Hur går det för er?

Hur mår ni?

Har ni börjat fylla hemmet med bebyprylar?

För mig är livet helt underbart! Förutom lite foglossning till och från och en liten som "skaver" på mina revben då och då så måste jag säga att jag än så länge mår oförskämt bra! :)

Det börjar trilla in div. ateraljer och babykläder från släkt och vänner, barnvagnen är inhandlad och sen igår kväll står även spjälsängen på plats.

På lördag går vi in i v 31 och det känns att nedräkningen har börjat.Såå spännande! :D

 

8 år sedan ´

Bara bra

Jag mår bara bra. Men har börjat kännas att de trycker på "neråt" etc. Har även börjat få kraftiga sammandragningar/förvärkar.

Här har vi i princip allt redan till bebis då vi har tre barn sen tidigare. Det som fattas är några nya kläder till bebis, filt, tutte etc.

8 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Jag mår oxå oförskämt bra, tränar och jobbar som vanligt! 

jag har oxå börjat känna hur det trycker "neråt" dock inga sammandragningar/ förvärkar.

vi har nu nästan allt klart saknas en skötväska och lite kläder men har inte tänkt ha massor utan köpa när hen kommer då vi inte vet könet så tycker jag det är jätte svårt att hitta neutrala kläder!! 

 

2013-09-01 väntas vårt lilla mirakel komma <3
8 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Jag mår ocks bra :). förutom väldigt ont och problem att gå riktigt ordentligt (går som jag gjort ner mej ordagrant) och får ont i ljumskarna när jag går, börjar känna enorma värkar i magen i mellan åt. Första barn så lite osäker på om de är förvärkar elr inte. Får även problem me andningen ibland, alltså de känns tungt att andas, annars är de kanon:D. Jag är i dag i V.35 (34+3) alltså ca 38 dagar kvar=). Har köpt och fixat till vagnen, Satte ihop och bäddade spjälsängen igår skötbordet är också fixat.. Bara lite småsaker kvar som blöjor,våtservetter,salvor,temp o sånt. Massor av kläder har vi också som allt e tvättat=).

23 årig glad tjej har ni här. Gift kvinna som älskar livet och är bonus mamma till tre små liv, jag väntar mitt och min mans kärleksbarn som är beräknad den 5 September 201

8 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Efter en lång väntan börjar det nu nästan gå för fort... :) jag mår bra förutom lite foglossning och Bebis lever rövare i magen. Vi har handlat det vi tror oss behöva och väntar på att överta vagn och lite andra saker från min syster. Inte byggt ihop något ännu, diverse renoveringsprojekt har dragit ut på tiden. 

crikee
4 crikee
8 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

34 dagar kvar till bf och sista veckan har jag varit jätte deppig. Från ingenstans så kunde jag helt plötsligt inte kliva ur sängen eller gå ut med hunden. Svarade inte i telefon och missade viktiga möten. Grät oavbrutet i flera dagar. Idag känns det lite bättre men det skrämmer mig att jag skulle kunna må så dåligt igen. Hade depression i början av grav men har varit bättre under dem senaste månaderna. Är så rädd att det ska komma tillbaka.

Förutom det så har foglossningarna blivit lite bättre på senaste så hoppas det fortsätter hålla i sig. Samandragningar har börjat och upplever ibland att det är svårt att andas. Det känns ganska tungt just nu och tiden går fruktansvärt sakta.

Till bebis har vi i princip fått allting av vänner och familj. Nu är det småsaker som ska kompliteras så det blir nog till helgen sen kan hon gärna få komma ut =)

mayan
5 mayan
8 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Vecka 36 idag, andra barnet. 

Nu är jag KLAR med den här graviditeten! Diabetesen krånglar, likaså dom flesta andra värden. Vikten har på slutet börjat dra iväg, foglossningen kom tidigt och nu sista veckan har trycket neråt varit helt sjuuuukt! Känns som att man ska skita på sig! När det inte känns som om den försöker gräva sig ut genom kisshålet såklart ;)

Det gör ont när bebis rör på sig och jag är hos BM varje tisdag! Ultraljud varannan tisdag. Och nästa vecka är det dags för ultraljud+CTG varje vecka på grund av diabetesen.

Jag hann inte gå ner all vikt mellan mina graviditeter, och jag tror att det är det som är den största boven i dramat! Jag var tung redan i starten!

 

Jag har fått ett sista datum för den här graviditeten, den 3e september plockas hon ut med kejsarsnitt om hon inte kommit ut innan. Är ju en liten lättnad iaf. Känns som världens längsta graviditet!

Jag vet att man inte ska klaga.... Men den här värmen ihop med allt det andra får mig att vilja bryta ihop en aning.  

Men snaaaaaaaart flyttar hon ut! Jag LÄNGTAR!! 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne