KattaB
2 KattaB

Oro!

Går in i vecka 7(6+0) idag. Blev så orolig igår nära jag vakna så var min sk växtvärk borta.Har haft hela tiden i ca 2 veckor.Är det någon som vet eller känner igen? Tycker det verkar konstigt:(

Hoppas ni andra mår bra!

//oroliga jag

Äntligen gravid<3
KattaB
2 KattaB
9 år sedan ´

Sv: Oro!

En fråga till?Det här med veckorna alltså;) Är jag i vecka 7 eller 6? kram på er!

Äntligen gravid<3
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Helt normalt att växtvärken försvinner, den kan komma och gå inget onormalt. Man brukar säga att man är i vecka 7 när man är i 6+ En att säga tex jag är i 6+1 tex.

Carpe Diem!
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Helt normalt. Med min son kännde jag absolut ingen skillnad när jag var gravid, jag spydde verken eller hade ont i bröst eller växtverk. Medans nu har jag lite till och från. Så olika men det är fullt normalt =)

Azric

KattaB
2 KattaB
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Tack:) Är ni också jäkla oroliga?Jag försöker att tänka positivt men oron tar överhand. Längtar så tills om en vecka då jag ska på tidigt ultraljud för att se så det är ok allt!Tiden går sååå sakta bara...

Har förstått att man själv inte kan göra nåt så försöker väl bara att smälta detta och njuta men är ju så svårt!

Äntligen gravid<3
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Joo, oron finns alltid där. Jag längtar ockå till mitt tidiga ultraljud så att jag kan se att allt är ok. Efter det ultraljudet brukar oron försvinna lite när man ser att allt är bra ... =) Med min son ville jag inte ens lita på att jag var gravid, trots att jag gjort 5 tester olika dagar. Men när jag så på ultraljudet att alt var ok så släppte det lite =)

Azric

9 år sedan ´

svar

Jag är precis lika nojjig som du KattaB!! Gick in i vecka 9 idag och känner inte spec mkt mer än att jag är kissig å hungrig på typ allt.. tror också ngt är fel heeela tiden.. har ändå sett hjärtat ticka i v.6 hehe.. men det hör väl till att nojja. Jobbigt bara :P

Väntar mitt andra barn i Februari 2017 :) Har en son som är född 2014 <3</p>

flora
3 flora
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Det är helt normalt att va orolig, men försök att slappna av & njut av tiden & graviditeten. 9 månader går så fort.
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Absolut!! Graviditeten med min son var liksom bara : när är den över jag vill att han ska komma ut nu. Men nu ska jag njuta av min graviditet, och dom mysiga sparkarna ...=)

Azric

9 år sedan ´

samma här

Jag är också nojig. Men tror de släpper på första ul
9 år sedan ´

Sv: Oro!

Jag var jätteorolig i början, mycket mer orolig än jag nånsin trodde att jag skulle vara. Var orolig även efter att jag sett honom på vul i v.9 och även efter ul för kub i v 12... nu känner jag inte oro på samma sätt, men så är jag också i v 22 och har sett honom på ul i v 19 och hört hjärtat slå i v 21 och så växer magen som tusan. Så nu har jag bevis så att säga :) Men jag känner verkligen igen mig i din oro och kan bara säga att jag lät mig själv vara orolig, men pratade om det med min kille som lugnade mig. Det är såklart inte bra att vara orolig hela tiden :) Du kan läsa i min dagbok för några veckor sen om min oro. Hoppas din går över snart och att allt ser bra ut på ul!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne