Hej allihopa

Hej hej

Plussade idag med vårt första barn, ÄNTLIGEN!! =)

Hoppas vi kommer bli några stycken här som kan ge varandra rådd mm. under tidens gång, frågorna är redan tusen stycken haha

 

image

0
13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

GRATTIS!!

Jag plussade igår och vi jublar här med! Det är vårat första med, det finns ju så mycket frågor så man vet inte ens i vilken ände man ska börja

Vilken dag i december är du beräknad till?

[url=http://lilypie.com][img]http://lbdf.lilypie.com/IMKhp2.png[/img][/url]
0
13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Hej!

Vårt plus kom i lördags.  Även här är det första...

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Grattis och lycka till!

Dotter 100819, son 141018
mrsB
0 mrsb
13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Hej!

Vi plussade i söndags. Första barnet här med och väldigt efterlängtat.

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Hej !

Jag plussade i tisdags, jag var tvungen att göra två test för att riktigt förstå. Det har jag nog ändå inte gjort, förstått att det är sant :) Jag och min sambo är givetvis överlyckliga men det känns så konstigt och jag är orolig att något ska hända. Det kanske är helt naturligt.

Det är vårt första barn, har ni fått några sym. än? Själv hade jag en jäkla halsbränna i helgen, då började jag ana. Sen har jag vart väldigt svullen i magen.

 

Lycka till allihopa!

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

fam.nisson: Beräknat datum är 17/12, ni då?

Har fortfarande svårt att förstå, vi gick båda två hemma och sa högt: Vi ska bli föräldrar men det kändes sååå konstigt.

Någon mer som har magont som kommer och går och som typ mensvärk? Är livrädd för att må illa så går på helspänn hela tiden att det ska komma, usch =(

Grattis allihopa och ser fram emot att snacka lite skit med er

image

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

 hej hej! här är en blivande 2barnsmamma! BF 5/12. :-) enligt BM kanske t.o.m. 2/12. Får se sen...

här är symptomen som följer: molvärk som kommer och går, yrsel, svullen mage om kvällarna, vita flytningar och ömma bröstvårtor. 

Har vetat detta sen BIM-1 som var den 27mars så nu är det snart 2veckor som det har fått "landa" i oss. 

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

 Hejhopp!

Plussade på Långfredagen efter en veckas spänd förväntan... trots att vi båda anade läget redan från början!  Första barnet för oss båda och det är sååå spännande, kan inte riktigt fatta att det är sant... 

Precis som de flesta här finns det många frågor och funderingar som jag har... och det är alltid skönt att veta att man har någonstans att vända sig!

Grattis allihop! ser också fram emot att prata lite strunt med er

Kram

Babylycka 

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Hej!

Här är ännu en "nybörjare". Plussade den 30 mars :-) Vilken känsla det är, va? Riktigt spännande! Ser också fram emot att få utbyta lite erfarenheter med er andra blivande Decembermammor!

Har själv haft ganska lite sympton hittills, ömma bröst och rikliga flytningar samt ganska svullen mage på kvällarna. Dock blödde jag lite, lite i förrgår och blev naturligtvis hysterisk men det har inte kommit något mer sen dess så jag hoppas det var en "normal blödning". Man vill ju ha kvar det lilla pyret där inne :-)

Någon av er som har börjat må illa?

13 år sedan ´

Sv: Hej allihopa

Hej på er!

Här kommer en ny i gruppen!

Vi väntar vår första och har nog inte riktigt förstått det..! Vi plussade under påskhelgen, flera gånger för vi ville vara säkra:)

Tidigare mådde jag lite illa och ont i brösten. Nu har jag mest värk vänster sida/äggstock och lite ömma bröstvårtor.. Det där med värken/huggen/sticken undrar jag också om det är normalt? Man är ju livrädd att något är fel!

 

Lycka till alla så höra vi vidare:)

kram

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne