Barn

Hej , jag plussade för 2 veckor sedan och är i vecka 5+6. Min lille bebis väntas komma 13 december alltså på lucia =) . 

 

Fick missfall för 3 månader sedan i vecka 6 så är fortfarande skit nervös för detta . Jag tror att varendaste liten flytning är missfall så har lite smått panik. Vill ju så gärna ha barn.

Jag diskuterade detta med barnmorskan och hon sa att det är ovanligt att kvinnor under 25 fick två missfall på raken så försöker lita på henne fast det är svårt !

Vårt mirakel kommer 11 december!

13 år sedan ´

Sv: Barn

Lycka till! Vet hur det känns.. fick mf i v 11 så med denna bebisen kunde jag inte slappna av förrän runt v. 12. Men sen dess har jag kunnat njuta och vara glad.

Findus
0 findus
13 år sedan ´

Sv: Barn

Hej Sosofia! Jag förstår precis hur du känner, man vill nästan sova förbi dagarna. Själv fick jag missfall i vecka 5+4, nu är jag gravid igen och idag är det 5+4... Men allt känns annorlunda den här gången och känslan säger att det kommer att gå bra den här gången.

Det enda rådet jag kan ge dig är att vara lugn och njuta av varje dag. Lycka till tjejen! 

13 år sedan ´

Sv: Barn

Håller tummarna för er.

13 år sedan ´

Sv: Barn

Nu är jag iallafall i vecka 6+2 så har gått förbi förran nu men är ändå super hispig och nervös ;) men vafan hoppas att det går ;) lycka till alla ni andra tjejer!

Vårt mirakel kommer 11 december!

0
13 år sedan ´

Sv: Barn

Hejsan!

plussade idag, yeay.. :) 6+6

Fick missfall i vecka 12+1 när jag var i fjällen vecka 6 iår.. Hade min mens fyra veckor efter det. Trodde sedan att det bara var mensen som var oregelbunden efter missfallet men tjii för det nu är det en liten på väg igen.. :)

 

 

13 år sedan ´

Sv: Barn

Är så nojjig denna gång över att få missfall...  Vet ej varför, kanske för att man vill verkligen att allt ska gå bra. Man bara väntar till de kritiska veckorna passerat... Lycka till alla!

 

13 år sedan ´

Sv: Barn

 hej  jag skal okså ha barn i desember jag skall ha bebisen den 11 december

13 år sedan ´

Sv: Barn

hej jag skall få min bäbis 3 dagar före dig  ..roligt att dom kommer att födas samma vecka

13 år sedan ´

Barn

Hej!

Jag är i v 6+0 idag... har fått tidigare ett missfall och håller nu verkligen händer och fötter på att allt går oki. Knytet beräknas anlända 21 december...

Hoppas allt går bra för er alla

13 år sedan ´

Sv: Barn

hej alla!  min lille är beräknad den 10de december så är i vecka 7+5..:) och lycka till med alla nu innan man "går säkert":)

i december bli jag 3 barns mamma och är hur lycklig som helst!!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne