebis och fostervatten är precis som det ska så nu kan jag slappna av. Dom sa att olika BM mäter like olika och det kan vara orsaken...

Trevlig helg alla!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne