Fixering

 

Hej!

Väntar mitt första barn, så allting är väldigt nytt! Har haft onda sammandragningar från hälften av graviditet ( har varit hos läkare och kollat upp det) och kraftiga förvärvar sen två veckor tillbaka. Bebisen ligger med huvudet neråt men han har dock inte fixerat sig än och har nu lite mindre än 2 veckor kvar. Någon annan som varit med om detta? Känns som om förlossningen är så långt borta när han inte vill sjuka ner helt och fixera sig, även om det inte behöver vara så! 

 

flora
3 flora
8 år sedan ´

Sv: Fixering

Min bebis har inte iheller fixerat sej änn, jag är nu i v 38+3. & Bebisen har inte sjunkit ner så mycket med huvet. ( så var de för 1 v sedan iallafall) Men bebis kan ju göra detta vid förlossningen med. Jag väntar mitt 3:e barn, & jag kommer inte ihåg hur de va med de andra, när de fixerade sej. Tänk inte så mycket på de. Vi är så nära vår bf nu, att de känns som en evighet till dess. & man tänker mycket på allt, om förlossningen, tiden efter, hur ska de gå, osv Lycka till :)
Nikoba
5 Nikoba
8 år sedan ´

Sv: Fixering

Alla bebisar fixerar sig inte innan förlossning. Vid senaste bm-besöket låg min bebis jättehögt upp i bäckenbenet och var inte fixerad. Mitt första barn fixerade sig inte fören vid förlossningen.
Så oroa dig inte, inga konstigheter om inte din bebis gör det heller. :)

Emma | mamma till Casper -11 och Clara -14

8 år sedan ´

Sv: Fixering

Känns skönt att höra att man inte är ensam iallafall :) håller tummarna på att det kommer igång snart och allt kommer gå bra för alla :) 

 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne