Syns magen? Gravidkläder

Hej alla junimammor!
Hur går det för er, har ni börjat få lite mage? Det har jag, är i v 16+6 idag, den har egentligen synts sen ganska länge men fram tills nu har jag bara känt mig tjock. I mellandagarna bestämde jag mig för att ge efter och börja använda gravidbyxor, men jag har haft lite lösare blusar/tröjor. Men idag bestämde jag mig för att det är dags, har på en ganska tight klänning som visar magen! :)

Det är verkligen tidigare nu än med första barnet, då vet jag att jag tog på gravidbyxor i v 19+, å andra sidan var det mitt i sommaren då så jag hade nog kanske bara använt klänning ett par veckor och inte märkt att det behövdes misstänker jag.

Jag provade nån av mina gravidtröjor från förra gången också, men nej, de är alldeles för stora över magen ännu. Jag hade i och för sig mest vanliga kläder i stretchigt material, så de funkar nog nu också, men de som är sydda som gravidkläder får vänta ett tag till. Jag tycker att det är svårt att hitta snygga gravidkläder, det känns som att allt ser likadant ut, och det enda mönster som finns är randigt. Hoppas det kommer in lite mer roligt till våren - var handlar ni gravidkläder, några tips utöver de vanligaste som HM, Lindex osv?

 

JennyM
2 JennyM
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Det syns på mig. Det är min fjärde graviditet men mitt andra barn, vi hade två  tidiga missfall 2013. Vissa kläder kan jag inte ha längre men jag köpte ett par mammabyxor på Zalando i samma storlek som jag brukar ha skillnaden är att det går att knäppa byxorna. När det gäller tröjör kan jag ha samma storlek om jag väldigt lite bylsigare modeller, de tajta tröjorna kryper upp. Jag har några gravidkläder som ligger i klädkammaren och det är väl dags att plocka fram dem snart. Med vårt första barn kom magen ganska sent men jag var överlag större då än vad jag är idag. Det är kanske inte så konstigt att magen syns snabbare nu.

8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Det syns på mej med =) har använt gravbyxor i 1 månad nu och det är sååå skönt =) har dock inte packat upp kartongen med gravid tröjor från förra grav än. Men är nog dax för det med ;) gick oxå ganska lång tid med nr1 innan det syntes ordentligt men jag är själv av lite mulligare modell så är ju därför :)
En underbar son född juli-13 och väntar nr2 med bf 7/6-15
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Min mage började synas runt nyår :-)  tänkte inte så mycket på det tills jag tog på mig en tajt svart klänning :-P  som tur var vi bara med några vänner som visste om de. Var runt v.15 då :-) nu syns magen hela dagarna,  är lite förvånad få magen knappt syntes med sonen. Tröjor kan jag ha mina vanliga,  vissa byxor funkar men har även köpt mina första par gravid byxor. Behövde aldrig ett par när jag väntade sonen,  var visserligen varmare ute då så då behövdes de inga byxor alls :-P  längtar till RUL om 2 veckor så kan jag visa upp magen mer då. Än så länge försöker jag att inte visa den så mycket :-)  

Catta2
4 Catta2
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Är igentligen en juli mamma , tänkte ändå tipsa lite ;) Ullared har till o från billiga bra mamma kläder. Sen brukar jag titta på avdelningarna där dom större storlekar. Tex tröjor o t-shirts fungerar jätte bra :D Har dock inte köpt några byxor på sen avdelning men ska titta på det till helgen. :D

8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Catta2 - jag var faktiskt i Ullared i söndags, det fanns lite men inte så speciellt roliga saker. Men kan tänka mig att det varierar!

Catta2
4 Catta2
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

jonssonskan var därför jag skrev lite till o från ;) :D Ibland har dom massa fina kläder och ibland ingenting. Kan tänka mig att dom får bättre utbud till våren. Tänkte åka i mars :D Min favvo affär :D

8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Jag invigde mina mammabyxor för 2 veckor sen, magen kom bara helt plötsligt mellan jul och nyår, och nu går det inte att undgå att se att jag är gravid. Så jag kör mammabyxor, vanliga tajta linnen och en kofta typ varje dag nu :-) med första barnet syntes det först efter v 19-20 någon gång. 

Agnes -2013 och Oliver -2015, det bästa som hänt oss <3
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Ja min bebismage syns har gravidkläder och bara älskar gravidbyxor dom är sååå sköna =)

Online finns mycket på asos.com, netx.co.uk & nelly(tror jag) ska försöka använda så mycket som möjligt av dom gravidkläder jag hade sen sist men lite svårt då jag var höggravid på vintern sist.

wanks
3 wanks
8 år sedan ´

Sv: Syns magen? Gravidkläder

Här syns det lite också. Vecka 19+2 :)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne