Glömma sitt barn i bilen?!

Ni har säkert hört om det hemska som hände i Eslöv där en pappa råkade glömma sin son i bilen i 6 timmar, så att pojken dog.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka - jag väntar själv mitt första barn och kan inte fatta hur man kan glömma sitt barn, och ännu mindre i 6 timmar...

Vad tycker ni?

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

Jag tycker att det är hemskt. Vissa borde faktiskt inte få vara föräldrar. man kan bara inte "glömma" sitt barn i bilen en hel dag utan att det är något fel i skallen. Blir så arg...

Min signatur

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

Ja, usch vad hemskt :( Stackars lilla pojken vilken hemsk död :'( Hur tankspridd kan en människa bli? Dock vet vi inte så mycket mer än det media rapporterat, och även om det inte finns någon ursäkt för det som hänt så hoppas jag att det iaf finns en förklaring till att man kan glömma sitt barn så! För mig är det helt otänkbart. Pappan kommer i vilket fall straffas 1000 ggr varje dag för resten av sitt liv, så jag vill inte döma honom för hårt. Han älskade säkert sitt barn lika mycket som jag älskar mitt och jag kan inte ens föreställa mig hur dåligt han måste må! Sånt här händer varje år, och jag tror ingen av de som glömt trott att det fanns en möjlighet att de skulle glömma. Men ändå har de gjort det. Så vad säger egentligen att jag inte skulle kunna glömma? Hemska tanke! Hoppas pojken får vila i frid och att familjen på något sätt, någon gång, kan gå vidare :(

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

lämnar man ens sitt barn själv i bilen?

www.jullets.wordpress.com

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

Ja, det är ju ännu värre - att lämna sitt barn i bilen medvetet, oavsett för hur kort tid. Men just den här pappan glömde ju helt bort att barnet ens var där. 

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

Den här pappan lämnade inte medvetet sitt barn ensamt i bilen, utan åkte i tron att han lämnat pojken på dagis, alternativt glömde helt bort att han var i bilen.

Det är svårt att förstå hur man kan glömma det men tydligen så händer det då och då, och kanske ännu fler gånger som slutar lyckligt och man aldrig hör talas om...

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

jag har inte läst om vad som har hänt, men det kan ju vara så att man får en total minnesblackout pga stress eller vad som helst och han fått för sig att barnet var lämnat på dagis så kanske det inte är så konstigt och jag tycker isf väldigt synd om familjen som måste lida oerhört mycket av vad som hänt. Jag skulle inte ens lämna mitt barn själv i bilen för att springa in på ica å köpa mjölk, tror inte så många skulle göra det heller.

www.jullets.wordpress.com

7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

men HUR kan man glömma det som är det bästa man har?? :/

7 år sedan ´

Eslöv

Jag bor själv i Eslöv och här har det varit vilda discotonen. Det är fruktans värt det som har hänt och som barnet måste har lidet. Pappa glömde sin pojke på byggmax i sin bil, pappa jobbar på byggmax och parkera bilen och tog sin tjänste bil och körde i väg på arbete, denna dagen var vanligt vist mamma som skulle ta sonen till dagis men de hade byt dag. Ingen personal har heller inte reagerat på att pojken inte kom till dagis, jobbar själv på förskola och kommer inte barnen så ringer vi och frågar. Man måste ha väldigt mycket i huvudet och stres om man glömmer sitt barn i bilen. Men tyvärr så händer det. Det är tragiskt för hella familjen tänka att få leva med tanken på att man har dödat sitt barn. Tänk på de barn som drunknar för föräldrarna tittar bort en sekund är det oxå dåliga föräldrar och inte är värd att ha barn?det är fruktande värt att barn råkar ut för olycker.

November mamma 2009, Maj mamma 2012 och december mamma 2016 med tvillingar <3</span>

Leolah
5 leolah
7 år sedan ´

Sv: Glömma sitt barn i bilen?!

Usch... Tänk o vara den pappan...  Hur överlever man något sådant? 

7 år sedan ´

Tänk efter

Jag är säker på att denna pojkens föräldrar själva har tänkt att det måste vara omöjligt att glömma sitt barn så. Det är livsfarligt att tänka att det måste vara oansvariga föräldrar som glömmer för det kan hända vem som helst, då menar jag VEM SOM HELST. 2010 skrevs en Pulitzer-vinnande artikel om dessa tragedier, läs och tänk efter. "Hur kan man glömma det käraste man har", den meningen ska inte skrivas i dessa sammanhang enligt mitt tycke. Alla mina tankar till denna stackars familj.

Rekommenderar verkligen denna läsning, jag fick iallafall lite mer perspektiv 

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/02/27/AR2009022701549.html

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne