Saknat Er Junimammor! ;)

Måste höra hur det är me alla er Junimammor!? Har inte varit inne på ett tag nu. Visserligen "bara" 1,5 vecka, men ändå =) Hur mår ni, är det många bebisar som kommit till världen?? =)

Anledningen är att vår lilla son kom till världen redan den 27 maj, 3 veckor innan bf (17 juni) =) Det började med att vattnet gick (15.10), helt utan förvarning, inga värkar eller känningar alls. Ringde alldeles skakig till min sambo å sa att han nog måste komma hem ifrån jobbet, sedan till förlossningen som sa att vi skulle komma in. Va väl där runt halv 5 där dom tog ctg. Började nu smått ana att de va värkar jag började känna, men både vi och barnmorskan va inställda på att vi skulle bli hemskickade. Värkarna blev snabbt starkare å starkare å jag hade lite feber å även högt blodtryck så vi fick reda på att vi skulle bli kvar under natten.

Runt 9 va värkarnna riktigt starka å täta, trycket neråt började bli svårt att hålla emot. Men barnmorskan ville inte känna hur mycket jag va öppen pga infektionsrisken då vattnet hade gått. I å med trycket trodde hon att jag behövde kissa. Då jag inte kunde det kollade hon ändå å de visade sej till allas förvåning att jag va öppen 9 cm!! =) Värkarna fortsatte å runt 22.30 gick det verkligen inte att hålla emot längre. Äntligen fick jag hjälpa till att trycka på å kl 23.11 låg vårat mirakel, vår son på min mage! <3

Inte en förlossning jag direkt räknat med då de är första barnet. Barnmorskan va lika förvånad hon å. Men jag måste erkänna att jag inte nånsin vågat drömma om en bättre förlossning!

10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Grattis va härligt att allt gick bra alla fall:) Blir kanske igångsättning för mig nästa torsdag men hoppas det kan sättas igång naturligt:). Hur stor va eran kille då?

 image

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=22078

10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Grattis!!!

10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Tack! =)  Hannah80, varför blir du igångsatt då? Har för mej att du har bf i mitten/slutet av juni. Hoppas allt är bra med er iallafall! Han va ganska så stor för å födas 3 veckor för tidigt, 51cm lång å vägde 3280g. Men han hade ett envist gulsot som gjorde att vi fick stanna på bb en vecka. Tydligen svårare för dom att göra sej av med det när dom är lite tidiga.

10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Ja då va han ju alldeles lagom:) Nämin lilla tjej vägde alldeles för lite enlig TUL förra torsdagen, 2270g. Så de ville göra en extrakoll om 2 veckor, kommande torsdag. Och visar det ingen uppgång då får jag dessvärre bli kvar! Har BF den 22/6!

 image

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=22078

Leolah
5 leolah
10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Hade BF 6 juni... Men inte händer det något här inte :(

10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Jag har bf 24 juni och har idag haft ett falskalarm ^^ tappen är det någon cm kvar på och öppen för 1 finger. Så vi fick åka hem igen. Väl hemma så gick jag på toa och skulle tvätta av mig lite där nere, och upptäcker då att slemmisen är brun-rosafärgad. =D så nu väntar vi på att det ska hända något igen. Hoppas att min lille kommer innan den 12 eller efter den 18. Anledningen är att min morbror gifter sig den 15 och sen den 17 har min sambo läkarbesök hos sin nya läkare då ska vi få resultaten från röntgen och blodproverna (rutinprover för honom ju, ni som inte vet - kolla min dagbok) så det vill jag vara med på.

Har en son son född 130626 15:39. Är gravid med andra barnet
zaga
2 zaga
10 år sedan ´

Sv: Saknat Er Junimammor! ;)

Stort grattis! Här har det inte hänt något. Var till BM idag, magen växer men kotten är fortfarande inte fixerad och är i v. 39+1. Måste dem vara fixerade eller hur fungerar det? Är förstföderska. Vill inte gå över tiden eftersom jag börjar tycka värmen är väldigt jobbig...
Bebisverkstad igång sedan mars 2016. Har en underbar son född 2013!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne