RUL

Hej Alla!

Har ni fått tid för RUL?

Vi har tid den 19/1 på vår bröllopsdag ♥

Har tänkt hur man kan göra det lite kul....Kommer att ta med ett kuvert där barnmorskan kommer att få skriva kön på en lapp, så vi senare efter vårt traditionella resurangbesök kan öppna det tillsammans, som en present/överaskning =).  

Jag är i vecka 13+6 idag och har fått en riktig gravid mage som är så fin.

Nu är det snart jul och det känns härligt med lite ledighet, hoppas bara på mer snö :-P

Kramar till Er alla och önskar en God Jul & Gott Nytt År!!!! 

8 år sedan ´

Sv: RUL

Har tid den 21/1 vilket blev lite krångligt men jag får ta ledigt från jobbet antar jag. Är just nu 13+3. Planerar inte att titta kön men min man blev jättesugen att göra det efter det tidiga ultraljudet, han både vill och inte vill.

8 år sedan ´

Sv: RUL

God fortsättning allihop :-) vi ska på RUL den 28/1, vill lillen visa vilket kön så vill vi gärna veta :-)  är just nu 15+5 , väntar med spänning på att få känna små rörelser. Är lite irriterande att det står på flera sidor o appar att vid v.16 så känner man rörelser som omföderska. Har väl antagligen moderkakan i framvägg denna gång med :-)  

8 år sedan ´

Sv: RUL

Har också RUL den 21/1 :D
8 år sedan ´

Sv: RUL

Vi har RUL den 14/1, och oj vad vi längtar! Vi ska nog ta reda på kön denna gången också (om den lille vill visa upp sig) :-)

Agnes -2013 och Oliver -2015, det bästa som hänt oss <3
8 år sedan ´

Sv: RUL

Vi ska på RUL 30/1, är idag i v 15+4. Vi har velat fram och tillbaka om det där med att ta reda på kön, men tror inte vi vill veta. 

Jag tror ju att jag kände av bebben en del redan för några veckor sen, men senaste veckorna har varit lugna.  Men idag har det kittlat väldigt en bit nedanför naveln, tror det är nån som slår volter

wanks
3 wanks
8 år sedan ´

Sv: RUL

7 jan är det dags för oss:)
8 år sedan ´

Sv: RUL

Hur gick det på ultraljudet wanks? :-)

Agnes -2013 och Oliver -2015, det bästa som hänt oss <3
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne