Masop
2 Masop

Denna väntan

Har BF idag men känner absolut ingenting och antar att det inte kommer någon bebis idag eller dom närmsta dagarna :( känner mig ledsen och frustrerad man har redan väntat så här länge och nu så känns väntan som oändlig.. Och jag blir mer rädd för att det ska bli en väldigt stor bebis nu på slutet, någon annan som har tänkt på det eller har någon erfarenhet av att det inte alls behöver bli en stor bebis för att man går över tiden? Ni som har blivit förälder redan, berätta gärna om en förlossning, förkänningar och annat det är så kul att läsa och lugnar en hispig i väntans tider. 

Mareka
2 Mareka
10 år sedan ´

Sv: Denna väntan

Jag har bf den 20 mars och känner inte heller att det är något på g och kommer säkert måsta bli igångsatt :( själva tiden skulle jag kunna vänta men är rädd, precis som du, att bebisen ska bli jätte stor. Pappan till barnet vägde nämligen sj 5 kg när han kom på bf. Om jag går över mer än en vecka kommer jag insistera på ett ul för att uppskatta vikt och förhoppningsvis lugna nerverna. Dock tror jag främst att det är huvudomfånget som spelar roll vid förlossningen.

10 år sedan ´

Sv: Denna väntan

Jag hade bf den 11 mars, var på koll idag. Allt var normalt så det är bara att vänta... Det är på gränsen till olidligt, hela familjen, vardagen står på pause känns det som. Jag har precis samma tankar som ni, att han ska vara stor. Tyvärr inget läkaren tog hänsyn till vid dagens koll. Otur får jag vänta en vecka till innan jag blir igångsatt. Mina tidigare två förlossningar började i vecka 39 med vattenavgång. Flickorna vägde cirka 3900. Skönt att man inte är ensam utan vi får stödja varandra i denna långa väntan. Lycka till! 

10 år sedan ´

Sv: Denna väntan

Min syster brukar gå över tiden med 2 veckor. De 2 senaste graviditeterna hon haft har barnen vägt runt 5K men denna gång hon var gravid så gick hon "bara" en vecka över tiden och grabben som kom ut var 3860g tung. Så jag tror det är olika från gång till gång.. Själv väntar vi vårt andra barn.. Å jag vill ju inget hellre än att bebisen ska vara lika stor som storasyster var när hon föddes. MAX! Vill inte att bebisen ska vara större.. Men vi väntar med stor iver/spänning på när bebis kommer.. Lycka till ni alla som fortfarande väntar som jag och stort grattis till er som fått eran "gåva"..

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne