Masop
2 Masop

Konstiga tecken/känningar

Är det någon annan som också känner sig lite konstig, och svårt att förklara hur. Eller är det bara inbillning för att man vet att det snart kan vara dags! Jag känner mig febrig fram och tillbaka och har gjort det i två dagar nu, men ingen feber. Någon som vet vad det kan bero på? Känner lite mensvärk men ytterst lite bak i ryggen, känner nig allmänt hängig och nästan lite sjuk och sömnig. Kan vara så att man letar efter konstiga tecken nu när man bara går och väntar, jag har två veckor kvar till BF. 

9 år sedan ´

Sv: Konstiga tecken/känningar

Jag känner att något har ändrats nu de senaste dagarna, mer känningar/stickningar i underlivet, tyngre, flåsigare, ont i ryggen, tröttare, magen är mer spänd, svag mensvärk är i v.38+4. Nu går man ju bara o väntar och hoppas i skräckblandad förtjusning att det ska dra igång :P. Men bebis får gärna titta ut tills nästa vecka, min svåger fyllde igår, min bror imorgon och mitt brorsbarn på torsdag (blir lite många på en vecka tycker jag). Vill ju gärna att bebis ska få en egen dag :P

9 år sedan ´

Sv: Konstiga tecken/känningar

Känner precis som du!! Trött, hängig, nästan lite sjuk. Ont i ryggen samt en hel del sammandragningar fast bara kvällstid. Vecka 39 idag :-)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne