Rörelse i magen ännu?

Hej :)

Jag är i v.14+3 och graviditetsvecka 15. I förrgår började jag känna av lite rörelser i magen. Tror jag? :) Något är det iaf som jag inte känt innan. Tycker dock det är lite tidigt? Jag kan ju ha gått längre i min graviditet. Vilket jag tror men behöver ju inte alls vara så, men det kommer ju att märkas på Ultraljudet om 2v. :)  

Sedan är det mitt andra barn och jag har hört att allt kan kännas snabbare och starkare då? Enligt BM med. :)

Kram

9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Jag tror att jag känner små sparka ibland.. inte varje dag men en gång i veckan typ :) supermysigt och tror verkligen att det är bebisen då det är när jag behöver en hint om att allt är bra med honom som han gör väsen av sig :)
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Hihi jasså? :) Hur långt gången är du?

9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Väntar också 2:a barnet :) o är i v 14+5.. hörom kvällen kändes det som om något tänjs ut.. Som om jag hade en boll som expander o töjer ut sig.. Kändes sen som att det snurrade runt under större delen av kvällen.. Kändes nere på min högra sida i buken långt ner...

säker på att det var/är bäban då det inte kännts så här tidigare o efter den kvällen fortsatt övriga kvällar :) så mysigt :)

Längtar till ul 24/9!!

140314 kl. 18:14 kom äntligen lillebror ❤️ Stolt storasyster ❤️ (5.5 år) har tillsammans med pappa hämtat hem oss nu :)
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Jag är i graviditetsvecka 18 :)
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Jag tyckte att jag började känna nåt i v16 men nu mot slutet av v17 känner jag mig ganska säker på att det är lilla grodan därinne som leker rövare :D

Fullkomligt underbar känsla att få lite 'kontakt', eller vad jag nu ska kalla det, med bebben. Fram till v15 vågade jag inte ens tro på att det faktiskt var någon där. Så mycket tvivel att jag bad om att få komma till BM och lyssna efter hjärtat. Och visst! Visst var det nåt där som svischade omkring och sa tickticktickticktick <3 Bästa dagen hittills <3

Mirvar
5 Mirvar
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Hejsan!

Jag är i v16+1 och jag tycker att jag känner "liten" där inne. Mer och mer varje dag! Härlig känsla!!! :-)

Mirvar
5 Mirvar
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Väntar barn nr 3 glömde jag att säga. Men mina andra två är snart 8 och 6år. Så det var ett tag sedan.

9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Jag har känt tre små buffar den här veckan och jag är i v 18 :)

Våran älskade son Winzent kom till världen 2014-01-21 <3

9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Jag är i v.17+1 och är gravid med första barnet. Så vet inte hur det ska kännas, och vet inte om jag känt det.. Blir lite nervös ibland när jag kommer på att jag faktiskt är i v.18 nu men fortfarande inte känt nåt vad jag vet. Men är ju första gången för mig så är medveten om att det kan dröja. Men har i två veckor pratat med mamma om saken och frågar hur det där första fladdret ska kännas, men tycker fortfarande inte jag gjort det. Är så avis på er som börjat känna!! :) vill oxå, hihi. Förhoppningsvis har jag känt men inte fattat vad det varit, eller så kommer det snart :)
Malmis
2 Malmis
9 år sedan ´

Sv: Rörelse i magen ännu?

Vi väntar vårt första barn och jag kände första sparkarna för några dagar sedan när jag var i v. 16+2. Supermysigt! :) Jag upplever att det är lättast att känna när jag sitter och tar det lugnt. Nästan som att bebisen visar att det blir stilla och tråkigt och vill att det ska hända något :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne