Ni som fött/ska föda på östra sjukhuset

Ni som fött eller ska föda på östra sjukhuset, jag har några frågor. Jag födde min son på Östra sjukhuset i maj 2012, då fick man blöjor och bindor där.. är det så fortfarande eller har det ändrats? Jag är ingen sjukhus mat älskare så undrar om man kan "avboka" maten eller hur gör man?  Sen undrar jag också om personalen har blivit bättre än sist (där man är efter förlossningen)? Tycker vissa av BM va ganska dryga medans BM på förlossningen va helt underbara. Hur länge "måste" man stanna på sjukhuset med andra barnet? 

v.36 idag och jag längtar så jag dör tills bebis kommer.<3

9 år sedan ´

Sv: Ni som fött/ska föda på östra sjukhuset

Önska kan man alltid göra. Men dessvärre är det väl upp till förlossningen är man ringer att placera vart man ska åka.. Det kan vara fullt.

var inte där på något besök innan, åkte bara dit och kollade var ingången låg och parkeringen :-)

anledningen till att vi vill östra är för att vi födde dottern där och är verkligen nöjda, sedan finns all specialistvård där OM något skulle vara galet.

Hqvist
2 Hqvist
9 år sedan ´

Sv: Ni som fött/ska föda på östra sjukhuset

Ja så resonerar vi med, plus att det är närmre. Hoppas hoppas det finns plats när det väl är dags då :)

9 år sedan ´

Sv: Ni som fött/ska föda på östra sjukhuset

Min bm säger att jag ska föda på östra för jag hade högt BMI när jag blev gravid ... Sedan har jag alltid velat föda där också för just att specialistvården för både mig och barnet är ju där :)

jag var på informationsträff som östra anordnar en gång i veckan då man sitter i en föreläsningssal med en bm som förklarar det mesta :) finns även på Mölndal .. Men de förklarade på östra även lite om Mölndal :) rekommenderas starkt ! 

9 år sedan ´

Sv: Ni som fött/ska föda på östra sjukhuset

Födde på östra sommaren 2011 och kan verkligen rekommendera dom. Jag fick dock inte välja då Skövde skickade mig dit pga vattenavgång i v26+5. De har iaf supertrevlig personal och hög kompetens

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne