Snart våran månad!

Nu är det snart våran månad, och jag är såååå förväntansfull och längtar ihjäl mig. Hur mår ni, några känningar på att förlossning snart är på G? Hur mycket har ni gått upp i vikt nu? Jag är i vecka 38 och har gått upp 9 kg än så länge. Har ni bestämt namn än? Är BB väskan klar? Har ni skrivit Förlossningsbrev? :) många frågor haha förlåt :) 

9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

Hejsan!

jag har packat ner alla bebissakerna som ska med till BB men väntar med mina saker till det är dags :) förlossningsbrev har vi skrivit och ska skriva sammanfattning hos barnmorskan nästa gång vi ska dit :) haft förvärkar från och till hela helgen men de håller inte i sig så länge och sen bara försvinner..hade högt blodtryck nu helt plötsligt när jag var hos bm förra veckan så ska dit en extra gång denna veckan och ta om trycket och lämna urinprov.. Än så länge har jag gått upp 1 kilo under graviditeten. :) har du börjat packa?

9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

Jag mår kanon! (v.37+4 första barnet) kom nyss hem från vattengympa för gravida, jag har gått upp 20 kg, har lite o ta tag i när bebis kommit ut. Jag känner inte av några sammandragningar eller förvärkar, ingen foglossning, det enda som har varit/är jobbigt än så länge är halsbränna och trycket mot blåsan, men det kan ju ändras snabbt... Väskan är färdigpackad, spjälsängen bäddad, babyskyddet står i bilen, skötbädd med tillbehör på plats, har skrivit ett förlossningsbrev...  Vi velar mellan olika namn, hoppas på o kunna "se" vilket namn som passar. Jag hoppas att jag inte kommer gå över tiden, pratade med en barnmorska idag på vattengympan om det verkligen finns nåt som skulle kunna skynda på processen... och hon menar på att färdknäppen är det som faktiskt funkar, då sperma hjälper till o mjuka upp men det behövs rikliga mängder haha jag sa då att sambon får ta ledigt från jobbet så vi får jobba på det :P

9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

Färdknäpp är det som jag också hört! Något i sperman som sätter igång. Lycka till ;-)

9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

http://www.niomanader.se/forlossningen-tips-for-att-starta-forlossningen/ lite spännande läsning. Låter som att bästa rådet är att njuta (i den mån det går!) Så länge som möjligt och vänta på att mini blir redo. Lycka till allihopa!
22/4-15 föddes den finaste pojkbebisen! 14 månader av hopp glädje och uppgivenhet plus 2 tidiga missfall så var det äntligen vår tur!
9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

Jag har ont i ryggen, har haft lite förvärkar men inte mycket. Jag har gått upp cirka 14 kilo och är nu i v.38^^ BB väskan är i princip klar. Förlossningsbrev har jag inte skrivit något. Vi har inte riktigt bestämt namn ännu men vi har lite favoriter:)

9 år sedan ´

Sv: Snart våran månad!

Vecka 38+2 och mår rätt okej. Ofantligt mycket sammandragningar och ryggvärk . Bb väskan packad för både bebis och mig och sambon, förlossningsbrev pckså skrivet. Namn velar vi lite på men lutar mycket åt Nick, får se när han kommer. Jag provar de mesta för att få igång det, ananas och som sagt färdknäppen ;) Springa i trappor upp och ned sägs fungera med så det gör jag i den mån jag orkar haha!
♡ Victor 23/3-14 ♡
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne