tryck nedåt + rosa flytning

är i v.19+6 idag och i några veckor har ja haft ett jäkla tryck nedåt..  aldrig tänkt så mycket på de men stör mig mer och mer för det blir värre vid tex dammsugning eller städning.. så fort jag böjer mig ner så kommer trycket och sitter i även vid vila.  i söndags såg ja en rosa flytning.. knappt märkbar men jag kunde se skillnaden..  har sammandragningar ibland men inget som gör ont...  prata med bm idag och hon sa att trycket är vanligt vid en andra graviditet och om de ligger nån urinvägsinfektion bakom... eller åderbråck..  ska in på koll på onsdag... men de med flytningen tyckte hon inte var bra alls...  men ska också kolla upp detta på onsdag eftersom det inte har kommit mer..  

 

någon som haft såhär? normalt?  är så rädd att livmodern typ ska lägga av å tappa barnet eller något när de håller på så.. 

7 år sedan ´

Sv: tryck nedåt + rosa flytning

Hej!

Det där med trycket nedåt låter precis som jag också känner ganska ofta. Det gör inte direkt ont, men det tynger lixom. Jag vet inte om det är samma som du känner, men det kändes på samma sätt fast mycket senare i förra graviditeten och då var det inget farligt, bara så mycket som pågår och växer därinne så det ger sig till känna på ett eller annat sätt.

Har ingen erfarenhet av rosa flytningar, hoppas att det inte är något utan att allt går bra. Bra att du får kolla upp det så snart.
Kram!

7 år sedan ´

Sv: tryck nedåt + rosa flytning

Hej,

Samma händer mig när jag lyfter för tungt, däremot inga rosa flytningar.

7 år sedan ´

Sv: tryck nedåt + rosa flytning

Hur har det gått för dig Sshl2009?

7 år sedan ´

Sv: tryck nedåt + rosa flytning

Hej! Jag var inne igår hos mödravården och lämna urinprov. hon skulle skicka det på odling men snabbstickan visa iaf inget så tror inte de visar något på odlingen heller. hon gjorde heller ingen undersökning :/ .  MEN hade inget tryck igår överhuvudtaget och i samband med de så hade jag heller inte ont av foglossningen och jag kunde gå normalt.  kunde även kissa mer åt gången än innan..  så de känns som att själva trycket har ett samband med foglossningen att göra. idag har jag lite tryck igen men inte så farligt och då har jag även foglossning igen.   rosa flytningen var hon inte glad över men hon tyckte heller de inte va någon fara ännu eftersom de bara hänt en gång.  däremot skulle jag ju ringa gyn om det händer igen och åka in och kolla upp det.   i såna fall hamnar man istället hos specialistmödravården hädanefter än vanlig mvc.  Men lillgrabben i magen mår iaf bra :)  har mycket förvärkar men är ju ingen fara när dom går över vid vila sa hon. 

7 år sedan ´

Sv: tryck nedåt + rosa flytning

Så skönt, hoppas det inte blir nåt mer rosa! :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne