De börjar dra ihop sej

De börjar dra ihop sej för den stora dagen, för oss maj mammor:)

hur mår ni?

ja går in i v.31 på lördag, och ja önskar magen inte växer nå mer nu för de börjar bli väldigt jobbigt detta me å bara sätta på sej strumpor på morgonen haha:) har besvär me foglossning, när ja försöker göra nått, då blir ja straffad:) nu när solen tittar fram orkar man inte sitta still me alla idéer man har i huvudet:) sura uppstötningar brottas ja oxå me men novalucol räddar mej:) annars mår ja bra! Inge illa mående, svullnader eller sånt

vi har en bf lista, kan vi inte göra en lista där vi fyller i när bebis kommit?:) med bf datum och när bebis faktiskt kom, så man kan se om datumet stämde eller inte

Tvåbarnsmamma till två töser
emisto
1 emisto
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Är i vecka 34 nu, vi ska få en liten kille den 1:a maj! Helt sjuuuukt! Det är ju snart dags, tycker det har gått så fort...

Har haft lite foglossningskrångel och varit vansinnigt trött speciellt första halvan av grav. Nu har jag mått mystiskt bra, fast benen kan svullna lite framåt kvällarna och en ny, ilande, skärande smärta genom underlivet har dykt upp de senaste dagarna. Jag tror det kan vara fixering på gång...så nog börjar det hända lite! Börjar känna mig proppfull av bebis...längtar efter att sova på mage igen och att kunna ta på sig strumporna, haha! :-) Just nu går jag mest och undrar hur förvärkar kommer kännas, och om man kommer fatta när förlossningen sätter igång.

Håller på med mitt exjobb såhär innan BF, får se om jag hinner klart. Det känns underordnat bebisen som ska komma, och det är skönt att dom på både jobb och skola har förståelse för det!

Annars känns det som en perfekt tid att vänta bebis nu när det blivit sol och vår och härligt ute, trots att man börjar röra sig lika smidigt som en lastpråm och inga jackor passar...;-)

7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Ja de går otroligt fort! 

Ilande känsla mellan benen låter Inge trevligt men så kan de nog va, fixering :) ja lite så går ja och funderar på me, eftersom allt är så nytt så har man ingen aning om hur se känns. Man vet inte hur ont de kommer göra.. Och hur de börjar som du skriver.

Går de bra att jobba me magen och foglossning om du har de nu? Själv går ja hemma på grav penning sen 1 jan. Ja jobbar som lackerare och får inte vara där, har haft ett annat jobb på jobbet men gick som vikarie åt en som va pappa ledig till slutet av dec, och nu finns de Inge mer, ja klagar inte faktiskt, har så ont av foglossning så ja är nöjd, även om de blir hårt i plånboken.

ja de känns verkligen som vi har prickat rätt med årstid å allt:) längtar lite tills man får gå turer me barnvagnen och sitta ute å njuta av de fina vädret!

hehe ja detta me jacka har ja lagt åt sidan, ja köpte en ny vinter jacka innan vintern men den går inte igen längre, men de gör inte så mycket är så varm och går alltid me jackan öppen nu för tiden, har plockat fram vårjackan:)

Tvåbarnsmamma till två töser
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Vi har bf den 25e maj :) hittills har jag inte haft några större problem förutom sura uppstötningar och problem med smidigheten ;) De är ett tag kvar för mig men börjar bli lite panik här. Håller på att flytta ihop med pappan som bor i Halmstad men vi båda är från gotland. Allt ska på plats och jag ska lära mig en ny stad. Har börjat packat bb-väskan också. Vet att jag är tidig men eftersom vi vill ha förlossningen på gotland så vill vi ha de mesta redo ifall vi skulle vara i Halmstad eller på gotland när lillen kommer :)
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Va härligt!:) oj va kul! Lycka till me allt som har me flytt!:)

de är faktiskt bra å ha den packad å klar!:) ja har inte packat den än men ja funderr starkt på att göra de snart! Man vet ju aldrig när bebis kommer:))

Tvåbarnsmamma till två töser
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Hej majmammor!
Det var ett bra tag sen jag var inne på den här sidan... Och nu är det inte långt kvar för oss, min bf är den 3e maj! :) Och vi har entligen fått en 3a som vi ska flytta in i om 2 veckor, så lillen kan få ett eget rum. Åh vad jag längtar att få inreda barnrummet!

Jag har mått bra hela graviditeten tycker jag. Men det är nu jag börjar känna i höften av bäckenuppluckring, falsk ichias och som knivar upp mellan benen. Inte trevligt alls! Jag snarkar som en tok också så min man kan inte sova på nätterna..

Känner min stor som ett hus och smidig som ett kylskåp, men det hör ju till :P
Imorgon ska vi åka på en visning av BB, det ska bli intressant!

7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Oj va kul me nytt boende:))

ursch låter Inge trevligt men är nog sånt som tyvärr hör till graviditet hihi:) man börjar känna sej redigt klumpig haha

va spännande!!:) idag va ja på en förlossnings information de va givande :)

Tvåbarnsmamma till två töser
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Jag är i vecka 32 och vi har Bf den 14 maj:) Jag tycker nog själv att jag har haft en ganska lätt graviditet med tanke på att jag inte har haft någon foglossning eller liknande. Men jag är väldigt osmidig just nu och att ta på sig skorna är inte det lättaste;) och det trycker på blåsan så jag måste besöka toaletten väldigt ofta! Sammandragningar började jag få redan i vecka 20 men har börjat få precis som dig Emmahult ont mellan benen. Tiden har bara dragit iväg tycker jag! Tänk att vi snart är i våran månad :)  

7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Bf 1 maj här och nu då i vecka 34! Andra barnet och graviditeten har skiljt sig helt från den första. Snarkade en massa förra gången, inget denna, sov enormt mycket, inte denna, inget illamående förra, en hel del denna gången (men inte nu!) och tro mig, ni märker när det är dags ;) jag börjar bli nervös för hur fort det kommer gå denna gången (alla säger ju att det ska gå så fort andra?) jag har börjat packa väskan lite.. Tagit fram lite utav de minsta kläderna vi har i våra lådor. Vet inte vad det blir så har inte köpt nya kläder! 

Jag är nog skamligt smidig fortfarande trots min mage, men senaste veckan har jag en väldigt öm punkt utanpå magen när jag står och när jag går.. Sen finns det en öm punkt i magen som bebis tycker är kul att sparka på! Än så länge så jobbar jag. Känner inte för att gå hem än! :)

7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

Känner ni er oroliga för förlossningen? Tänker ni skriva förlossningsbrev? Gå profylaxkurs?
7 år sedan ´

Sv: De börjar dra ihop sej

När ja tänker på stora dagen blir ja lite nervös, eftersom allt är så nytt och första barnet vet man inte riktigt hur allt går till eller hur ont de kommer göra.. Men om man tänker på den lilla stunden de gör ont igenom hela livet eller att de kommer ut en människa vi har skapat så blir ja lite lugnare. Men klart man blir orolig hur allt går till och så:) finns väll nästan ingen som gillar att ligga på sjukhus hehe:) ja har aldrig luggit på sjukhus så de vet ja inte heller hur de är, å detta me nålar är ju ingen favorit men man tänker nog inte så mycke när man väl ligger där. 

Ja tror ja ska skriva ett förlossnings brev:) ja tror de bara är bra, ja menar om ja har soppas ont att ja inte vet va ja vill eller ja ni förstår :) men klart, allt kan ju ändras när ja väl ligger där, ja kanske vill ha Eda fast ja nu inte vill de, man vet aldrig:) själv då emmahult?:)

Tvåbarnsmamma till två töser
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne